Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

Deluje

Pa konjak zraven.

Vsaj meni so se spravile v zelo svetlo, res pa da nisem imela barve pred tem na laseh, se pravi na naravne.

x:Dx x:Dx konjak kam točno? na lase al kozarček pred pranjem in kozarček po x:o)x x:Dx x:Dx

(drugač pa zanimivo, še nikol slišala za tole...zakaj ravno konjak? :inocent: )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Konjak + limona, zmešaš in s tem namažeš lase.

Zakaj konjak mi še ni jasno, samo vem da wiski ne deluje tako močno.

Domače žganje je tudi dobro, ampak smrdi (po vrhu vsega, mora biti res domače)

Alkohol dodaš zraven zato, da kislino nevtraliziraš,

potem se alkohol in kislina na laseh tepeta za prevlado in s tem sprožita boj s pigmentom las.

Po otroško razloženo, tako kot je bilo meni.

Ni to toliko pomembno, važno da deluje.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

potem se alkohol in kislina na laseh tepeta za prevlado in s tem sprožita boj s pigmentom las.

x:o)x x:Dx x:Dx

mi je všeč tale razlaga x:Dx

zdaj moram it sam še konjak kupit :)

loesje

Spet nazaj -

ljudje si barvamo lase, delamo razno razne frizure, se lišpamo, tetoviramo, pirsamo, brijemo etc, ne vem kolk jih je takih, ki pustijo vse pri miru, da je res čist naravno. se lepšamo... (pustmo stat, da je za vsakega lepo nekaj drugega)

in zakaj primerjava z majico ni dobra? oblačila naj bi varovala naše telo, torej ni važno, kako se oblečemo (barve, kroj), ker se ne oblačimo zato, da bi bili lepi, pač pa da nas ne zebe npr.

zakaj torej barvanje oblačil? saj to ni potrebno, nej bodo naravne barve... bele al sive al peščene oz. kakršne pač že pridejo x:o)x

men se zdi kana čist kul... in ne rabim filozofirat, če si zaželim malo bolj rdečkasto naglavno okrasje x:px sej smo vsi radi lepi, ane x:Dx smo pač mavrični ljudje xg:Dx :fiju:

Ja x:Dx . Sej razumem..se pač mal polepšaš. Tista opazka, da se nekdo gre pobarvat v njegovo naravno barvo las, je pa res huda. uh.

Primerjava las z majico mi ni všeč, ker se z obleko glih ne rodiš.

Je pa tak, da če se ne znaš lepo nasmejat, pa če ni nobene iskrice v očeh,..kaj se češ potem še barvat. Ne pomaga. x:Dx

zdaj moram it sam še konjak kupit :)

x;)x barvo pejt rajs kupit, ce hoces met barvo. x:px xyesx

Poznam tole, tud jaz tlacla in ja - za pol odtenka al 1 odtenk svetlejsi so res, hodis gledat, a so a ne, mal svetlejsi... x:px

potem pa gres in se pofarbas.

S tem so si vcas pomagal, pr vseh farbah zdej k obstajajo, je to bl zasilna opcija.

poleg tega ne verjamem, da je dobro za lase.

Limona je fajn, ce je je mal, ne pa da je sam limona, k obeli, sam ga tud naredi suhega in trdega, pa se ti pol lomijo, alko na lase si dajat pa tud ni najbolj zdravo..

a alko lohk, kemije pa ne? x:o)x

hopcm rect, men se zdi alko prou tko agresivn in kot tak prav tko neprimeren za lase.

jaz sem si jo (limono) tlacla na lase s kamilcami.

in kot pravim, mal je res delovalo, sam.... :vragec: x;)x

velik lazje si jih je potemnit (z orehovim listjem ali se bolj ucinkovito - s svezimi, se zelenimi orehi). x:Dx x:)x

~

Kana pa men ne naredi gud, zapacka las in ga naredi samo se 1x debelejsega in trsega, kar posredno vpliva tud na lomljenje.

