Michelle 29. januar 2008 Prijavi Deli 29. januar 2008 Ne, ne, dala sem si kr pri frizerju narest. Pa pravijo, da uničuje lase, ampak jaz nimam tega občutka. So bile pa uničene, ko sem se barvara na blond (z blanžem, kar itak uničuje lase...). Mi je fajn to ratal.Ko si umijem lase si dam zmeraj peno...če hočem met ravne se fajn počešem in sploh ne zgleda, da imam trajno, če si jih pa mal "mečkam", potem so pa lepi kodri. Ful mi je všeč... Drugač pa uporabljam balzam in kapljice....Ampak to že skos... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 jah, jst sm dobla ene take čudne lase; prej sm bla "Neca Falk", sam zdej me je wouldbefrizerka ful preveč postrigla in sm kot Pehta - dobesedno. Neka nikakva frizura, lase na štenge postriženi, pa še kodrat so se začel po svoje. Seveda se kodrajo samo tadolgi, takratki pa štrlijo na vse strani. In morm uporabljat ježke po vsakem feniranju, da se vsaj v približno tapravo smer postavijo lasje. Itak, da uporabjam po šamponiranju balzam, pa silikon Joico za konice, pa balzam za suhe lase, pa pol na koncu še arganovo olje (k btw smrdi po kozjem dreku).Ma ne vem več kaj nej nardim, najboljš da se na balin postrižem kot Britney, ker me lasje sparvlajjo v obup. Niti ne vem, zakaj tko štrlijo (vsak las posebej se mini skodra, skor tko kt črnci, sam ne tok), a je to od večletnega barvanja (7 let vsaj) al od živcev, pomoje bl to zadnje. Zmer sm mela popolnoma ravne, gladke lase, kr naenkrat so se začel kodrat.Kolegica je dobila čist skodrane lase k je fasala Crohna, tega je fasala pa zarad službe (pritiskov svakojakih). Rešitev mi je, da si kupim likalnik za lase (k itak uničuje lase), al pa kodralnik (da se hudiči vsaj skodrajo normalno), ker zdej mam skos obroč za lase, kadar jih nimam spete v čop (pa še takrat se mladiči izmuznejo in frlijo na vse strani). v glavnem, jst mam zdej skos bad hair day :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Uuuu madona Cookie. Maš pa res probleme Sploh ne veš, kako me firbec, kakšne lase maš. Daj sliko (pa še da se vidi obrazek ).. Ne glede na vse probleme z lasmi, ti pa ne priporočam, da se na Britney potrižeš (pobriješ) Men pa arganovo olje ne smrdi... Moja mutti se maže po gubah z njim pa zgleda, da ful pomaga... Mogoče je pa drugačen..ne vem no...kje ga ti kupuješ? Po moje, da je od živcev... Relax Dej pokaž laske Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 lase so ultra čudni, sam na sliki se tega ne opazi tok arganovo olje; kupila sem ga v Sanolaborju v taki majhni steklenički (komi pol deci ga je - 40ml) nepraženega (svetlo olje je to); smrdi mi pa ko sam satan; tko da tut če ne bi vedela kako ga pridelujejo, bi ga po vonju takoj pogruntala (po neky kisli, jedki substanci, no ampak sej men tut olivno olje smrdi po jedkokislem, sam bolj v blagi obliki). Cena je bla okol 8 eur - pravo malo premoženje za tak drekec pekec. Z njim se mažem sam po laseh, po koži se še nisem probala, ampak če praviš, da pomaga za gube...bom še razmilsila Jaz se pa z jojoba oljem mažem, sm poskusila tut na laseh, pa ni blo nekega blaznega efekta, sam za mojo kožo je pa Tko da...jojoba na kožo, argan pa na lase Jah, zgleda mam "lasno fazo" - k se pretirano obremenjujem z lasmi, no včas sm se pa z ritjo in celulitom. nič, sem se kar odločila, da se pobarvam s kano, dost je bilo kemije zaenkrat, bom mal po štacunah prevohljala, kaj točno je na voljo, pa preskusila na kakem pramenčiču, pa pol poročam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 opa, čim je Sanolabor, sm jst za tnx za info, zdej se mi ne bo treba preganjat po štacunah, pa na glas s espraševat al čem to al čem rajši uno drugo. Bom šla pogledat Logono mrbit jo celo kupim Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 