aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 taku je ja!!! hahahaha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>taku je ja!!! hahahaha Kako sm jest pametna. No, pa da ne zaidem s teme. A je mela kdaj kkšna črne lase, pa je hotla it na blond? In kako je to uspelo? Pod črno sem bla pa prej 5 let rudeča....no, bejbe, razpište se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 pa saj sem ze stokrat rekla, da sem to veckrat naredila...ja. dvakratno peroksidiranje, las ko zhima pol pa cuf pa poc pa vse. Shtala v glavnem - se pa da.Ni dost sam peroksid. Imas pa zdaj neke 'razbarvalne' stose - keune vem da ima...Pa se najprej s tem, pol pa z zheleno farbo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Misty, na kaj bi se pa ti pobarvala?Jaz sem sla iz rjave na crno( ni mi ratal), potem pa na rdeco - v osnovni soli. v srednji sem sla pocasi na blond pramene in v 3 letniku sem bila ze cisto blond/bela. Potem sem imela ze cisto unicene lase in sem se odlocila bit spet crna. Sem sla k frizerki, me je naredila svetlo plavo. Drugi dan sem sla k zdejsnemu frizerju, sem bila spet blond. Lani se mi je spet malce utrgalo in sem sla na rjavo, katere se zdaj drzim - z medenimi prameni in sem koncno prisla do barve, ki mi pase Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Dej se v photoshop al kaj je ze tist, pa mal poglej kak bi ti pasal Eksperimentiraj, sej si mlada! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 saj... tko kot men...Jaz sem se tedaj ufurala, nic vec crnih, SE DONS x!x hocem bit blond, me ne zanima, kako. Pa sem bila - tolk pa sem. (*koga poslala po farbo - narocila, spedenala... dezurna trgovina, enga tipcka z motorjem, pa je letel meni v bs po farbo, ce je bila sam tista emona odprta - al kaj tacga, pa je pol s kakim pildkom okol hodil - srebrno blond + 12 hydrogen itd. .. a dostavil seveda lepo in jaz se istega dne novo farbo). :P Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> marsina barva. Joj kok povrsno berem zadnje case... sele pol vse opazim (ce). Mystica, ko glih omenjas... zadnjic pridem z umazanimi lasmi, z grozno frizuro (da bi najrajs dala vreco gor sam mi ni zneslo si umit oz. mal spedenat las) v drogerijo po sminko (sita sem mocne rdece skoz iste)... in mi prodajalka rece, joj da kok imam pa dbest barvo in da kok mi pase.Da sem jo kar nejeverno najprej pogledala, ces, halo, kako pa lohk to vidi ob taksnile... 'frizuri'.. - no pa je bila videti se kar zavzeta in dost iskrena. me je mal presenetilo, ker tolk divja pa spet ni - no jaz bi imela se bolj divjo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako sm jest pametna. No, pa da ne zaidem s teme. A je mela kdaj kkšna črne lase, pa je hotla it na blond? In kako je to uspelo? Pod črno sem bla pa prej 5 let rudeča....no, bejbe, razpište se. ddddd najmanj 2x... me je pičl da mam dost črne gremo na blond zdej takoj... ja no mal sm mučla lase... pa sem dala 3x v enem dnevu peroksid gor... blo skor blond... še mal oranžn... počakala kšn teden... in potem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj... tko kot men...Jaz sem se tedaj ufurala, nic vec crnih, SE DONS x!x hocem bit blond, me ne zanima, kako. Pa sem bila - tolk pa sem. (*koga poslala po farbo - narocila, spedenala... dezurna trgovina, enga tipcka z motorjem, pa je letel meni v bs po farbo, ce je bila sam tista emona odprta - al kaj tacga, pa je pol s kakim pildkom okol hodil - srebrno blond + 12 hydrogen itd. .. a dostavil seveda lepo in jaz se istega dne novo farbo). :P hehhehehe kwa sem se nasmejala... jz sem mela iste fore... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Hvala vsem, za komentarje....bomo se vidl...to itak polet v postev pride...takrat nov tok čudn, če bom vsa šekasta okol hodila, bo folk mislu, da je to nova poletna moda! Zaenkrat ostajam skrivnostna črnolaska, z navihanim nasmeškom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 al pa greš h frizerju... k te morjo itak popravt če ni tko k bi rada Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Črnolaske so ful lepe. Kva b šele rekla, če b mene vidla, k sm tok fejst!!! ZA dol past. Res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 a res? hudo... komi čakam da te vidm... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 men so tud vsec crnolaske...Pac, kot sem rekla - mora si clovek pac pasat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm ... bom spremenila nagnjenje. Jaz sem tudi v dolocenem obdobju mojega zivljenja premisljevala o tem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 zanimivo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ...modeli.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 kje kje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 jp da ne zabluzimo čist v tej temi...mi je frizerka nardila par pramenčkov včeraj...rdečih jasno....sam sem ugotovila, da se bo tko treba spet pobarvat, ker je moja barva nekam sprana...pol pa ne vem, kaj se bo s prameni zgodilo...uzela jih magla... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ma ne sej mal se bojo še poznal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 js pa še nikol nisem prebarvala svojih las... če bi, bi mela črne, čist črne. al pa rdeče (takšne kot marsa na tisti fotki ob oknu). al pa modre, al pa zelene, vsekakor intenzivne, umetne barve, te so mi sam... kaj pa vem... mal gre za lenobnost, k se je treba pol skoz ukvarjat z narastkom, pa tud faco mam tako bl kmečko in ne vem, če bi mi sploh pasal. jah, še sreča, da me je narava obdarila z barvo, ki mi je kar dopadljiva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa tud faco mam tako bl kmečko Kok sem se nasmejala, namrec - jaz mam tud kmecko, saj to je... vse tiste psenicne scene vse naravne rdecelicne pa tko, takoj skenslal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 men se tvoj obraz že ne zdi kmečki, sorry , pač pa zanimiv, nekako maš dosti obrazov... po moje ti dobr stojijo tud pokrivala.. lasje pa... ma ja, tud ne pristoji vsaki frizuri vsaka barva.. in moja friuzra je.. naravna (že enih 15 let je ni vidu noben frizer ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 ne saj si nad dobr opisala, ampak zlo samokriticno, sam tko fajn... a ves da res - sem dost kap pa klobuckov pa klobukov pa baretk pa rut pa vsega boga nosila... zdaj pa ne, se mi ne da met nic na glavi, me sve moti. :||| To je zelo redko, kar pravis, men je dbest, saj sem sicer za naravno sceno. sam pac... lasje pa nekak... sem v lajfu pac dost experimentirala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.