druidka 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 fotko ... hočem, da se vse dokumentira no, morda pa res dam kako gor aja, pa ko smo ravno pri tem, daj še ti kako gor, Mysti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 jp, jst tut ugotavljam, da sm brez svoje ljute crvene sam bom kupila dva paklca Logone. En je men čist premal Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 nimam nove barve ma to sploh ni pomembno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 jp, jst tut ugotavljam, da sm brez svoje ljute crvene sam bom kupila dva paklca Logone. En je men čist premal a ne bi rajš mene na kufe povabla (ups, pa Tipki moram tud še dostavit ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 a ne bi rajš mene na kufe povabla (ups, pa Tipki moram tud še dostavit )kdaj maš cajt vešde te povabim na kufe Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*tally* 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 men drugač tud "divje barve"všeč ... samo, ko lasje tolk trpijo pri vsem ... mislim, da bom naslednjič ubodla kano ... in kakšna naravna barvila za sijaj jaz sem slišala da s kano full ne prideš do željenega tona.ker glede na to da ne vsebuje amoniaka res ne more newem kako dobro učinkovati.Jaz sem imela svoja obdobja ko sem se bila sposobna v 14 dneh 3X prebarvati pa imam do sedaj še vse lase na glavi.saj je res da sem imela svoj čas zeeeloooo uničene,zato pa jaz full prisegam na gliss kur k full pomaga,no vsaj meni je. najboljše barve pa so mi od safire. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 http://www.venera-kozmetika.si/index.php?o...&Itemid=397pač na rastlinski bazi ...pa kar lepo prekrije ...je pa tud v prahu... ne vem sicer a je sam kana a je še kaj drugegea ...samo men je kar všeč Jaz tudi razmišljam o tej kani. Točno to sem si zadnjič ogledovala v Dm-ju.Bi si rada lase malo pozdravila...brez striženja .. Kana bo nadomestila barvo. Ampak me je strah.A je primerna kana za kodraste /barvane lase??A je točen postopek barvanja z kano napisan na škatli oz.v navodilih?Na kaj morem biti posebaj pozorna??A se po petih pranjih do konca izpere?? Znam full komplicirati,ko se gre za moje lase. Naveličana sem že te rdeče barve,ki se tako na veliko izpira.En obisk pri frizerju (barvanje in striženje špic )me pride okrog 60 evr.Tko vsak drug mesec grem. Mal too much,če začneš razmišljati .... Kateri odtenek imaš ti???Ali imaš kano v kremi ali v prahu?Mene bolj zanima kana v kremi... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 1. junij 2008 Prijavi Deli 1. junij 2008 Hvala. Kere komplikacije s to kano v prahu. Jz nerada neki packam in kompliciram ,tako,da bom kupila kar kano v kremi. Kako to misliš,da potem druge barve slabše primejo?A to velja tudi,če si nanesem na lase kano v kremi,ki se izpira??Ne štekam... Poln K. imam barvanja las,frizerjev in teh zadev. Če bi imela dovolj poguma bi se kar na nulo obrila.Ampak ga nimam ... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. junij 2008 Prijavi Deli 2. junij 2008 Kana je pigment , no barva , ki se nalaga na las ...in te ostale umetne barve -kemične ne primejo rade na las ki je pobarvan s kano, dobiš lahko zelo čuden odtenek potem ...skratka , kemične barve ji težko pridejo do živega . Razumeš zdaj . Barva ne prime.Ja je packarija .... Ufff...Zdj si pa ubila vse moje iluzije. kaj bom pa zdj naredila?? Pa ne bom se celo življenje s kano barvala... sigurno si bom zaželela spremembe... jao. Čudno tole.Ni za riskirati. No way. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Sicer sama sem pred barvanjam naredila tole sem si mal lasje cajtala pa sem se namazala z čičkovim oljem, potem se umila lase, posušila in nato barvala z kano. Se pozna lasje niso tolko izsušeni. Evo. Sem si kupila to čičkovo olje in sem si ga malo prej napacala na lase. Bom pustila čez noč na laseh..jutri zjutraj si bom pa lase umila..pa da vidimo to čudo. Barvala se pa še ne bom,vsaj kakšna dva meseca ne.Sprememba plana. Itak trenutno skoz nosim lase spete v čop(mali čopek.) Drugače je pa tudi fajn si narediti oblogo iz piva(4 žlice) in dveh rumenjakov. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Lisbona jaz najbolj obrajtam Amla olje..sam ga trenutno ne dobim. Zelo super posebej, če se barvaš las s temi kemičnimi barvili. Si narediš oblogo ima tak specifini vonj, ampak meni je vešč me ne moti Pivo in dva rumenjaka...hm ...bom probala. Jaz sem si tega od Afrodite kupila. In niti nima kakšnega posebnega vonja.No,itak imam lase obvito s folijo in po vrhu še z brisačo... Amla olje??Prvič slišim...kje ga pa prodajajo?