aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 beeemu....pozabu...meu dons frizerjahehese morm prenarochit zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 pa tak fajn opravk greš pozabt... da te ni sram Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>A kera kej ve o podaljsevalju las? Al pa vsaj tistih podaljskih? A je to sploh OK? Jaz sem svoji hčerki dala narediti en pramen...Ta pramen ti z nekakšnim spajkalnikom nalepijo na tvoje lase...in to pramen po pramen...Držalo ji je ena dva meseca, potem je pa samo odstopilo, čeprav je rekla frizerka, da jo lahko pripeljem k njej in ga ona odstrani tako, da ne poškoduje las...Čeprav jaz v to ne verjamem in mislim, da je to dokaj škodljivo za lase...Po moje je bolje, da skrbiš za lase z raznimi oblogami, olji, dobrimi šamponi in balzami ter počakaš, da ti lasje sami zrastejo.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa tak fajn opravk greš pozabt... da te ni sram sej po per sm tut pozabu it zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 sej pravm da dons ni tvoj dan.... lahk pa da še bo čirule čarule Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2005 Prijavi Deli 6. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> lahk pa da še bo čirule čarule iiiiiiiiiiiiiiiiii.....a pridesh k men.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 mysti pokaz!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 hehehee... a dejte ga sračkat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. junij 2005 Prijavi Deli 7. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>AAAuuuuuuuuu takole približno zgleda moja nova frizura. Ne morem pa vam jo pokazat, ker mi mail v službi ne dela! Tako, da vas prepuščam domišljiji! Huuuu Conti,beyby dobr look! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Ravnokar sem si sprala barvo z las. Moram napisat, ze zato, da vem, kdaj sem se pofarbala (da ne bi kaj zapretiravala ), da imam lepo na broju (da ne iscem recimo po stopetdesetih straneh dnevnika ).Pa se da embalazo lohk stran vrzem. (Garnier, Belle color, 75, intenzivno svetlo bakrena - *op. zase - ena taka 'Misha Novak' je na fotki )... Cist ok barvica, mal prevec morda naravna ( ), se cist zlije z mojimi tko nekak se bolj kot mango, ni pa dost... divja, sponska. ne mi rect naj dam fotko gor, ker imam tako kucmico, pa nisem glih razpolozena za fotkanje (s svoje strani, skoz en in isti ksiht iz istga kota iz iste razdalje ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 jz bi bla pa sivo blond no ene 2 tedna bom razmišljala pol pa barvala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 yeah!!! barvanje rulaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jap... noro dobr da mam douge <{POST_SNAPBACK}>hehehheehheeeee lenon ehehehe... đizs kje jih pobiraš...hehehehe<{POST_SNAPBACK}>pa sej jo boš hmal mela. ti ne manjka velik.mogoče ma pa očala lennonke pa je polej ista... hehehe<{POST_SNAPBACK}>pa tak fajn opravk greš pozabt... da te ni sram <{POST_SNAPBACK}>sej pravm da dons ni tvoj dan.... lahk pa da še bo čirule čarule <{POST_SNAPBACK}>hehehee... a dejte ga sračkat...<{POST_SNAPBACK}>jz bi bla pa sivo blond no ene 2 tedna bom razmišljala pol pa barvala <{POST_SNAPBACK}>yeah!!! barvanje rulaaaa a mas se kaj za povedat na temo Barvanje las al gres rajs mal v Chat se pogovarjat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 imaš lasje mogoče shranjene? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 zaenkrat rabim samo lasje, če bo potrebno ti bom odsekal tudi glavo vidim te! huahuahua Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 nova gorica..blok..kri..masaker Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 nekdo se je ustrašil čutim tvoj povišan utrip srca in pot telesa... ko boš najmanj pričakovala se bo pojavila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dr.moreno 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ko se boš spomnila na moreno, bo tvoje telo mrzlo od strahu, prišel bo ta dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Diana, kako na kratk!? Fotko!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Fino!!! Jaz pa kar vztrajam pri svojih daljsih... Umila sem si lase z kokosovim samponom ( k sm ga nasla v spodnji kopalnici, ker je mojga zmanjkalo). Sovrazim kokosov vonj in zdej mi cela glava smrdi po tem kokosu :xx!: Bljek. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 mene je pa dons prijelo, da se osisam na kratko in pobarvam na temno rdece ... pa je moja frizerka na dopustu ... mogoce me bo do drugega tedna ze minilo, ker, ko mene nekaj pici, je treba takoj, prec x!x Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Jaz sem pa toliko let nosila kratke lase in tako dolgo čakala,da so zopet nazaj dolgi, da ni šans o kakšnem šišanju....... vsaj zaenkrat ne......je kar muka dočakat..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Maš prav, da je ful muka čakat na dolge lase. Tudi sama sem imela skoz kratke lase, zdej imam pa ful dolge, sam sem celo večnost čakala, da so mi zrasli. Barvam se pa redno. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Barvam se pa redno. No,jaz tudi...sicer svoje lase imam kostanjeve in si ponavadi na poletje vžem gor kakšen pramenčke Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 Ja ja, kmal bo treba spet k frizerju, narastek se že vid.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.