nekoč so bli moji lasje mišje rjave barve - tp. una dolgočasna rjava, k bi sicer lah bla rjava, ampak ima en tak sivkast, neživljenski odtenek. Pol me prešinlo, kaj če bi jst to mal poživila...in sm se pobarvala s kano. Z doseženo barvo bila kar zadovoljna par let. Pol me je dobila v paco frizerka, k me je prepričala kok je kana fujfejinsploh zanič, res pa je, da sem imela takrat bolj suhe lasne konice (k sm mela dolge lase) in da sem bila že naveličana packanja s kano, pa pol uno vrečko gor na glavi čez noč in tko... In sem se pri frizerki lepo prebarvala na rdečo...kar sem furala leto, dve, nakar me (spet taista frizerka) prepriča, kok bi pa men pasali blond prameni na rdeči osnovi. In tako celo leto, barvam jst lase, in blanširam pramene... Valda se je to nekje moralo poznati, ker lase sem imela pa res dolge...pa so se zjebale najrpej lasne konice....pa pol sredina lasu, vmes sem se našopala prosa (da mam zdej celo glavo mladičev, ampka dobro, vsaj plešasta nisem),...ampka lasi so pa uničeni (noben normalen ne bi zdržal večletne torture barvanja), ...da ne omenjam kake nikakve frizure/striženja čist preveč sem bila deležna nazadnje... torej kana mi bo sitno spet tole packanje, sam...je sila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 jp, kana je glih za ene 2 mesca; pol se tok izpere, da je treba ponovit. ja, jst sm mela to čez noč, da mi je bolj prijela barva. Čas vrečke na glavi je odvisen od poroznosti (poleg barve) tvojega lasu. Bolj je las porozen, prej se obarva. BTW, poroznost je bad Zdej bom probala sam en pramen, pa še to sam ene 3-4 ure na glavi, predno izperem; morm sprobat kako bo izpadlo...predno si namažem po celi glavi. proso; ja, ful pomaga za nastajanje kreatina, po domače za boljše lase/nohte/kožo (skupina B vitamina).Žlico prosa namočiš, v malo vode, zvečer. Zjutraj vodo odliješ, proso poješ, lah z mal medu (kar je boljše, ni pa muss), kak mesec, dva. Lasje rastejo kot nori. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. februar 2008 Prijavi Deli 1. februar 2008 pivski kvas ima že sam po sebi zelo veliko vitaminov B skupine. Tak da je skor vseen; lahko pa za nekaj časa nadomestiš kvas s prosom - mogoče ti bo bolj všeč. osebno ful ne maram kvasa, taka ogaba mi je in zato rajši jem proso - k tut ni neka perla (surov), sam mi je bistveno boljši po okusu kot kvas. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 pa še ena... z batrflajčkom... http://shrani.si/t/2e/ZT/4E3PaZlC/barva-001.jpg kaj pa s spermo?.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 ej ... nism jest še najdla take špange... če jo ti najdeš, pa povej.. ni panikevsakich....znova... x:px zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 ja, pa mislm, a dobr drži, pa to? zadnič sm glih eno špangico-batrflajčka po nesreč uničla... na žalost mam zdej sam še eno... k jo pa čuvam valda de drzhik se zasushi....se tezhko znebishpoglej pa prever tam pr postli na fernku....zih je kak flek.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 a dej, a res? no, u glavnm, nej ti povem, da sm kano pustila na laseh 3 ure . Kej druzga pa najbrž ne bi. tole pa je dishal..... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 torej, nova barvica las s pomočjo kane...http://shrani.si/t/14/KI/2sIpgqV8/barva-010.jpgaja, pa drgač nimam nakodranih las, sam sm se pred 3 dnevi navila, pa so še kodrčki ... pa še ena... z batrflajčkom... http://shrani.si/t/2e/ZT/4E3PaZlC/barva-001.jpgKaj nisi naravno plavolaska? Tako ti je spremenila barvo kana? Lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 in nis še napisov, kaka se ti pol zdi barva? kjutkana.... x:)x zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 jest plavolaska? naa. moja naravna barva las je mišja, taka, nikakva, po domače... Amapak vseeno, katero kano si dala gor? Imajo več odtenkov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 jst sm sam enkrat s kano probu....k tripam na oranzhno....pa prshla taka bebavost od farbe ven, de sm se raj ostrigu na nulo pa pol spet chaku de mi zrastejo.