Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 5 weeks later...
Barvo mešala doma, mi je mama pobarvala lase. raje dam njej tist dnar kot frizerki. x:Dx

Barva je Keune 8.66. Zraven kupiš še hidrogen (jaz vzamem 6 %, .

Moja nova barva las:

Smisel življenja je največja sreča
Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...

Jst pa resno razmišljam, da bi šla na blond barvo. Nisem bla še nikol blond, naravno sem pa svetlo rjava. Ampak mam ful dolge lase in barvam se že 7 let. In ne vem, kako vbi to šlo? Zdej se nisem pa pobarvala že 1 mesec in po. A ma kera kake izkušnje s tem? Kak nasvet? Itak bi šla k frizerju, ne bi tega sama doam eksperimentirala. Sam me res zanima, kake mate izkušnje? x:Ix

kokica, ful najs barva. Sm mela 5 let rdeče. Včas prov pogrešam..pa še ful lep odtenek in lepi lasje so bli. x:Ix

Jaz bi na tvojem mestu kar ostala takšna kot si, ali pa si morda omisli rdečo..........

Ne blond :xx!: Škoda tvojih las.

Mah, naveličala sm se črne. Pa sm razmišljala, da če grem na blond in mi ne bo všeč, grem še vseeno lahko na rdečo pol. Iz rdeče, bom šla pa še težje na blond. :o|o: Ma, kaj pa vem,. Se mi zdi, da me črna postara. Pa dolgocajtna mi je že. :xx!:

Za lase se pa ne bojim tok, ker mam res močne in zdrave.

Mah, naveličala sm se črne. Pa sm razmišljala, da če grem na blond in mi ne bo všeč, grem še vseeno lahko na rdečo pol. Iz rdeče, bom šla pa še težje na blond. :o|o: Ma, kaj pa vem,. Se mi zdi, da me črna postara. Pa dolgocajtna mi je že. :xx!:

ti se kr povarvaj na blont, pol boš samo še za v cirkus x;)x

Lej za začetek dej raj naprimer medeno barvo... moje mnenje, ker se barvam na blond oz. blond in rjava pramena, sem pa rjava drugač...

Scio mi nihil scire

Ne Piki, na blond... zarad polti, oči... bi bla čist izumetličena...

Črna je ful seksi... če pa rabiš spremembo si pa al frfru omisli, al pa resice al stopničasto striženje (nevem kako se to reče... da je krajš pa mal dalš, pa še mal dalš, pa še...). Al pa na rdečo... sam blont ne... pol lahko greš sam v vrsto za Tramontano x:Dx x;)x

hihi, pa jst, k sm bla mejhna, sm bla čist blond, no. Men to res paše. Sej ne bi bla belo blond, k mi to ni. Bi bla medeno pramenasta. tm nekje, no. x:Ix

:att: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! :att:

Sej vem, zakaj me vse tok prepričujete, da ne. Zato, k pol bom pa sploh brez konkurence na forumu in se bojo vsi sam še name lepl. x;)x

Eh, morm na blond, no. Če ne res bolš, da grem kr prec v klošter. :lol:

Ma, sej se sam poigravam s to mislijo. Preden bi pa muda zbrala, pa... :o|o:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...