ribica Katja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Jaz pa upam da bom prišla končno do frizerke... mal konice postrič, pa pobarvat mal..... se mi je črna dost sprala, sem čist rjava spet... pa se bolš počutim s črno (sej najbrž bom samo pol glave barvala, samo vrhnje lase, pod njimi kar naj bodo moje barve ). Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zanimivo .Lep dan ti želim Lep dan tudi tebi Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Evo, včeraj opravila.... opet s vama crna veštica..... ....sicer se počutim čist čudno, ko mam mal manj las, pa upam, da bojo kmalu zrastli nazaj.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 bojo bojo. jz morm tud barvat. strižem se zdej redno, še preveč barva se mi je pa čist sprala. bom jz kr mal poklicala... kwa čm se matrat pa okol hodt, če lahk na dom pridejo pa še cenej je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, včeraj opravila.... opet s vama crna veštica..... ....sicer se počutim čist čudno, ko mam mal manj las, pa upam, da bojo kmalu zrastli nazaj.... Ribica Katja,upam zate, da se nisi včeraj strigla !!! Veš, da luna je v takem položaju, kar pomeni, da ni čas za striženje ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Santos, ja včeraj sem se, mi je čist vseeno, ker sem tok časa čakala na to, da sem si končno vzela cajt..... mi je čist vseeno. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 Jaz sem tudi včeraj strigla in barvala kolegico, pa se mi zdi, da je fantastično uspelo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem se nazadnje pobarvala pred 2 meseca, imam že grozno barvo. Včeraj sem šla k frizerki, pa sem spet bolj kratkolasa. Danes pa še pgnjeno rdečo barvo gor, pa se bom takoj boljše počutila. ej glih to sem letela napisat, pa prec gor zagledam!!! naenkrat ugotovim, da sme prakticno skor 'blond'. Halo? Ce sem se na oranzno pofarbala?? Kar nekaj mal se zlije s svojo farbo, pa mal sonce tud al kwa pa tko... in se pogledam zadnjic v eni trgovini v spegu (v trgovini, pa je bila fulare luc recimo al pa mal drugacna svetloba pac), pa me kap zadane, ker sem 'blond'. No ne zdaj blond, a - kar nekaj... rumenkastega... Butast, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 sej sej! jz sem tud blond. pa sem se na temno rjavo barvala! pa se je spral in sem BLOND. eh... bom ta vikend klicala frizerko, da k bo mela cajt uleti... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 no vidis tko, saj res, a se nisi nic vmes farbala?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 hehehehe NE! sam vsakič se je spiralo. zdej sem pa čist blond. in ena k me je zdej spoznala ji sploh ni blo jasno da sm mela TEMNO rjave pramene. sam kr neki podobnga spet nardila k mi je blo fulj kulj. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 hah.. hecno da se je RJAVA barva razbarvala! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kana je tudi "hrana" za lase. Sem pa slišala od ene frizerke, da je prepogosto barvanje s kano škodljivo za lase. Zapaca lasišče al tko nekak. Povzroči izpadanje las Pozdravček Redno se kaniram že skorajda od svoje pubertete (AUUUUU kje je že to!) in bi o kani in kaniranju lahko napisala že doktorat. Lase imam zelo vredu, po mojem prav po zaslugi kane. Ker imam tanke, mi jih kana naredi s svojo oblogo močne in bolj košate, ne cepijo se mi, ne izpadajo mi... Edino sivi postajajo in počasi bom postala oranžna če se bom samo kanirala.... Zaenkrat so ravno prav "pramenasti".. Frizerji radi rečejo, da je kana zanič (meni so grozili, da izsuši lase), ker če se same barvamo, izgubljajo posel. Pa tudi dejstvo je, da s frizerkami vred, veliko ljudi ne zna kane pravilno dati na lase. Tudi navodila, ki so napisana na kani sami, ponavadi niso vredu. Kana zelo pije