Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

Glih takšno sem imela v mislih.

Zakaj imam občutek, da je kupljena v sloveniji "ponaredek" in ne prime kot pravo prava kana.

ne vem kakšno si v SLO kupovala xnckrivx jaz sem dvakrat kupila Mullerjevo, je bila kar v redu, samo smrdela je po plesni.. potem sem pa šla v Egipt in tam nabavila za naslednje dve leti, s tole sem ful zadovoljna, ima lepši vonj, bolj na drobno je zmleta od mullerjeve in barva tudi drži ful dolgo...

hmm.. če piše na škatli, da je not samo Lawsonia Inermis, brez kakih kemikalij in dodatkov, pol je to to. (oziroma za črno verzijo ali rjavo dajo not še indigo)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ravno v tem je čar kane, da lepo prime in ne smrdi.

Sem se nehala barvati s kano, ker so mi lasje smrdeli še kar nekaj časa.

Egiptovska kana, je obrana, na sovcu posušena, zmleta in pakirana.

Tista ki smrdi, je obrana, spakirana v bokse, pretovorjena (se osmradi preden pride na vrsto za sušenje),

sušena, zmleta prisilno in pakirana ko pride na vrsto.

Pomembna je tudi vzgoja le te rastline.

Ne sme biti prisilna.

Zato čakam na priliko, ko dobim kano ki si ji reče kana in takšna tudi je.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

hmmm... kar se smrdenja tiče bom tkole rekla... vohaš jo še kar ene par pranj... zdaj, al ti smrdi al diši... je pa od tebe odvisno x;)x men diši po zemlji pa po nečem, kar še nisem uspela definirat...

barvo sem pa dajala gor, takrat ko sem se pobarvala, par mesecev nazaj... sem pa zanč vidla Cookie, ki ji je ful lepo prijela..

(tole je barva po enem mesecu... )

loesje

Spet nazaj -

odvisno od naravnih.. jaz mam precej temne.. sam mislim, da bi ti znala bit pretemna, ja...

na blond pa čist oranžna pride...

loesje

Spet nazaj -

se pravi - se pobarvam na blond, pol pa kano čez hehehehe (hec)

x:o)x tko ja, čist natur varianta x:Dx x:Dx

loesje

Spet nazaj -

A si na pijači v Kratohvilu tud imela kano na laseh?

Se ne spomnim dobro, ampak si se mi zdela bolj rjava.

A si na pijači v Kratohvilu tud imela kano na laseh?

Se ne spomnim dobro, ampak si se mi zdela bolj rjava.

tud, sam tist je blo pa skor 3 mesece po barvanju pa še v temi smo bili.. na sončku se tkole sveti, kot na sliki, v temi pa bolj na rjavo potegne, ja.

loesje

Spet nazaj -

uf, Aliana, tale barva las ti odlično pristoji x:px pa tale zelena tudi. x:)x

aja, še vedno rdečelaska x:)x kašmir rdečo sem si zadnjič nabarvala na lase, prav fajni odtenek ven prišel x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Eno vprašanje: zakaj si slovenke v takem številu barvate lase? x:Dx Ma skoraj vse ste pobarvane.

xnckrivx jaz se v tej počutim tista ta prava. mi daje energijo x:)x

am, a tvoja boljša polovica se pa ne barva :inocent:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Ja sej kul, če se dobro počutiš. Samo zakaj se večina slovenk boljše počuti v drugi barvi las...

a je tole mal posploševanje, a? x;)x

če že, bi jaz še mal bolj posplošila... da se večina Žensk bolje počuti v drugi barvi las... a se samo Slovenke barvajo, al kako x;)x pa tud dost moških poznam, ki se bolje počutijo v drugi barvi las...

mogoče pa narava ne zadane vedno najbolje x;)x ženska v mišje rjavimi lasmi kar naenkrat zaživi, dobi lepši obraz, lepšo polt, barvo oči.. ko se pobarva v kaj vem, blond ali rdečo ali v kostanjevo rjavo...

