Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>A kera kej ve o podaljsevalju las? Al pa vsaj tistih podaljskih? A je to sploh OK?

Jaz sem svoji hčerki dala narediti en pramen...

Ta pramen ti z nekakšnim spajkalnikom nalepijo na tvoje lase...in to pramen po pramen...Držalo ji je ena dva meseca, potem je pa samo odstopilo, čeprav je rekla frizerka, da jo lahko pripeljem k njej in ga ona odstrani tako, da ne poškoduje las...Čeprav jaz v to ne verjamem in mislim, da je to dokaj škodljivo za lase...

Po moje je bolje, da skrbiš za lase z raznimi oblogami, olji, dobrimi šamponi in balzami ter počakaš, da ti lasje sami zrastejo.... :palec:

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Ravnokar sem si sprala barvo z las. :vio:

Moram napisat, ze zato, da vem, kdaj sem se pofarbala (da ne bi kaj zapretiravala x:Dx), da imam lepo na broju (da ne iscem recimo po stopetdesetih straneh dnevnika xDDx).

Pa se da embalazo lohk stran vrzem. :)

(Garnier, Belle color, 75, intenzivno svetlo bakrena - *op. zase - ena taka 'Misha Novak' je na fotki xDDx)...

Cist ok barvica, mal prevec morda naravna (x:px x;)x), se cist zlije z mojimi tko nekak se bolj kot mango, ni pa dost... divja, sponska.

ne mi rect naj dam fotko gor, ker imam tako kucmico, pa nisem glih razpolozena za fotkanje (s svoje strani, skoz en in isti ksiht iz istga kota iz iste razdalje xrolleyesx x;)x).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>jap... noro x:Dx dobr da mam douge x:Dx
<{POST_SNAPBACK}>hehehheehheeeee lenon ehehehe... đizs kje jih pobiraš...hehehehe
<{POST_SNAPBACK}>pa sej jo boš hmal mela. ti ne manjka velik.

mogoče ma pa očala lennonke pa je polej ista... hehehe

<{POST_SNAPBACK}>pa tak fajn opravk greš pozabt... da te ni sram x:o)x  :wOOt:  x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx
<{POST_SNAPBACK}>sej pravm da dons ni tvoj dan.... lahk pa da še bo x:Dx  x;)x čirule čarule xwizardx
<{POST_SNAPBACK}>hehehee... a dejte ga sračkat...
<{POST_SNAPBACK}>jz bi bla pa sivo blond x:Dx no ene 2 tedna bom razmišljala pol pa barvala x:Dx
<{POST_SNAPBACK}>yeah!!! barvanje rulaaaa

a mas se kaj za povedat na temo Barvanje las al gres rajs mal v Chat se pogovarjat?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Fino!!! Jaz pa kar vztrajam pri svojih daljsih...

Umila sem si lase z kokosovim samponom ( k sm ga nasla v spodnji kopalnici, ker je mojga zmanjkalo). Sovrazim kokosov vonj in zdej mi cela glava smrdi po tem kokosu xrolleyesx :xx!: Bljek.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Jaz sem pa toliko let nosila kratke lase in tako dolgo čakala,da so zopet nazaj dolgi, da ni šans o kakšnem šišanju....... :o|o: vsaj zaenkrat ne......je kar muka dočakat..... x:Dx
Smisel življenja je največja sreča

Maš prav, da je ful muka čakat na dolge lase. Tudi sama sem imela skoz kratke lase, zdej imam pa ful dolge, sam sem celo večnost čakala, da so mi zrasli. Barvam se pa redno.
Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam.

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...