vodo in jo je treba pred uporabo dobro namočit- pustiti stati kako minuto v topli vodi, da se "napije". Nikakor se je ne sme dati na suhe in neoprane lase (kot piše v navodilih !!!?!). Kana kot rečeno vleče nase vlago in če jo daš na suhe lase, lahko las zelo izsuši. Zato: vlažno kano na mokre, rahlo sfrotirane lase. Kane, ki jih kupimo v drogeriji so zelo različne. Bolj ko so predelane, drobno mlete, dišeče -manj ko smrdijo, manj primejo, bolj puščajo barvo še pri naslednjih pranjih ali na blazini in se sčasoma nekako "izperejo", kar se kana sploh ne bi smela. Poizkusila sem različne kane, ki se dobijo pri nas in trenutno je še najboljša in najučinkovitejša kana nekega iz Francije- HENNEDROG. Prodajajo jo v škatlah, je v večih barvah (dodajajo ji indigo, da je temnejša). Ko kano nanesem, si glavo ovijem v alufolijo (zaselotejpam si jo v nekakšno kapo na glavi) in čez zavežem ruto zadaj za tilnikom. Ko jo izpiram, se dvakrat našamponiram, po potrebi operem lase še z navadnim milom - ampak bolj redko- če imam na glavi prisušene ostanke kane (včasih smo si kano vedno spirali kar z "žajfo.."), dam še regenerator če čutim, da je potrebno in to je to... Pri naslednjem pranju gre morda še nekoliko barve stran, potem pa nič več. Na povštri pa nič. Aja še to- gor jo pustim najmanj dve uri.... več kot kake 4 ure se mi pa ne ljubi...Lasje imajo po kani izjemno lep naraven lesk- se ne da primerjati z nobeno umetno barvo. Še ena finta- enkrat sem si dala za spremembo spomladi gor "tapravo barvo" na precej kratke lase. Na morju so mi seveda lasje abšlesali (pri kani je tudi tega bistveno manj). Jeseni sem dala na vse skupaj spet kano- rezultat je bil enkraten- spodaj temno rjavoredče, ta "abšlesani" so prijeli pa na svetlordeče. Super je bilo ! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 13. april 2005 Prijavi Deli 13. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kana je tudi "hrana" za lase. Sem pa slišala od ene frizerke, da je prepogosto barvanje s kano škodljivo za lase. Zapaca lasišče al tko nekak. Povzroči izpadanje las Pozdravček Redno se kaniram že skorajda od svoje pubertete (AUUUUU kje je že to!) in bi o kani in kaniranju lahko napisala že doktorat. Lase imam zelo vredu, po mojem prav po zaslugi kane. Ker imam tanke, mi jih kana naredi s svojo oblogo močne in bolj košate, ne cepijo se mi, ne izpadajo mi... Edino sivi postajajo in počasi bom postala oranžna če se bom samo kanirala.... Zaenkrat so ravno prav "pramenasti".. Frizerji radi rečejo, da je kana zanič (meni so grozili, da izsuši lase), ker če se same barvamo, izgubljajo posel. Pa tudi dejstvo je, da s frizerkami vred, veliko ljudi ne zna kane pravilno dati na lase. Tudi navodila, ki so napisana na kani sami, ponavadi niso vredu. Kana zelo pije vodo in jo je treba pred uporabo dobro namočit- pustiti stati kako minuto v topli vodi, da se "napije". Nikakor se je ne sme dati na suhe in neoprane lase (kot piše v navodilih !!!?!). Kana kot rečeno vleče nase vlago in če jo daš na suhe lase, lahko las zelo izsuši. Zato: vlažno kano na mokre, rahlo sfrotirane lase. Kane, ki jih kupimo v drogeriji so zelo različne. Bolj ko so predelane, drobno mlete, dišeče -manj ko smrdijo, manj primejo, bolj puščajo barvo še pri naslednjih pranjih ali na blazini in se sčasoma nekako "izperejo", kar se kana sploh ne bi smela. Poizkusila sem različne kane, ki se dobijo pri nas in trenutno je najboljša in najučinkovitejša kana nekega podjetja iz Francije- HENNEDROG. Prodajajo jo v škatlah, je v večih barvah (dodajajo ji indigo, da je temnejša). Ko kano nanesem, si glavo ovijem v alufolijo (zaselotejpam si jo v nekakšno kapo na glavi) in čez zavežem ruto zadaj za tilnikom. Ko jo izpiram, se dvakrat našamponiram, po potrebi operem lase še z navadnim