Cookie 20. februar 2008 Prijavi Deli 20. februar 2008 katere alge glodaš?Nutrimax Za pilico sem dala tam okrog 5 eur, če se ne motim. Kupila pa v eni drogeriji v Italiji. Po moje jo dobiš tudi pri nas. Je pa res boljša za nohte, vsaj po mojih izkušnjah. Aja, koliko časa traja . Imam jo okrog tri mesece, zaenkrat ni skoraj nič obrabljena.TNX za info Čist navdušena nad neobrabo , jst te običajne (Manikira) hitro zgonim :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 eeem...tale kana...kok se to spere? mislim sčasoma, a gre čist dol al ostane pigment tko ko pri barvi navadni? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 Juhu barvalke ...vidim da debatirate o kani... da se jaz dodam piskercek... kana je naravna barva, rastlina v naravi in kot taka ne more in ne sme skoditi lasu.ce so bili prej lasje pobarvani z kemicno barvo, se na laseh nahaja silikon, ki se nahaja v vseh kemicnih barvah in tu kana zelo slabo prime.Logonina ali katera druga.Kano si lahko pripravljate s kamilicami, ce ste svetlolase, jaz si jo s sipkovim cajem ... rdeco valjda.Ja, da ne pozabim, logona ma tudi eno color masko, s katero se da iz las umit ostanke silikona, da potem kana lazje prime.To naj bi vas punce prodajalke opozorile .... pa tudi to, da ne smete pricakovati, da boste po kani imele nevemkaksen odtenek barve.Lasje, ki imajo zelo dosti svojega pigmenta ( tako kot moji :xx!: ) rabijo dosti dalj casa, da kana deluje.Cas se da skrajsati z metodami, ki ste jih omenjale... toplo fenanje itd..to, da naj bi kana zabetonirala lase, pa prvic slisim ...kvecjemu jih zabetonira silikon v kemiji... jaz uporabljam kano ze ohoho let in ma na glavi fuuull las ( slike se vedno ne znam gor prilimat, da bi dokazala ) glede ribezna... ja, jaz za malcka uporabljam strogo steklenega... pri kovinskem gre za oksidacijo C vitamina, kar se zgodi tudi, ce limonado ali pomarancni sok zmesate z kovinsko zlico Cookic, glede Nutrimaxa ...sproban, v nosecnosti mela Hb 140 ... pa ne jem mesa, ne pijem mleka itd... je bla ginek. presenecena ...proso pa itaq najboljse in najbolj naravno za nohte in kozo... pa verjetno najcenejse ( v primerjavi s tabletami za nohte in lase ) evo mojga loncka... uzivajte...Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 Čajevca dodamo štiri kapljice na en gram kane, te pa potrebujemo okoli 100 gramov pri srednje dolgih in gostih laseh.400 kapljic? a ni to mal ogromno? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. marec 2008 Prijavi Deli 5. marec 2008 ...kana je naravna barva, rastlina v naravi in kot taka ne more in ne sme skoditi lasu.ce so bili prej lasje pobarvani z kemicno barvo, se na laseh nahaja silikon, ki se nahaja v vseh kemicnih barvah in tu kana zelo slabo prime.Logonina ali katera druga.Kano si lahko pripravljate s kamilicami, ce ste svetlolase, jaz si jo s sipkovim cajem ... rdeco valjda.Ja, da ne pozabim, logona ma tudi eno color masko, s katero se da iz las umit ostanke silikona, da potem kana lazje prime.To naj bi vas punce prodajalke opozorile .... pa tudi to, da ne smete pricakovati, da boste po kani imele nevemkaksen odtenek barve.Lasje, ki imajo zelo dosti svojega pigmenta ( tako kot moji :xx!: ) rabijo dosti dalj casa, da kana deluje.Cas se da skrajsati z metodami, ki ste jih omenjale... toplo fenanje itd..to, da naj bi kana zabetonirala lase, pa prvic slisim ...kvecjemu jih zabetonira silikon v kemiji... jaz uporabljam kano ze ohoho let in ma na glavi fuuull las ( slike se vedno ne znam gor prilimat, da bi dokazala )aha, zej pa vem, zakaj je men slab prjela pa žal me prodajalka ni nič opozorila na color masko pa še strelkine čaje naštuderam btw, za kaj vse bi se dalo porabit zeleni čaj (razen za pitje) sm dobla nek z rdečo češnjo aromatiziran zeleni čaj (zelo grobo narezan, kot posušena trava), za pit že fini zel.