Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ne, Pikica. Obdrzi temno barvo, po sliki sodec ti pase. Sicer pa, ce res hoces spremembo, bi bil morda prvi korak kvecjemu barvanje pramenov. Ampak, vsekakor najbolje, da gres k dobremu frizerju in se posvetujes. Blond? No way! Pa se lase ti bo verjetno precej unicilo.

Ne vem, no.

Deli na socialnih omrežjih

Jaz pa temnolasa spet ratujem (moja naravna barva), morm pa rečt, da mi je svetlejša kr pasala no...

Samo zdej imam tako uničene lase, pa tako malo las...da bom imela raje premor z barvanjem...od 1998 nisem nisem imela naravne barve las...ok mal narastka ja, ampak to ne šteje

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

• 1 year later...
tako bi x:Ix

ali pa tako

mmm, direkt za tebe ustvarjene barve :2src:

jaz se kot rdečelasko ne predstavljam :o|o:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Ok, thanks x:)x

Kylie, ja sem se odločla da z ognjeno rdeče mal na bolj oranžno prešaltam (to je že bližje moji naravni barvi pravzaprav x:Ix )

res, naravna? vau, maš pa divjo naravno barvo x:Xx

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Ojla! Jst sem se pa po 10. letih blond las, poleti prebarvala na rdeč/vijolično xDDx Moram rečt, da mi sploh ni bil šok, čeprav zdej že pogrešam mal svetle lase x:Ix in bom mogoče naslednjič usekala nazaj peroxid :vio: Itaq bom najprej roza xflirtx :lol:
Support bacteria, they're the only culture some people have!

spodnja bi ti bol pasala :vio:

tazgorno sem pa enkrat sprobala......čista katastrofa x:o)x

Meni se pa zdi, da bi ji zgornja bolj pasala.

Taka posebna, me malo spominja na barvo Vesne Janković.

Obe bi ti pasale, M. Ker imaš tako polt pa učke pa to. Samo meni je zgornja bolj všeč.

Jaz imam pa trenutno svojo barvo. Pa bo še nekaj časa tako.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Ojla! Jst sem se pa po 10. letih blond las, poleti prebarvala na rdeč/vijolično xDDx Moram rečt, da mi sploh ni bil šok, čeprav zdej že pogrešam mal svetle lase x:Ix in bom mogoče naslednjič usekala nazaj peroxid :vio: Itaq bom najprej roza xflirtx :lol:

pa ne sam roza x:o)x

ko sem se js odločla, da bom šla iz živo rdeče nazaj na natur(zlato blont) mi je frizer postopoma delal pramene(enkrat sem mela to zadevo 20 min gor) in ti povem, da sem mela roza, oranžne bele..pa še kake farbe pramene.....sam ker so bli to le prameni..je blo čist ok(no kot sončni vshod)

tak da peroksid naenkrat ni glih najboljša varjanta :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Kljub maksimalno vloženem trudu, kar bolečine še dopuščajo, med dvema barvama ne vidim razlike, če se pa že moram opredelit, rečem ta spodnja, ta zgornja mi deluje kot sprana ta spodnja..

:frog: :frog:

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

pa ne sam roza x:o)x

ko sem se js odločla, da bom šla iz živo rdeče nazaj na natur(zlato blont) mi je frizer postopoma delal pramene(enkrat sem mela to zadevo 20 min gor) in ti povem, da sem mela roza, oranžne bele..pa še kake farbe pramene.....sam ker so bli to le prameni..je blo čist ok(no kot sončni vshod)

tak da peroksid naenkrat ni glih najboljša varjanta :palec:

:lol: sej sem se vse prej pomenila s frizerjem - u bistvu lahko pridem takoj na blond, samo bo to blond z rahlim rožnatim pridihom. Ne bo prec taka platinasta k sem jo navajena. Mal sem pretiravala k sem rekla, da bom roza :vio:

Problem je še k ne maram pramenov :8): , sem rajš roza :P

Support bacteria, they're the only culture some people have!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...