aakhut 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> to bo pa treba videt predvidevam...de s tem mislsh mene....ne otvoriteu ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 tebe, tebe Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> tebe, tebe jah ..pol pa le prit na otvoritev ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 Šur.. sem že tam ok.. barvanje je tema... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pred in po barvanju :xx!: ( ) :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. oktober 2005 Prijavi Deli 2. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Šur.. sem že tam ok.. barvanje je tema... prosto po Micku sm jst menda strokovnjak za "farbanje" ...OM... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 to je tud mene zanimalo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. oktober 2005 Prijavi Deli 3. oktober 2005 Mysti ful dobra čupa res the best barva, se mi zdi da ti ful bolj paše kot naravna. Ta barva rdeča te še bolj zanimivo naredi Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Barvo mešala doma, mi je mama pobarvala lase. raje dam njej tist dnar kot frizerki. Barva je Keune 8.66. Zraven kupiš še hidrogen (jaz vzamem 6 %, . Moja nova barva las: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 a si uporabila keune? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 spet je napočil čas, ko je treba mal spremembe. Že veš katero barvo si boš privoščila? Vsekakor fotka zaželjena...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jst pa resno razmišljam, da bi šla na blond barvo. Nisem bla še nikol blond, naravno sem pa svetlo rjava. Ampak mam ful dolge lase in barvam se že 7 let. In ne vem, kako vbi to šlo? Zdej se nisem pa pobarvala že 1 mesec in po. A ma kera kake izkušnje s tem? Kak nasvet? Itak bi šla k frizerju, ne bi tega sama doam eksperimentirala. Sam me res zanima, kake mate izkušnje? kokica, ful najs barva. Sm mela 5 let rdeče. Včas prov pogrešam..pa še ful lep odtenek in lepi lasje so bli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jaz bi na tvojem mestu kar ostala takšna kot si, ali pa si morda omisli rdečo.......... Ne blond :xx!: Škoda tvojih las. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Jaz bi na tvojem mestu kar ostala takšna kot si, ali pa si morda omisli rdečo.......... Ne blond :xx!: Škoda tvojih las.Mah, naveličala sm se črne. Pa sm razmišljala, da če grem na blond in mi ne bo všeč, grem še vseeno lahko na rdečo pol. Iz rdeče, bom šla pa še težje na blond. Ma, kaj pa vem,. Se mi zdi, da me črna postara. Pa dolgocajtna mi je že. :xx!: Za lase se pa ne bojim tok, ker mam res močne in zdrave. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Mah, naveličala sm se črne. Pa sm razmišljala, da če grem na blond in mi ne bo všeč, grem še vseeno lahko na rdečo pol. Iz rdeče, bom šla pa še težje na blond. Ma, kaj pa vem,. Se mi zdi, da me črna postara. Pa dolgocajtna mi je že. :xx!: Za lase se pa ne bojim tok, ker mam res močne in zdrave. ti se kr povarvaj na blont, pol boš samo še za v cirkus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ti se kr povarvaj na blont, pol boš samo še za v cirkus A mi boš ti v svojem zrihtal službo, ko maš veze? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 moja publika še ni pripravljena na svetsko čudo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 moja publika še ni pripravljena na svetsko čudo Kako da ne, če tebe gleda že zadnjih 15 let, pol je pa ja že vsega hudega navajena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Mah, naveličala sm se črne. Pa sm razmišljala, da če grem na blond in mi ne bo všeč, grem še vseeno lahko na rdečo pol. Iz rdeče, bom šla pa še težje na blond. Ma, kaj pa vem,. Se mi zdi, da me črna postara. Pa dolgocajtna mi je že. :xx!: Za lase se pa ne bojim tok, ker mam res močne in zdrave.Lej za začetek dej raj naprimer medeno barvo... moje mnenje, ker se barvam na blond oz. blond in rjava pramena, sem pa rjava drugač... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 tu se bo končalo vse :/ (ti maš vlko glavno. Ne ti maš večjo.) nima smisla sicer pa sem šeo oftopik se opravičujem moderatorjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Ne Piki, na blond... zarad polti, oči... bi bla čist izumetličena... Črna je ful seksi... če pa rabiš spremembo si pa al frfru omisli, al pa resice al stopničasto striženje (nevem kako se to reče... da je krajš pa mal dalš, pa še mal dalš, pa še...). Al pa na rdečo... sam blont ne... pol lahko greš sam v vrsto za Tramontano hihi, pa jst, k sm bla mejhna, sm bla čist blond, no. Men to res paše. Sej ne bi bla belo blond, k mi to ni. Bi bla medeno pramenasta. tm nekje, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Pa sm razmišljala, da grem na blond NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Sej vem, zakaj me vse tok prepričujete, da ne. Zato, k pol bom pa sploh brez konkurence na forumu in se bojo vsi sam še name lepl. Eh, morm na blond, no. Če ne res bolš, da grem kr prec v klošter. Ma, sej se sam poigravam s to mislijo. Preden bi pa muda zbrala, pa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Sej vem, zakaj me vse tok prepričujete, da ne. Zato, k pol bom pa sploh brez konkurence na forumu in se bojo vsi sam še name lepl. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Al pa pejt k enmu dobermu frizerju in ga vpraši za mnenje... čeprav vidim, da prav moraš na blond... ... OK pejt, če ne boš nas krivila za svoje samotne noči... sam ne preveč blond Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.