tko kot mačka pravi, sej se ne oblačiš cel lajf v isto barvo mikice... pa barvo šminke tud menjamo.. pa se noben ne sprašuje zakaj.. kaj je tlele narobe z menjanjem barve las? :inocent:

loesje

Spet nazaj -

..počasi bom začela pobirat naročila za kano, konec septembra jo dobim iz Egipta x;)x

jst, jst x:px

eno kilo ta najbolj živo/svetlo rdeče kane, prosim w:Iw

... zakaj se večina slovenk boljše počuti v drugi barvi las...

zarad kač, toj valda jasno :wOOt: x^x

Aliana ful luštna na sliki x:px :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

a je tole mal posploševanje, a? x;)x

če že, bi jaz še mal bolj posplošila... da se večina Žensk bolje počuti v drugi barvi las... a se samo Slovenke barvajo, al kako x;)x pa tud dost moških poznam, ki se bolje počutijo v drugi barvi las...

mogoče pa narava ne zadane vedno najbolje x;)x ženska v mišje rjavimi lasmi kar naenkrat zaživi, dobi lepši obraz, lepšo polt, barvo oči.. ko se pobarva v kaj vem, blond ali rdečo ali v kostanjevo rjavo...

tko kot mačka pravi, sej se ne oblačiš cel lajf v isto barvo mikice... pa barvo šminke tud menjamo.. pa se noben ne sprašuje zakaj.. kaj je tlele narobe z menjanjem barve las? :inocent:

Kaj je narobe? Nič. Sej meni je vseeno. Ni panike. Samo malo sem se vprašal, od kod taka potreba po drugi barvi. Barva las in barva majice se mi ne zdi taprava. xrolleyesx

Sicer pa mislim, da ni po vsem svetu enako,..slovenke ste med tistimi, ki imate rade pobarvane lase. Zaradi "lepše" barve las pa ni lepše polti, oči,..itd x:Dx ,.saj vem,..zdi se ti, da tudi vse ostalo zasije. Mah, saj so tudi taki primeri.

Ker je osebna barva taka neprava.

Ne živahna.

Popestriš s kakšnim pramenom ali enotno barvo po celi glavi in si kot nov.

Počasi pride to iz navade.

ljudje si barvamo lase, delamo razno razne frizure, se lišpamo, tetoviramo, pirsamo, brijemo etc, ne vem kolk jih je takih, ki pustijo vse pri miru, da je res čist naravno. se lepšamo... (pustmo stat, da je za vsakega lepo nekaj drugega)

in zakaj primerjava z majico ni dobra? oblačila naj bi varovala naše telo, torej ni važno, kako se oblečemo (barve, kroj), ker se ne oblačimo zato, da bi bili lepi, pač pa da nas ne zebe npr.

zakaj torej barvanje oblačil? saj to ni potrebno, nej bodo naravne barve... bele al sive al peščene oz. kakršne pač že pridejo x:o)x

men se zdi kana čist kul... in ne rabim filozofirat, če si zaželim malo bolj rdečkasto naglavno okrasje x:px sej smo vsi radi lepi, ane x:Dx smo pač mavrični ljudje xg:Dx :fiju:

z eno besedo: izražamo svojo ustvarjalnost x8Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

He he... Sem ena redkih najbrž kr se še nikoli ni pobarvala. Nekako so usi rekli da mi moja naravna barva najbolj paše, drgači pa nimam nič proti barvanju, enm res bolj pristaja druga barva, ne njihova naravna. Sam pa ne morem mimo tega, da marsikomu barvanje zelo uniči lase, še posebno s peroksidom, zdaj je pa vprašanje al maš raje naravno barvo in zdrave lase in bjond in scufane...drgač pa kana...ful doro, tkoj bi če bi mi pašalo=)

No pa sm se jst tud pobarvala, včeraj, s kano seveda.

Čist navdušena sm. Kana dela čudeže. Moji lasje so wauu, pa mam dolge skoraj do riti. Tko da toplo priporočam...

