Marsa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je pa za žensko res zlo nenavadno. Pa je res... sem imela same lepe prijateljice, ful lustne...pa je 1x rekel en tipcek (tak lusten, ki je bil nam vsem puncam vsec), ko sva sli z zelo blond in totalno lustno frendico, ej ti bjonda!!Ej jaz se tud obrnila nisem, ker sem bila ziher, da na frendico leti... pa se bjonda, jasno da misli Nataso. Se ona obrne, pa pravi tipcek - ne, ti v minici (jaz).me je tolk shokiralo, da sem si do danes to zapomnila in tedaj sem nekak postekala tud to, da imajo vsake oci svojega malarja in da lepota v bistvu oz. njeno dojemanje je cist subjektivno. Mislim bila sem vazhichka (ne vazhna, osabna, pac pa vazicka), taglavna, hotla bit najboljsa, vse... to priznam... vendar lepa?To se pa nekak ni tikalo mene. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa si sigurna, da predsodki niso prišli recimo v srednjem veku iz mest v hribe? In ne obratno?Ne nisem... ziher nisem v skoraj nic, vse se mi sam zdi. *Tajke?Mislim vse sem mislila, jasno da jim ne pase, ceprav... clo enim crnkam pase blond (ceprav mi pa to v bistvu ni vsec praviloma). Ampak si pa tlacijo ne vem kaj ne vem kam... a ves... pa tud barvajo si jih, sam recimo s kanami in takimi stafi... Taki vsi pisani so, kot jaz, to sem mislila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ej oprosti, vendar, če se ti barvanje las zdi izumetničenost, potem pa ne vem no ... Mah boli te Tebe si sploh ne predstavljam, da ne bi bla pobarvana, ker ti tako pase. Jaz se barvam, da poudarim kaj na men, da imam poseben lesk ( s prameni ) in tako dalje. Da sem lepsa in se bolje pocutim, enostavno. Do nekega eksperimentiranja mi pa ni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Kako? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 ja mišelkec ti se pa že doug nis barvu, a? jz se non stop... jao... paše mi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Ne, kao mal pustim lasem dihat...pa niti odlocit se ne morem na kaj...predlog? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Michelle, al bod blond al pa pust lasem dihat.ce 'kar nekaj', so lohk konc koncev pol tud tvoji, naravni... a ni? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 Blond? Blond ze en let nisem, pa nocm bit spet Zdaj sem malce dolgocasno rjava...ne vem...blond pa res neb...ma ne vem. dokler ne vem, ne bom naredila nic. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dokler ne vem, ne bom naredila nic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 kul ja. drugač pa kšne rdeče pramenčke.... odbito Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 js se pa sto let prpravlam da pridm do friz.stola. predn pa pride do tega pa preživljam travme pa ful živcev zgubim k zbiram pogum. pa še tm se mi vrtijo v glavi celi doktorati kako bi spiz.... no pol pa prežvim vseen,čeprov mam najprej filing da me vsi gledajo in kr naprej čutm eno željo da bi se skrila v en osamljen temen kot. uglavnm ful cajta rabm da se pol tud navadm, ampak se in mi tut všeč rata Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 a res? jz bi pa kr skoz hodila. najbol mi je k mi glavo perejo, pa rečem da ful sede... pa mi jo zmer še dodatno zmasirajo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 to je res edina taka stvar,da te zmasirajo,paše k svina.a veš kva je tut.k se skos gledaš v špegu in se občuduješ, na konc grem že sama seb na živce,čeprov paše mal Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 hehe, mysti bi me pobarvala, aiwa me bi pobarvala...torej lahko sklepam, da nimam dobre barve in da si moram spremenit frizuro Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>to je res edina taka stvar,da te zmasirajo,paše k svina.a veš kva je tut.k se skos gledaš v špegu in se občuduješ, na konc grem že sama seb na živce,čeprov paše malja un špegu ja... pa nikamor drugam ne morš gledat k je čez vse zdej se pa bul ure in ure... <{POST_SNAPBACK}>hehe, mysti bi me pobarvala, aiwa me bi pobarvala...torej lahko sklepam, da nimam dobre barve in da si moram spremenit frizuro no no no.... maš čist ok barvo. sploh če primerjam z mojo... k je obup. sam pramenčki fuuul poživijo in bi ti pasal. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Ok. Kritika pac. Sprejmem Men sem pa usec. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 uuuu fajn kombinacija!!!! xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 A kera kej ve o podaljsevalju las? Al pa vsaj tistih podaljskih? A je to sploh OK? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 ne vem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 prlimajo ti na lase. baje kr drago... sam sm pozabla kok. vemda je ful. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Ja kao od 800-1100 a pramen...rabis jih pa okoli 100... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 jap... noro dobr da mam douge Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 hehehheehheeeee lenon ehehehe... đizs kje jih pobiraš...hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 Ja, daj daj Ceprav jaz ne vem, zakaj primerjava z Beatlom??? Jaz bi mela tud eno tako dolzinco k ajvek... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 pa sej jo boš hmal mela. ti ne manjka velik. mogoče ma pa očala lennonke pa je polej ista... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.