santos 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> a pol maš laske že do pet uuu Tiste do zadnjice pa so še najbolj sexy...uhhhhhhhhhhh ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 nimam.... čeprav mam daljše, kot se mi zdi. k se na kšni sliki vidim a tok dolge mam hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tiste do zadnjice pa so še najbolj sexy...uhhhhhhhhhhh ! A misliš tole ,a, a, a? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 waw! ti sploh ne rabš nč za pokrit... eno dekco za noge mogoče....iiiii kwa so topli laskiiii sam polet more bit pa vroče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Tuki še niso lih do tazadnje, zdaj pa so že... Pozimi je kul ja, ko je ko tepih in te greje , poleti pa...saj se navadiš, pač imam kito pa je Hvala Aiwica! Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Čujte ne vem, če bom jaz rjava...bolj ko gledam slike, pa mojo rdečo farbo, vedno težje se mi je ločit od nje Kaj čem, če pa sem frik na rdeče lase Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A misliš tole ,a, a, a? Pih!!!!! Na tole pa se jaz shizim!! Pa kaksna lepa barva, pa lepa fotka, kot kaksna gozdna vila, vsa poduhovljena!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hvala Marsica Ja, ne vem zakaj bi folk ful govori, da baje zgledam tak "duhovno", jaz sebe valda vidim čisto drugačno Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 mah nora čupa... če ti sede bit rdeča pa kr ostani rdeča Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Hvala punci , saj moj tudi pravi naj bom še kar rdeča...mislim, pred nekaj leti pa je gnjavil, da ne pozna moje prave barve las heh...jaz mislim, da bom kar na rdeči ostala...samo ful me moti, ko dobiš tak hitro narastek, ne morem si pa sam narastka barvat(zaradi prevelikega kontrasta z ostalimi lasi), celih pa tudi ne prepogosto...tak da upedenam na 3-4 mesece. Zdaj moram spet kmalu. Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Moje vprašanje - kolko barve pa porabiš za vso to dolžino Ja čist hudo, res zgledaš kot ena vila sredi gozda Mysti je pa avatarček zamenjala Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Barve gre kar nekaj ja, ker mam ful goste, tak da 6 barvic, ma frizerka kar nekaj dela, še dobro, da ne hodim v salon, ker bi me pa res obrali Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 6!!!!!!ja kristus božji!!! 6!!! o marija!!! kwwaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Jap 6 ja, pa še to se zna zgodit, da mam pol kljub temu še kje kake pramenčke vmes. Saj pravim, da mam ful goste, ampak res ful goste, tak da o kaki figi al pa banani lahk sam sanjam, ker mi teža vse dol potegne. kaj češ, dala mati narava Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 No, še eno sliko sem našla, kjer sem oranžna.....Zaenkrat sem se odločila, da bom ostala pri blond pramenih.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 uuu oranžni... kle so pa fajn oranžni. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 no....ni glih neki ZLO oranzhna.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 in kašna bo tvoja naslednja barva? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>in kašna bo tvoja naslednja barva? glede na leta.....sivaglede na pochutje....peklensko rdechapo karakterju pa.....po ribje smrdecha zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 se prav bomo en mix nardil... najbolš da kr eno kodrlajsasto Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> se prav bomo en mix nardil... najbolš da kr eno kodrlajsasto nimam kodrouviklerjou pa nam nosu zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 to ti mislš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> glede na leta.....sivaglede na pochutje....peklensko rdechapo karakterju pa.....po ribje smrdecha zlomk Sklepam: star si 60,pravi vragecin pokvarjenc... A sm kej zadela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 2 od 3 ... ni slabo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>2 od 3 ... ni slabo Se prav, da ni 60 star. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.