Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Lepo ti paše na polt barva. :palec: Jaz se vedno bojim, da mi ne bo pristajala barva. :vragec:

klarus :palec: :2src:

Taraja--čist brez potrebe tolk kompliciraš,se obremenjuješ...Lepo greš k frizerju in se prebarvaš...pa bilo šta bilo..Vse se preživi.. x;)x

Men je tud ta moja rdeča barva las grozna..Ne počutim se fajn s to barvo..pa isto živim... x:o)x

Pa full bledo polt mi naredi...ne vem..čudna sem si ...

Sam take zadeve me več ne ganejo... :vio:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Deli na socialnih omrežjih

Ja, saj. Kaj jaz vem. Kompliciram, ja. Ampak sem že večkrat opazila, da sem imela potem cele traume, ko sem prišla ven drugačna kot sem si želela. Vsaka barva pa mi tudi ne pristoji. Prav da ne kompliciraš! Saj če ne se ga pa urijem in grem k frizerju pijana, potem pa se bom sigurno smejala do doma in še potem. x:Dx x:Dx x:o)x

Guest Mačona
nisem si pobarvala las že skoraj celo leto. pojma nisem imela, da imam tako čudovito naravno barvo las. :2src: tako kavino rjavo ali kakšno. na soncu z nekim zlatim ali celo rdečkastim podtonom. tako da, zakaj bi se še barvala, saj nikoli nisem bila prav zadovoljna s tistimi packarijami, ki se itak izperejo po dveh tednih, potem pa če so me pobarvali pri frizerju s profesionalno barvo ali sem se pa sama doma (in ne z nekim škartom). xrolleyesx tudi frizerka mi je rekla, uuu, kakšno lepo barvo imaš, ne se barvat, res je lepa. :2src: prav zadovoljna sem. x:)x :palec: pa še ena redkih žensk sem, ki se ne barva. x:Dx

nisem si pobarvala las že skoraj celo leto. pojma nisem imela, da imam tako čudovito naravno barvo las. :2src: tako kavino rjavo ali kakšno. na soncu z nekim zlatim ali celo rdečkastim podtonom. tako da, zakaj bi se še barvala, saj nikoli nisem bila prav zadovoljna s tistimi packarijami, ki se itak izperejo po dveh tednih, potem pa če so me pobarvali pri frizerju s profesionalno barvo ali sem se pa sama doma (in ne z nekim škartom). xrolleyesx tudi frizerka mi je rekla, uuu, kakšno lepo barvo imaš, ne se barvat, res je lepa. :2src: prav zadovoljna sem. x:)x :palec: pa še ena redkih žensk sem, ki se ne barva. x:Dx

jaz sem tud v enem trenutku pred nekaj leti postala strašanjsko naveličana barvanja, pa sem potem z nekim strašanjsko gnusnim narastkom okrog hodila še dobrega pol leta.

kar me je pa še najbolj presenetilo je to, da je kar nekaj časa trajalo preden se je moja taprava bava res nazaj vzpostavila, ker so bili lasje še nekaj časa take ubite barve. zdaj sem se pa navdušila nad tem, da imam svojo barvo, ki sicer ni čokoladna, ampak pač samo rjava, ki pa tudi potegne na rdečo pod sončno svetlobo.

sicer sem pa opazila sive-laske, tako da se bom morda začela kmalu spet barvat. do takrat pa kažem nebarvane.

Jaz se tudi ne barvam več dolgo,ko sem opazila naravno barvo las,kot ti:):).....ja smo posebne,a? :palec: :palec: :palec: Jaz se sprašujem,ko bo kak sivi las prišel,kaj bom,ali bom sprejela naravo ali se zakrivala...Od vedno občudijem ženske,ki kažejo svoja letazelo samozavestno,torej sivi lasi,gube,....kaj ni to kul?

evo, priznam, jst si sive lase pulim x8Dx , no v bistvu si pulim samo enega, ker se hudič vedno znova požene točno na sredini preče pri čelu in prav prosi, da ga izpulim :o|o: . Sam zdej sta na približno istem mestu pognala še dva (siva, jasno), tko da...sem se pač sprijaznila. Grem h frizerju se ostrič in pobarvat (red rules). Bom sprejela sivino (enkat no), kot sem sprejela gubice; boljše imeti jih od smejanja, kot od kremženja xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Barva malancana pride zelo malo vidna na temnih laseh. xscratchx Na svetlejših je bolj izrazita. Meni je bila enkrat všeč, zdaj mi je pa postala dolgočasna. Prav vijola mi je dosti lepša. S popolnoma naravno barvo las pa se trenutno ne morem sprijaznit. :mellow:

jaz se tud nisem že eno leto pobarvala.. mava eno čudno banjo, ki vso barvo vsrka pa pol rajši ne tvegam x:o)x

in ja, točno isto sem opazla.. vsake tolk uporabim orehovo olje in se mi zdi, da so se mi dejansko malo potemnili lasje.. da je taka lepa, globoka rjava barva, nič več mišje blond, kot je bila včasih.. al sem se pa postarala in sprijaznila x:o)x v glavnem, mi paše tako kot je trenutno, kakšno kano bi še probala kdaj, rdeča mi ful paše...