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. februar 2008 Prijavi Deli 12. februar 2008 vidš... k nis uporabu taprave mešance... če bi jo, bi pa pršla taka barvica, k je men za moje potrebe je tole kar mash ti itaQ premal intenzivno.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. februar 2008 Prijavi Deli 13. februar 2008 Candle, izredno lepo barvo las imaš upam, da dons pa le uspem do Sanolaborja se privlečt po Logono Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Ha..to pa je diplomatski odgovor....men pa zadnje čase diplomacija odpoveduje tko da ....bla bi ..ti pa že veš Saj zdaj je cela vrsta enih kan...pa sem si jo egiptovsko, že kot otrok full zapomnila..tist zemeljski vonj... me pa nekaj zanima ...kana naj bi bila rdeče ....zdaj je pa odtenkov čuda ...kaj je potem to še zemlja al dodajajo notri še kakšne druge pigmente? (to kar tko me zanima) drugače pa preveč barvanja s kano lahko tudi škoduje ..ker ti zapaca las, lahko ti začnejo odpadat. Tako da ..zmerno tudi s kano. hjao kere nebuloze, ej :xx!: sama sem se 10 let barvala s kano vsaka dva meseca. Mi niso nič lasje odpadali bolj, kot je to normalno (cca. do 100 las/dan), pravzaprav, so se mi okrepili/odebelili, res pa je da so bili na otip malce trši - kar reši dober regenetor/balzam za lase. Uporabljala sem rastlinkso kano, pakirano v vinsko rdečo pakungo/vrečko, z narisano glavo Sfinge. Zdej se te ne da več dobit, al je pa sam jst ne znam najt.Tut jst sm slišala grozljivke o uporabi kane - in to točno od frizerke (k me je namamila na kemično barvanje las) od tega, kako suši las, pa da maš zelen odtenek las, pa da je na sploh fujfejbljakškodljivo, še bolj škodljivo, kot jedrski odpadki iz JEK No, moja izkušnja ob uporabi kane je pozitivna svetujem pa, da se prej poskusi na pramenu las, predno si celo zadevo napackaš na glavo. po pa le stopi! pa maš, da pol poslikaš, kako je ratala barva.. jest nevem no, sama sm , kot že napisano vzela odtenek henna red, k mi je najbl sličilo na tisti pravi odtenek kane. pismu, sm že škatlco stran vrgla, tako da ti ne znam povedat točno. če je kakšne druge barve, recimo magagonijeve al pa flame red barve, je suigurno not še kak drug pigment (za flame red je men se zdi zmlet čili, sam ne me za besedo držat). vem, ja. sej jest na 2 mesca to barvam. to mnde ni tok prepogosto..Torej, Candle me je nagnala (metaforično - v bistvu me je zdražla do te mere, da pa sem končno le šla ponjo) v Sanolabor po Logono Red henne. No, glede na predhodno kemično obdelavo las (prej sm se par let barvala pri frizerki s kemijo), sem najprej preskusila na pramenu las. Imela sem na glavi eno uro - žal BREZ vsakršnega UČINKA. Videt je blo tko, kt da sploh ne bi imela kanu na glavi. Ma me je razpizdlo in sm si vse napackala na lase kr s staro zobno ščetko (po robu lasišča in preči pri lasnih koreninah), zavila glavo v priloženo plastično kapo in vse skp fenirala par minut, da se lasišče pregrelo (to naj bi kao pospešilo inteziteto barve), čez namontirala še ruto (da sm bla spljoh kt stara mamka) in debeli dve uri čakala. Temeljito sprala, našamponirala, pa še hitro masko gor namazala. Torej, feniranje in RAZOČARANJE ŠT. 1: kana je čist mal prjela samo rahlo na rdečaksto me je obarvala, na narastku (k ni bil nikoli kemično tretiran) pa skor nič - oz je nek rdečkasti podton, ampka samo, če si ga vizualiziraš Se pa zato lasje zelo lepo svetijo ( k se prej - kemično - nkol niso, ne glede na maske ipd.).Danes sem se pa spomnila, da pa v bistvu pa men kana nikol ni fuuuuuuul prijela, zmer me je sam rahlo obarvala-podtonirala, namesto mišje rjave sem bla pol rdečerjava, kar je blo pa tut ql.Zanimivo mi je, da ni prjela na kemično tretiran las v meri, kot sem pričakovala - neke divje bojne rdeče - lisaste - sem se bala hehe, s slikcami NE bo nič x!x pač, nisem v filingu da ne omenjam, da nimam digića Drugič (če slaba dva mesca) poskusim z ognjeno rdečo kano Logone (sm vidla na priloženem listu za uporabo, da pa taka pa tut obstaja). Aja, Strelka, k si spraševala kako to, da je tok različnih barv kane: ene vsebujejo izvlečke/zmlete kamilce, hibiskus, črni čaj, čili, papriko, peso...tko da iz tega "črpajo barvo" - vsaj tko piše na priloženih navodilih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 No ja ni vsak ti ...pa tko oh in sploh a ne ...Skor škoda, ane ampak sam skor Niso nebuloze...pa vsak ima mal drugačno strukturo las....jih pa zapeca, pa če ti še tko protestiraš da ne blablabla...protiargumenti PA se mi ne da zdele s tem ukvarjat kako se to dogaja no, ko boš mela čas/voljo, se pa priporočam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 ql za kemijo - milsm, približno štekam razlago. Razlago o kani in oklepu pa...hm, hm, zgleda sm bl butaste sorte kokrkol, možno, možno, samo jst ma s kano še zmer pozitivne izkušnje, se pa strinjam, da je najbolj zdrav las, naraven, nebarvan/netretiran las Po drugi strani pa...las je roževina, ne vem, kako naj bi las dihal (rečmo od določene dolžine dalje, ok, razumem, da pri lasišču pa mora dihat, sam po dolžini ) k smo že glih pr laku za nohte: evo, men pa lak na nohtih (brezbarven) pomaga: jih ščiti pred zunanjim/mehanskim vplivom, pa cepijo se mi tudi manj, kadar imam nalakirane nohte, kot kadar jih nimam. Pa vem, da je lak strup. Je pa res, da prehrana fuuuul vpliva na kvaliteto roževine... evo, sama prostislovja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Naslednjič nabavim ognjeno rdečo kano in bom mela čez noč na laseh. Candle, debeli dve uri sm mela na glavi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 14. februar 2008 Prijavi Deli 14. februar 2008 Po moje lak ščiti bolj pred trdo vodo, če smo dosti v vodi z rokami, zato ščiti noht. Drugače pa jaz rabim stekleno pilico za nohte, lakirane imam non-stop in pa treba jih je masirat s kremo. In dosti B vitamina ali pa prav vitamine za nohte se dobi v lekarni. Meni so se na tak način zelo popravili, prej so se mi cepili. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Po moje lak ščiti bolj pred trdo vodo, če smo dosti v vodi z rokami, zato ščiti noht. Drugače pa jaz rabim stekleno pilico za nohte, lakirane imam non-stop in pa treba jih je masirat s kremo. In dosti B vitamina ali pa prav vitamine za nohte se dobi v lekarni. Meni so se na tak način zelo popravili, prej so se mi cepili.Kje si jo kupila?Kok stane?Kok časa traja?A je za tvoje nohte ful boljše piljenje s stekleno pilo? Zakaj? Oz. po čem sklepaš? p.s.nekje enkat čula da je ta pila boljša, pa me zdaj zanima (skor) vse. Baje je tut steklen ribežen/ožemalnik limone boljši od kovinskega/plastičnega. Neki s ioni al kaj vem (bl mal ) p.p.s.odkar glodam alge, občasno še proso, sploh nimam problemov s cepljenjm nohtov. Roke si pa itak mažem s kremo vsak večer, pa gumirokavice pr pucanju. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Za pilico sem dala tam okrog 5 eur, če se ne motim. Kupila pa v eni drogeriji v Italiji. Po moje jo dobiš tudi pri nas. Je pa res boljša za nohte, vsaj po mojih izkušnjah. Aja, koliko časa traja . Imam jo okrog tri mesece, zaenkrat ni skoraj nič obrabljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.