Kristalka 25. julij 2005 Prijavi Deli 25. julij 2005 evo.. od danes.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo.. od danes.. Hudo, hudooo dobr!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 26. julij 2005 Prijavi Deli 26. julij 2005 Kristalka ful dobra barva Daj nam še v fotke tvoj pretty face Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 takoj ko bom mela kakšno..pametno .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 zelo živa barva moja sestra bi tudi lahko mela takšno... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. julij 2005 Prijavi Deli 28. julij 2005 Od včeraj čokoladno rjava full lepčkano pride, spodaj je bila rdeča podlaga tako da se mi zdi, da se celo malo zasvetlika na svetlobi Slika je slaba, čeprav barva pa precej ista kot v živo PS: Kristalka, zelo lepa barva, točno takšno sem imela jst kake dva meseca nazaj, potem pa malo temnejše!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Joj joj joj.... moja frizerka je šla ravno sedaj za 2 tedna na dopust....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 jst mam pa taaaaaaaaak narastek spodi (pod blontnim) ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 13. avgust 2005 Prijavi Deli 13. avgust 2005 V torek se barvam mamo ohcet pa morm bit lepa Pol pa tak postnem kako fotko, ko se bo velik slikal Kak so fajn lasje, ko je na frišno barva taki lepi svetlikajoči in mehki, I like it Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Jutri je ta dan, ko bom naredila konec narastku. Barva me moj dragi - vedno me barva on, ker njemu najbolj zaupam in je natančen v teh stvareh - Tehtnica podznak.3. septembra pa bo Mlaj in še to v Devici ----> grem se postrič - tudi se nisem od lanskega decembra. Malomarna pa tudi sem včasih. Pa nonstop mi poganjajo eni mali laski ob sencah in so tako neukrotljivi in štrlijo kot pri malem bikcu rogovi. Zdaj čez poletje so mi lasje neverjetno zrasli, tak da bo zdaj pol leta bolj suša. Saj jih mam že do ramen. Še enkrat toliko, pa bo idealno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Ha, ha Mačona. Meni tudi čisto na vrhu glave štrli en šopek las. Sem si jih zakurila enkrat na enem plesu po žerjavici. Sedaj so dolgi ene 3 cm. Nič jih ne poleži. Barvam se pa samo še pri profijih. Imam sicer kar nekaj osebnih izkušenj, pa vendar ne z najboljšimi posledicami. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 Ja ja, las ni glih za zaupat tujim rokam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 ...kot sem obljubila, evo mojo barvico... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kot sem obljubila, evo mojo barvico... Joj, chandra, kok lepa barva!!! Take sm jst mela 2 leti nazaj, samo krajše. Pa me včas kr matra, da bi šla nazaj na rdečo, k sm mela zmer tok lep odtenk, sam klinc, k mi na črno ne bo prjel. :xx!: Ma, sej, bom pa na vrh rdeča, od sredine naprej pa črna. Ta prava čarovnca! Da bojo vedl, s kom majo opravka! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 29. avgust 2005 Prijavi Deli 29. avgust 2005 jas si včasih dam kaki pramen v lase drugač pa se ne barvam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Zanima me, če ima morda katera izkušnje z barvo od Welle- Satira? Imajo zelo lep odtenek rdeče - rubin barve in me mika, da bi si jo kupila x? x ....Barva mi je na morju zelo obledela in bi nujno potrebovala malo osvežitve. Ja, pa k frizerju moram,da mi odstriže konice, pa naredi malo oblike ....ampak, ko tako nerada sedim tam dolgo , čeprav po drugi strani pa tako paše, ko mi masira lasišče, mi da gor razne obloge....mmmm.....ja, pa kakšno trač revijo ponavadi tam preberem, če že drugače ne Torej kaj mi predlagate? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...kot sem obljubila, evo mojo barvico... Oooo lepa barva in pa lase imaš lepe. Ja nimaš kaj, geni so geni. Jaz pa mojo slamico puščam da zraste, upam da bo zdržala do tam, kjer jaz hočem, ker jih je poletje kar zdelalo. No ja upanje umre zadnje. Barvala se pa sedaj raje nebi, ker potem sigurno pade pažek. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jaz se zdaj že 1 let ne barvam več. Sem hotla videt kako sploh moja prava barva las zgleda, tko da sem se pa 10 letih barvanja (od črne do blond) odločla za naravno. In sem celo zelo zadovoljna. 1 leto mi je celo ratal zdržat brez barvanja zato 3x hura zame. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 uuuuuu ti hudič, kakšna živa rdeča! Super zgleda!! čeprou sm jz še vedno pristaš tiste na tvoji ikonci! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pred in po barvanju Barva mi je zelooooo všeč..... Ali ti je to barvo zmešala frizerka ali si jo kupila v trgovini? Če si jo kupila v trgovini te prosim, da mi poveš katera barva je...... Jaz si zelo želim takšne rdeče, ampak, ker sem že v osnovi temna mi nekako ne prime tako intenzivno kot tebi.....res, dobra barva...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Uuuu, Mysti, dbest barva jaz sem se pa odlocla, da bom kar se mal na naravni ostala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 super barva mystica..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Barvo mešala doma, mi je mama pobarvala lase. raje dam njej tist dnar kot frizerki. Barva je Keune 8.66. Zraven kupiš še hidrogen (jaz vzamem 6 %, obstaja pa še 9 in 12 %). Meni tkole zelo prime, ampak saj ... kot vidiš, sem zelo svetla. Hvala...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 zhe zmenjen s frizerjem....chetrtek za otvoritev K4 bom mushnca ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 to bo pa treba videt Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.