Aja, kupila sm jo kr v Mullerju. Vzela sm rjavo, prišla je vn temnejša rjava, prav tko kot sm želela, zgleda ful naravno. Drgač pa kana sama ima poseben vonj, mene osebno ni tok motil, ker je naravni. Bolj me je motil vonj umetnih barv, ki povrh še tok uničujejo lase.

Pa še neki, tiste kane v kremi se mi ne zdijo tok ok, ker imajo tok enih dodatnih sestavin notr. Tiste v prahu so pa prave naravne.

Imam zelo močne lase in jih nisem uspela totalno uničit.

V tistih letih (nekaj časa nazaj) sem imela obdobje, ko sem bila vsak mesec druge barve.

Na koncu mi ni hotelo več prijet na belo blont, in sem odnehala.

Potem sem se barvala samo še v frizerskih salonih, tudi to opuščam.

Kana je zakon :palec: samo vonj odpišeš amapk si naraven,

neglede katero barvo si naštimaš.

Res pa je, da če se barvaš z umetnii barvami, nimaš mastnega lasišča ali prhlaja.

Požge vse celice.

To ne velja za tiste, ki se ne barvajo vsak mesec zaradi narastka.

Seveda tudi za tiste ne, ki si vsak ljubi dan umivajo lase z najbolj agresivnimi šanponi.

hecn da je glih ta tema osvezena, k mam namrec glih barvo gor. x:o)x xDDx

xcivx

šanponi.

x:Dx xDDx

vsakic ko recem pr frizzotu da se ze 20, 25, 28 let barvam, se vse glave v salonu k men obrnejo. x:o)x x:Dx x;)x :vragec:

saj to sm pa ze 100x povedala, da je mat rekla da bom pr 30-ih plesasta.

no in nisem. x;)x

pr 44-ih. hehe.

v glavnem, divje se barvala, ni barve k je nisem mela 'gor', tud t(k)o se je dogajal x-krat, da sm se ufurala in istega dne hotla met iz crnih srebrne. x:o)x

to mi sicer ni ratal, razen 1x (k ni sans pr mojih srebrne ven dobit, k mam *ta pigment*), a blond pa je...

in to je seveda zgledal tko, da sm v 2 urah dala 2x blansh, kar bi mi po vseh pravilih moral cist popart lase...

da ne govorim o drugih ibungah, k sem jih vse se posluzvala. x:o)x x:Dx x:px

no ampak ne.

cist iste lase mam, kvecjemu bolj mocne in navihane oz. take k zmer. xDDx

kano furala vsake tolk po vec let, nc mi fajn nardila, se bl trde, mocne, oblogaste.

mam rajs svoje tanke, a bogate in zivahne. xDDx

je pa res, da *ko gre za nohte*, se pa ful potrudm in svasta zganjam/sm pripravljena narest....

tud dozivotno si potemnit lase v koren zarad orehovin na lasicscu (za obnove razne). xDDx

in tud strizenje vsake tolk na 3mm ni skodlo pr obnovi. x:)x

*evo zdej morm pa glih pocas si splahnit.

**sem pa sanjala na morju da zbiram barvo za lase in so mi tud neko kano mdr. ponujal (sm se morala odloct med 3), pa sem se odlocla drugac. kot tud dons (k sem se dejansko se pofarbala). x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: kwa, a se vse barvamo al kwa xDDx

včer zvečer namontirala kano, dans zjutri pa splaknila x8Dx

no, sej je še kr prjela, lah bi bla bolj ognjena, sam to pa dela sam stric peroksid xcivx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jaz sem pa dobila idejo (sicer ne vem kolk bo delovala), da bom počakala še čez Tunizijo z barvanjem, ker bom tam skoz na soncu pa da mi še mal posvetli... aja, ideja je pa ta - da bom z eno limono si vsakič do takrat lase sprala in si pol na soncu posušila... kao, da se bodo še bolj posvetlil... recimo.. da to deluje x:o)x

loesje

Spet nazaj -

Deluje

Pa konjak zraven.

Vsaj meni so se spravile v zelo svetlo, res pa da nisem imela barve pred tem na laseh, se pravi na naravne.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...