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Aha ... s tem oljem si indijke (ki imajo tako lepe temne lase namažejo lase tko da jih ščiti pred isušitvijo. Indija iz tam izhaja ...ga še nisem zasledila nikjer drugej kot pri nas Kamniku ...hm samo ga zdaj zaenkrat nimajo. Saj bo, morem mal zatežit...pa bo mogoče prišel Hmmm. Tole zna biti pa kar uporabna zadeva. Kje v Kamniku?V kateri štacuni??Dj,ko bo spet na zalogi..mi povej..pa pridem malo v vaše kraje na šoping. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Ojla! Jst uporabljam orehovo olje za nego las. mam že ful boge, zelo dolgi so in bla sm blond do pred kratkim. nikol več tistga peroksida.... no to orehovo olje se mi zdi da jih kr nahrani. zvečer si ga dam na lase in pol si zjutri umijem, ker drugač zgledajo lasje ful mastni. zdej sm rjava in začela bi se barvat s kano, ker sm slišala da je ful dobra za lase. a mi lohk kdo svetuje kaj? kiro kano pa to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Ok. Hvala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. junij 2008 Prijavi Deli 28. junij 2008 sem že skor kupila tole kano (v tubi, me bo dragi barval, tko da si lih unega "sena" ne morem nabavljat ), pa bomo počakali do konca poletja ... naj sonce naredi, kar misli ... pa bomo jeseni s kano mal osvežili lase a porabi se te kane toliko kot ostalih barv v tubah al je kakšna razlika??? da vem, koliko jih moram kupit Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 sploh opazila nisem, kako so se mi posvetlili lasje od sonca. če je pa še frizerka priznala, da imam res lepo naravo barvo, upam, da bom ostala pametna in se ne bom barvala več. ampak po 1,5 letu nebarvanja je še vedno nekaj ostankov proti konicam. frizerka me seveda hoče vedno znova prepričati, naj se vseeno barvam ... kot da folk ne more živeti brez sprememb frizure in barve vsak mesec pa jo odklonim. neoš ti meni s kemijo po glavi pacala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 sploh opazila nisem, kako so se mi posvetlili lasje od sonca. Meni tudi. S tem, da pri meni zgleda bedno, tako sprano. Ne maram mojih abšlesanih las.Pa še neke svetle pramene imam že milijardo let, pa se nisem barvala že ful časa. Sploh ne vem od česa so Poleg tega mi pa rastejo ful hitro... Tudi jaz se nočem več barvat. S svojo naravno barvo (ne abšlesano) se počutim ful fajn. Frizerka mi ponavadi mori s kakšnimi prameni...magar medeni, samo da je nekaj. Pa rada bi na meni videla kaj bolj mladostnega in "odpuljenega". Jaz sem pa bolj nagnjena k konzervativnim frizuram Defitnivno se ne morem kazat z ne vem kakšno "posebno" čupo po firmah... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 pa ja, "sam da je nekaj". mene so kakšni posiljevali z asimetrijo in resicami in sčupano frizuro. kot da moram. glede barvanja ... je pa enkrat en pozerček od Loreala si zamislil mene v neki rjavi barvi, medeni al kakšni, jaooo, đizs krajst .. je videl sliko v katalogu in mi pokazal, češ, to bi pa bilo točno zame. i think not. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sweet_Honey 23. avgust 2008 Prijavi Deli 23. avgust 2008 Lepo to da razmišljate o naravni barvi, ker jst tud. Nisem se še pobarvala s kano, še vedno tuhtam kaj bi blo najbolš. Drgač pa dans je res malo tistih z naravno barvo, prava redkost so že, no morda bom jst tud med njimi Niti umetnih nohtov nimam več, ker se mi zdi, da vse kar je naravno, je lepše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 imela na glavi od včeraj popoldne masko... (rumenjak, žlica medu in mešanica orehovega in olivnega olja).. fajn mi je tole z medom, ker strdi lase, da ne teče nič okol in pol zvečer daš sam kapo gor in greš spat in ni nič svinjarije...imam zdaj ful mehke lase sam je že taka dolžina, da zgleda vse bolj bogo, razmišljam da bi se naslednjič res kar prepustila frizerju, da skrajša, kolikor pač želi.. kana pade gor drug mesec, ko pride frendica domov, da me pobarva... saj bi lahko sama, sam pol zamudim en tak luštkan babji obred.. pa v bistvu se mi po treh mesecih al kolk je od zadnjega barvanja, na soncu še vedno ful lepo zasvetijo... počasi bom začela pobirat naročila za kano, konec septembra jo dobim iz Egipta Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 mene je sonce+sol tak lepe pramene naredl, da je kaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 ma sej si fajna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Aliana Prvo naročilo.Sam ne črne, bom kot zombi. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 sam ta pravo, rdečo dobim bom sporočila bolj natančno, ko izvem kako in kaj... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Glih takšno sem imela v mislih.Zakaj imam občutek, da je kupljena v sloveniji "ponaredek" in ne prime kot pravo prava kana. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.