čaj (un iz minipopkov) ne maram, kaj šele tega torej, kaki predlogi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 evo, danes na sporedu tudi barvanje las.sicer se mi tak ne da, vendar to že nujno.mami se včeraj skor razjokala, ker šla s takimi (baje da fejst groznimi) lasmi ven ok, klor v bazenu pač naredi svoje, pa narastka že toliko Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. marec 2008 Prijavi Deli 22. marec 2008 kupla rjavo kano v mulerju... pa da vidmo to cudo.. sam moram pocakat, da do drugega doma, starsev, pridem, ker tlele se mi zdi, da bo banja pol modro rdeca, ce tole probam... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Napackala zdajle tole mami in men na glavo...za mami verjetn čist pregosto naredila, ker kar ni hotlo not, med lase it... zase sem pol še mal razredčla, je mal boljš... bom do 3h imela na glavi (aja, pa dala sem 20 kapljic čajevca, že to se mi je zdel ogromno.. pa saj ti glavo razžre, če daš tega 400 kapljic, že zdaj ga čutim ) hja, upam da bo kaj iz tega, no... aja, dobra lastnost - ful lepo se spere iz rok in iz banje, nikjer nobenih sledi zaenkrat... hmm.. bom še enkrat reka... upam, da bo vsaj na lase prijel.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 dej poročaj pol, kako je blo z dodatkom čajevca a je kej bl kana prjela al ne.jst sm tut včeri kano nabavila, jo nameravam v sob napackarit pa da vidm, če se splača čajevec pa geranijo trošit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Napackala zdajle tole mami in men na glavo...za mami verjetn čist pregosto naredila, ker kar ni hotlo not, med lase it... zase sem pol še mal razredčla, je mal boljš... bom do 3h imela na glavi (aja, pa dala sem 20 kapljic čajevca, že to se mi je zdel ogromno.. pa saj ti glavo razžre, če daš tega 400 kapljic, že zdaj ga čutim ) hja, upam da bo kaj iz tega, no... aja, dobra lastnost - ful lepo se spere iz rok in iz banje, nikjer nobenih sledi zaenkrat... hmm.. bom še enkrat reka... upam, da bo vsaj na lase prijel..jaz za kano obvezno uporabim rokavice, pa kano iz glave sperem v lavor ( skaf ... ne vem kak temu pravite..) in vse skupaj zlijem v wc, drugace je vse rdece, bana, pa moje roke, pa obraz, celo itd....Alianca, mi je cudno, ko pravis, da se lepo izpira iz rok ... mogoce pa to ni kana ...Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Hejjj Aliana, kako je blo pol z dodatkom čajevca v kani? Je kaj bolj prijela kana? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 dej poročaj pol, kako je blo z dodatkom čajevca a je kej bl kana prjela al ne.jst sm tut včeri kano nabavila, jo nameravam v sob napackarit pa da vidm, če se splača čajevec pa geranijo trošit hmmm.. tole ti ne bi vedla odgovort ker sem jo prvič v lajfu gor dajala... je pa prijela, ja.. fajn rjava barva, sam itak mi na soncu še vedno rdeč pigment ven rine.. tko da se naslednjič ne bom upirala in bom kar rdečo vzela mami se mensezdi še bolj pozna, ker ma bolj tanke in nežne laske..jaz za kano obvezno uporabim rokavice, pa kano iz glave sperem v lavor ( skaf ... ne vem kak temu pravite..) in vse skupaj zlijem v wc, drugace je vse rdece, bana, pa moje roke, pa obraz, celo itd....Alianca, mi je cudno, ko pravis, da se lepo izpira iz rok ... mogoce pa to ni kana ...Mojcahja.. uporablia sem Mullerjevo.. na deklaraciji je bila samo kana napisana, brez kakih posebnih dodatkov.. kot eno blato je zgledalo, ko sem