milom - ampak bolj redko- če imam na glavi prisušene ostanke kane (včasih smo si kano vedno spirali kar z "žajfo.."), dam še regenerator če čutim, da je potrebno in to je to... Pri naslednjem pranju gre morda še nekoliko barve stran, potem pa nič več. Na povštru pa nič. Aja še to- gor jo pustim najmanj dve uri.... več kot kake 4 ure se mi pa ne ljubi...Lasje imajo po kani izjemno lep naraven lesk- se ne da primerjati z nobeno umetno barvo. Še ena finta- enkrat sem si dala za spremembo spomladi gor "tapravo barvo" na precej kratke lase. Na morju so mi seveda lasje abšlesali (pri kani je tudi tega bistveno manj). Jeseni sem dala na vse skupaj spet kano- rezultat je bil enkraten- spodaj temno rjavordeče, ta "abšlesani" so prijeli pa na svetlordeče. Super je bilo ! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 madonca na 4 strani!! sem jo iskala.torej spet mamo obdobje k bi se mal farbal... jz spet o blond pramenih razmišljam. so me zdej tok na druge barve poštrihal, da prov pogrešam mal... sam ne čist... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 o kul!!! cincam mal... :||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 jest tud prisegam na kano..sam se kaniram recino na 1,5 mesca, ker se mi večkrat ne da..pa tud ni ok, če si skos neki pacaš po laseh..nikol še nisem mela prave barve za lase gor, vedno samo kano..mi je všeč kako izpade in ful lepi lasje pridejo ven..sam si jih dam na suhe lase, ker mi je fajn, da mi jih izsuši, ker mam drgač mastne.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ja saj to, zato sem jaz nehala s kano, sem jo leta furala, desetletje kar morda... mi je namrec cist izsusil in nekak odebelil las... nekak strenasti so ratal...drugac pa tud men fajn prime, ker mam glih tak pigment - sam je prevec nekak... *naravno*... take mam ze jaz, torej to je brez veze... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Jaz sem se tudi barvala,zdaj pa se ne več, ker konec koncev, sem kar zadovoljna s svojo barvo las Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Evo, jaz tudi danes svoj narastek odnesla k frizerki, tako da imam par cm manj na glavi, pa frišno rdečkasto gor Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Hmmm.. Sej ni cist barvanje, ampak recmo, da sem pase..Marsa.. maska za lase, ne... rumenjak + olivc + limonca.. medu nimam.. A se to naceloma na suhe al na mokre lase daje? Se mi zdi, da sem jaz ponavad na mokre dajala, ker je vse teklo dol.. danes sem pa kar na suhe lase namazala.. in je hujse, kot žele.. cist trdo postalo.. lahko irokezo nardim No, kar se pa barvanja tice.. bo se mal pocakalo... nisem cist pri volji trenutno.. rabim inspiracijo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 jz bom pa škarje sabo na morje vzela... pa me bo mami postrigla. pol nazaj grede se pa lahk še pr eni fajn frizerki ustaviva... jz bi šla nove pramenčke delat... upam, da bo uspel. če ne pa tud eno fajno pokličem, k domov pridem, da me popedenka... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Marsa: maska za lase od Shiseida (Muller ali Limoni) dela čudeže. Enake finte z lasmi kot si jih opisala ima moja frendica (40 let) in zadeva je super. vseeno se splača dat tistih 10 jurjev. Pa ful je simpl, brez tistih brozg iz jajc , oliv in bogvečesa.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Oh thanx!!!!!!!!!!!!!!!! VERJAMEM!!! mam sminko (5 jurjev!!!!) od shiseida, a zdaj hocem SAM TO!!!! Nora razlika, ne mors verjet. A to majo v Limonijih pa taksnih stacunah? *aja saj si napisala, thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Evo, zgleda, da ni blo nic narobe na suhe lase dajat masko.. pa se cez noc sem pustila gor in prejle sele sprala.. Lasje se se drzijo glave Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.