Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Thanx Free, zanimiv clanek (ne rabis pa pisat vira, saj gres direkt na sajt in tu nisi nic podal). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 AMINOKISLINE in lasje: Zanimivo... sem se pa zacela sprasevat neki... OK, verjamem, da so tele aminokisline pomembne.. Ampak.. a lahko delujejo tud od zunaj? Mislim, a dejansko deluje, ce si umivas lase s samponi, ki vsebujejo tole, pa ce si dajes maske in nevemkajsevse na glavo... Al stvar deluje samo od znotraj? S hrano...Ma kdo kaj pojma? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma kdo kaj pojma? Ima, pridi na Altermed, Contesa ima tudi to na sporedu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Oboje deluje, kot s kozho. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zanimivo... sem se pa zacela sprasevat neki... OK, verjamem, da so tele aminokisline pomembne.. Ampak.. a lahko delujejo tud od zunaj? Mislim, a dejansko deluje, ce si umivas lase s samponi, ki vsebujejo tole, pa ce si dajes maske in nevemkajsevse na glavo... Al stvar deluje samo od znotraj? S hrano...Ma kdo kaj pojma? PREVERJENO...bolj deluje če vnašaš beljakovine oralno...... za kožo, lase....tisočkrat bolj kakor če jih pacaš od zunaj in desetisočkrat bolj, če jih vnašaš z MAP Tak isto velja za vitamine, bolj jih je jest kakor pacat po koži in laseh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>noben Točno, najboljša je noč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta teden nameravam k frizerju, pa premišljujem kateri dan je najbojši za to,astrološko seveda!? sreda. Lohk tud cetrtek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 sreda, četrtek pol pravte.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ja, o, Bobi, kaj mas tole za ene cudne ideje, da je v tehtnici za stric ok? Conti, Aiwa, kar pogumno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Ocitno res, se spomnim 1x ko si se na rese, pa me je mal 'skrbelo' , pa je blo zlo ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Tudi jaz se barvam - na črno, mi frizer nekaj zmeša, ampka dobro izpade, ker ni ona šiptarsko črna ampak bolj na modro vleče... Jaz sem za kontraste: zelo svetla polt pa temni lasje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 saj zato sem se iz svojih najprej na crne pofarbala, pri 16. al kdaj...pa v bistvu tud zato nisem furala, ker mam tok svetle svoje, da je pol narastek svetel pa zgleda kot bi bil plesast spodaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 verjamem, zdajle ko sonce v glavo buta... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj sploh ne vem kakšno spremembo bi!? Se bom prepustila frizerki, ima vedno dobre ideje! Toliko le glej, da ne bo narod mislil, da si moja vnukinja tam na predavanju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Toliko le glej, da ne bo narod mislil, da si moja vnukinja tam na predavanju Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa sm že skori oranžna saj, jaz pa rumena. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 Jaz sem se tud kar nekak odlocla, da nekja casa se ne barvam.. Da se mi enkrat fajn spere vse skupaj, bom vsaj se spomnila kaksno mam naravno barvo Sem si pa kupila danes aroma therapy masko od Gliss-kura.. mam zdajle gor.. disi fajn, bomo vidli kako bo pol zgledal.. Aja.. ne vem.. al se men samo zdi, al je res tale Country colors precej agresivna barva? Sem razmisljala zanc.. da se mi ze nekaj casa niso tko cepili lasje, kot so se mi zadnje leto, ko se barvam s to Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 ej gliss kur jaz tud ta sampon 1. v lajfu kupila (nisem nasla guhl) in je boljs.al sem balzam... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, bolj rjavo zlato oranzne, tak baker mal bolj drekast sicer kot bi bilo po mojem okusu:http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...pe=post&id=5917(to je od predvcerajsnjim)Kaj jaz vem, mam eno barvo ze na broju (in za spremembo ne mango, ker je kao se mal svetlejsa), sam je bolj al manj taka farba kot mam zdaj...Kot me pichi, saj ves, jaz sem tu cist impulzivna. Pa se ti ne zdi, Marsa, da je tud barvanje las neke vrste laž, neiskrenost? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej gliss kur jaz tud ta sampon 1. v lajfu kupila (nisem nasla guhl) in je boljs.al sem balzam... ... Guhl je meni grozno slabo naredil, sem ga takoj mami podarila. zelo fajn je Keune kolekcija, od barv do vsega, res, da malo več stane, je pa za par razredov boljš od kakega Country colorsa...ali L'oreala.Zakaj ne probate Shiseido maske? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>šiptarsko črna? hehehe, kakšna je pa ta. Ta je ona vranje črna, lahko vidiš v naši slaščičarni, pa zlatnina zraven-ful stajliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa se ti ne zdi, Marsa, da je tud barvanje las neke vrste laž, neiskrenost?Ocitno ne, ce se barvam, sicer sem pa iskrena. preprosto. vem kaj mislis, a... pejt recimo pogledat moje slike. te povabim jeseni na razstavo... pa bos stekal, zakaj v lajfu uporabljajm barve...Spet preprosto... ker sem barvit in slikovit in ne crnobel clovek.ceprav sem pa tud lohk. clo crna sem ze bla.so sam lasje.sem bla ze brez.To se bos pa strinjal, da je cista cistcata iskrenost, da ne more bit bolj. Brez las, brez 'mochi'... brez krinke, vsega...a ves... tko da, ni to... je sam pesa, crno vino, je sam spinaca, je pesek, je hibiskus... so barve skratka...moje barve so ubite tud zarad okolja.prisezem, da ce bi zivela sredi psenice in koruze in lesnikov, da bi imela se vedno koruzne, psenicne in lesnikove lase... a ves. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ocitno ne, ce se barvam, sicer sem pa iskrena. preprosto. vem kaj mislis, a... pejt recimo pogledat moje slike. te povabim jeseni na razstavo... pa bos stekal, zakaj v lajfu uporabljajm barve...Spet preprosto... ker sem barvit in slikovit in ne crnobel clovek.ceprav sem pa tud lohk. clo crna sem ze bla.so sam lasje.sem bla ze brez.To se bos pa strinjal, da je cista cistcata iskrenost, da ne more bit bolj. Brez las, brez 'mochi'... brez krinke, vsega...a ves... tko da, ni to... je sam pesa, crno vino, je sam spinaca, je pesek, je hibiskus... so barve skratka...moje barve so ubite tud zarad okolja.prisezem, da ce bi zivela sredi psenice in koruze in lesnikov, da bi imela se vedno koruzne, psenicne in lesnikove lase... a ves. A čist pobrita? Kot Sinead O Conor? (mimgrede, zakaj jo nimaš med znanimi strelci) Kot zen-budistični menih Vseen se mi zdi, da je naravno pač najbol naravno, najbol resnično. Najman izumetničeno. In tam, kjer je vse zlo izumetničeno, je tud "duhovnost" najbol plitka. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> dej ga srat.pol sm pa lažnivka že nekaj let. No, tega nism jest napisu Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se ne mislim barvat, samo frizuro malo spremenit, ne preveč, ravno prav! No ja, to je v redu. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.