zmešala.. je pa res, da se je lepo spiralo tole na začetku, ko sem gor mazala. sem se kar nad banjo nagnila in namazala in so tisti veliki kosi blata, ki so ponesreči stran padli, se čist lepo sprali..pol, ko sem jo pa dol spirala, po 3 urah, se je pa poznalo, ja.. roke imela čist rjave pa banja je imela tudi rob.. sam je šlo z milom vse stran no mene tudi zanima....presnet se bom zasikirala, če bo Aliana plešasta...zarad čajevca (hecam se ..tko kot limona zdele)uff.. jaz bi se tud zasekirala jaz sem mal še računala, da bo čajevec še proti prhljaju mal pomagal zraven.. je bil pa fajn občutek, ker tko mal.. hladi čajevec..ma ne vem, moram najprej enkrat oprat lase, zadnjič nisem nič s šamponom, sem samo sprala.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 aha Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 saj tud je EO čajevec proti prhljaju....po moje je bila kar prava kana...saj šele čez čas oksidira v tist pravi ton. no sam da imaš še lase... , sem si odahnila zdele qrtz, men potemni najprej taka fajna rdeča (irski seter, golaž) seka, pol pa s pranjem kar temni, hudič mam zdej čist temen (temno rdeč) narastek (se ful svetijo laski), ostalo kemično obdelano od prej je pa mal svetlejši sam ti se pa ne svetijo... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 jaz pa zdaj po enem pranju ful bolj očitno rjavo barvo, prej je bla kar mal pretemna.. kul, čist zadovoljna.. bom pa res naslednjič rdečo probala...(sam da najprej vidim kolk se to sploh spere dejansko..) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Če katera rabi oz.želi ji lahko pošljem barvo za lase Respect od firme Martis,ognjeno rdeč odtenek.To je obstojna barva za lase z rastlinskimi izvlečki,brez amonika.Kupila sem si jo par mesecev nazaj,ampak nisem imela poguma ,da bi se obarvala v tak živ odtenek.Torej,če bi jo katera rada imela mi lahko napiše naslov na OS!Drugače jo bom kar stran zabrisala..moje znanke,kolegice in sodelavke so vse rjavolase ali blond.. Je nimam komu podariti... Moraš biti zelo drzna in samozavestna za takšno barvo las. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 V ponedeljek grem k frizerju se barvat in mal špice postričti..Ampak se mi ne gre...ker sem full zadovoljna z zdajšno barvo.Pa full imam že dolge lase...lahko celo čop nosim... Jeba je tale prirastek...ga je že too much.Skoraj 5 cm...Tako da ,kar je treba, je pač treba..Bom imela pa potem par mesecev mir.Je pa full fajn ,ko so lasje na sveže obarvani,ko se jih ni treba pogosto prati,pa tako fajn žarijo in žarijo...... Sicer moja frizerka me ne barva s pravo barvo ..ampak z barvnim prelivom...Sem jo pa zadnjič vpršala,če ja fajn kana za lase...pa me je full skurcala...da kana pa ni za moje lase..in blablabla...Frizerka pač. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 Pojma nimam. Bom raziskala. pa poročaj pol, prosim uf, kira nora barva las tam zgoraj na oni fotki, ki si jo dala gor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. april 2008 Prijavi Deli 5. april 2008 kupila danes rdečo verzijo une kane iz Mullerja.. sam bom še kak mesec počakala.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 jaz čist navdušena nad tole kano vsakič, ko si operem lase, je mal drugačen odtenk, v bistvu zmer bolj proti rdeči vleče.. ampak svetijo se pa tko lepo, tud še po 5. pranju, ko se po navadni barvi nikol.. bom zdaj v egiptu si poskusla zalogo čist ta original dobit, kolikor sem iz une knjige, gor nekje omenjene, razumela, je egipt bil včas (al je še?) glavni proizvajalec, tko da ni vrag, da ne bi nekje našla tega... (ampak če sem pa tlele vse vejice prav postavla... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 jaz čist navdušena nad tole kano vsakič, ko si operem lase, je mal drugačen odtenk, v bistvu zmer bolj proti rdeči vleče.. ampak svetijo se pa tko lepo, tud še po 5. pranju, ko se po navadni barvi nikol.. bom zdaj v egiptu si poskusla zalogo čist ta original dobit, kolikor sem iz une knjige, gor nekje omenjene, razumela, je egipt bil včas (al je še?) glavni proizvajalec, tko da ni vrag, da ne bi nekje našla tega...(ampak če sem pa tlele vse vejice prav postavla... )ej bejba, ce bos v Egiptu zalogo naredila, sem jaz tudi kandidatka ... bi ful rada mela ta pravo kano...sem si jo ubodla v Turciji, pa eno iz Afganistana sem dobila, pa zdaj zmanjkalo ...pa ne najdem pri nas taksne dobre, kot je iz tujih krajev...tak, da Alianca, res misli name ( lahko z cisto majckenim pakiranjem )...Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 velja maš morda kaj ideje kako vedet, da je 'ta prava'? se bom verjetno zanašala na egipčanske frende od moje frendice, ki je že par mesecev tam... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 12. april 2008 Prijavi Deli 12. april 2008 velja maš morda kaj ideje kako vedet, da je 'ta prava'? se bom verjetno zanašala na egipčanske frende od moje frendice, ki je že par mesecev tam...ej, nimam pojma, kako prepoznat " ta pravo" ...jaz sem se v Turciji zapodila na prvo stojnico, kjer so jo imeli v kantah po nekaj kg pakirano... pa sem ves denar zapravila za kano inn zacimbe , brez premsleka, ce je prava kana ali ne... se mije zdelo, da je imajo turki tolko, da bi blo nesmiselno, ce bi jo mesali s cim ... in se je izkazalo, da je bla res prava ....sem pa resen kandidat za kano ...Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 3. maj 2008 Prijavi Deli 3. maj 2008 Dobro je da vemo x!x Revija Öko test vsako leto naredi povzetek vseh opravljenih testov, prejetih dopolnil in proizvajalčevih razlag in izda letno knjigo priporočil, ki uživa takšen ugled, da ji pri nakupih sledi vsaj 10 milijonov Nemcev. Nekaj zanimivih ocen iz knjige za leto 2008, testirali so 1400 izdelkov.... Kaj je novega pri barvah za lase? Pred dobrim letom smo si oddahnili, ko so objavili, da je evropska komisija prepovedala strupene snovi v barvah za lase. Vmes so sicer proizvajalci dobili možnost v miru prodati preostale zaloge. Nas trgu so se postopoma pojavile nove barve z novo embalažo in novimi obljubami. Ali so boljše od starih? Sodeč po ocenah Öko testa je odgovor odločno NE! Testirali so 43 barv znanih proizvajalcev in vse so dobile najslabšo možno oceno. V vseh so našli formaldehide, derivate PEG in aromatične amine. V 23-ih so našli tudi halogenorganske spojine. Enako slabo so se odrezala sredstva za toniranje las. Zato je logično, da se vse več ljudi odloča za barvanje z naravnimi rastlinskimi pigmenti. Tudi pri tej blagovni skupini izdelkov morami biti previdni. Barve Sante in Logona so dobile najvišjo možno oceno, saj so brez škodljivih snovi. Med konvencionalnimi rastlinskimi barvami so zelo dobro ocenjene rastlinske barve proizvajalcev Basler, Tol Cosmetik, Mueller, Frenchtop in NJD Cosmetics. Zanimivo je, da so izdelki, ki se prodajajo v trgovinah Reformhaus, blagovne znamke Borlind in Schoeneberger, dobili najslabše možne ocene. Vsebujejo aromatske amine in resorcin. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 spet se bo treba barvattak hitro mi lasje rastejovglavnem, se odločla, da bo treba dati malo temnejši odtenek rdeče gorse naveličala tele svetlerdeče žetorej, v soboto si napacam barvo gor Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.