mah saj itak bm spet obdobje imela, ko bo nujno se pobarvat.. sam sem trenutno čist preveč zadovoljna v življenju, ne rabim sprememb očitno :)

moram pa it se postrižt.. se mi cufajo pa še ničemur ni podobna frizura trenutno.. bom nazaj na layerje šla, par različnih dolžin, tist je bilo ful fajn.. sam ne tko na kratko, kot iz Londona, ker pol to traja, da zraste...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest Mačona
jaz se tud nisem že eno leto pobarvala.. mava eno čudno banjo, ki vso barvo vsrka pa pol rajši ne tvegam x:o)x

in ja, točno isto sem opazla.. vsake tolk uporabim orehovo olje in se mi zdi, da so se mi dejansko malo potemnili lasje.. da je taka lepa, globoka rjava barva, nič več mišje blond, kot je bila včasih.. al sem se pa postarala in sprijaznila x:o)x v glavnem, mi paše tako kot je trenutno, kakšno kano bi še probala kdaj, rdeča mi ful paše...

mah saj itak bm spet obdobje imela, ko bo nujno se pobarvat.. sam sem trenutno čist preveč zadovoljna v življenju, ne rabim sprememb očitno :)

ha, vidiš, tebi se zdi, da imaš zdaj temnejše kot prej, meni pa ravno obratno. včasih sem bila bolj temna. x:)x le da si ne dajem prav nobenega olja ali sploh kateregakoli preparata na lase.

samo upam, da me več nikoli v življenju ne prime, da bi se pobarvala ... škoda je met ves tisti amonijak in resorcin in kaj vse še na glavi vsak mesec pol ure. razen tega se mi ne da pocati z barvo po glavi. frizerjem pa že itak s težkim srcem dam keš za striženje :vragec: , barvanje pa se mi zdi totalen rip off.

mah, kaj pa čem. črna je pretemna zame, mi ne paše. rdeča se grdo spere. kaj pa pol čem. blondinka bi bila pa grozna. x:Dx mah še depilirat se bom nehala. x:px x:Dx nazaj k naravi. x:px

• 4 weeks later...

tak hiter mi lasi rastejo, ne morem verjet, no.

sem si jih v torek spet mal pobarvala. tokrat s subrinino barvo, koralno rdeča al neki takega

fajn barva ven prišla x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jaz sem brata zadnjič s Poly Brillance, pa se mi zdi, da je ful lepša barva prišla ven, kot ponavadi (sem ponavad najcenejšo vzela, kako subrino ali kaj).. bolj intenzivna pa žareča..

aja, pa našla sem svoje fotke iz 2003, ko sem bla dolgolasa blondinka xDDx ma saj sploh ni blo slabo, če dobro pogledam.. sam ja, ne da se mi ukvarjat s tem pa ne da se mi vsak mesec hodit k frizerju in metat denar stran za to..

začela se futrat s prosom, da si mal okrepim lase, drug mesec se grem pa postrižt enkrat..

loesje

Spet nazaj -

hočemo fotke xcivx

če si mene mislila...

sem se šla posebej zate potrudit in fotkat fotko z mobitelom :inocent: (ma nimam boljše variante pri roki..)

tko da.. mogoče se pa celo kaj vidi :inocent:

loesje

Spet nazaj -

to je nekje na češkem.. smo šle na rafting in se zvrnile v vodo, pa ni bilo prav toplo...

čist drugačna, a ne? x:)x

loesje

Spet nazaj -

• 2 weeks later...

Oh, bjond je veliko bolje kot pa črna barva, to izgleda tako umetno in grdo! Ughghgh.... xrolleyesx Pa balzam je treba redno uporabljat, ker se mi drugače vse cefra in se mi prstani zatikajo v lase, ko se česam. xrolleyesx

oooooh...

Pa česat se je treba redno in skoz, ker ne smeš nikoli kakor kakšna metla hoditi po svetu. :xx!:

Jaz pa nimam nikoli vidnega narastka las. x:Dx Uganite zakaj :o|o:

Naslednjič, ko bo cajt za barvanje (glede na narastek), bom uporabila kano; tale umetna barva pr frizerju mi je čist fentala lase; res pa je, da sem se barvala 7 let pr frizerki, prek+j je bla pa skos kana.

Torej, kana :2src:

hudič je sam v podrobnostih; tista kana (glava Sfinge na bordo rdeči embalaži - rastlinska zadeva), k sm jo jst pred leti uporabljala, je zginla s trgovskih polic, zdej so pa sam neke čudne na voljo.

A ima kdo kake izkušnje s temi (tanovimi) kanami, milsm, katere uporabljate? Zanima me (valda) rdeča barva (svetlejši odtenek). xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Cookie, sorry o kani ne vem nič...

Se ne barvam zdaj :eek: :eek: :eek:

Kodri so v igri...

kaj uporabljaš? Kater pripomoček?

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jst uporabljam neko francosko kano, edina, ki se dobi tu okol. ma mi ni glih ok, pri vsakem pranju se izpira :o|o:

ma ja, sej to sm vidla v trgovinah. Sam, sej kana se zmer izpira xrolleyesx

Frizerko pa peno :)

aja, sm milsila, da kej konkretnega (ala kodralnik npr. Babybliss-sam za tega ne vem, a je ok al ne, pa sej vse uničuje lase)

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...