Tko da to je fama, da s kano je pa tok blazn zdrav.

Ful mojim frendam k so se desetletje s kano farbale, so ful lasje izpadal.

Lohk da ni povezano, sam lohk pa da je (k jih ma vec te probleme oz. jih je mel in se zdaj s farbo farbajo in ne vec s kano).

sploh so mi pa trapaste razne *blond kane* in *crne kane* itd. x:Dx

Kana je kana, rdeckasto rjavkasta.

Tista opazka, da se nekdo gre pobarvat v njegovo naravno barvo las, je pa res huda. uh.

slis se bedast, morda, a folk misli s tem, naravno barvo iz otrostva.

Zato k blondinci (ob tem da izumiraJo) so redko blond (al pa vsaj tok blond kot so bli kot otroci) tud ko so starejsi.

pa zato tko recejo.

saj nag si tud naraven, pa v glavnem zdej nisi vec tok, razen po nudo plazah.

hocm rect - koo so se rodil.

mam velik frendov k so bli cisti blondinci, pravi... pa je recimo to se obnesl do cca 17., najvec 20. leta, potem so zacel vsem temnit.

In ko frenda rece da se bo 'na svojo' -torej na naravno, kot pravis oz. kar se ti zdi butast- pofarbala, se mi zdi to cist logicn in naravn. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

slis se bedast, morda, a folk misli s tem, naravno barvo iz otrostva.

Zato k blondinci (ob tem da izumiraJo) so redko blond (al pa vsaj tok blond kot so bli kot otroci) tud ko so starejsi.

pa zato tko recejo.

saj nag si tud naraven, pa v glavnem zdej nisi vec tok, razen po nudo plazah.

hocm rect - koo so se rodil.

mam velik frendov k so bli cisti blondinci, pravi... pa je recimo to se obnesl do cca 17., najvec 20. leta, potem so zacel vsem temnit.

In ko frenda rece da se bo 'na svojo' -torej na naravno, kot pravis oz. kar se ti zdi butast- pofarbala, se mi zdi to cist logicn in naravn. x:)x

Marsa, ti se že tak dolgo barvaš, da ti je že vse naravno. x:Dx

Naravno je, da se lasje skozi življenje malo spreminjajo. Barva, količina,..hehe.

x:Dx ma ne, ne bom se barvala na blond x:o)x (nisi čist sledila x;)x štos je sam, da bi jih rada čimbolj posvetlila, da bo kana bolj prijela...) ma v bistvu se mal zezam.. k mam preveč cajta x:o)x

loesje

Spet nazaj -

ja, Objemcek, sam sem vmela vmes dolga obdobja kamilc, limon in orehovih listov (in belih omel, kopriv in podobnega x:px)... hocm rect, tud daljsa obdobja brez farbe (k sem blazno pridna zase LOHK xDDx x;)x)

ves kaj je tudi - las potemni tud pomanjkanje svetlobe oz. to, da ga nikol ne izpostavljas naravni svetlobi - ker cim ko je narastek, se pofarbas (vsaj vecina).

Pa tako ubogi las nikoli ne ugleda vec 'luci sveta'. xDDx

ampak to je res...

men so prakticno trajno potemnel, ko sem si eno obdobje tole orehovo packarijo dajala.

ful temnejse lase sem mela, ampak ful.

potem sem mela vsake tolk naravne, da se mal 'nadihajo'. xDDx

je pa res, da se lasje totalno spreminjajo.

vcas mam svetlejse, vcas mal temnejse, vcas so bl rdeckasti, vcas skor nc tega pigmenta.

No zivahne sem mela skoz (pa pisane - tud naravne, sodim k ljudem k so mel ze naravno pramene xDDx), ampak fejst ornk skrauzlal so se mi pa sele po porodu (in to ne takoj po porodu ali eno leto po porodu, pac pa kake tri leta po porodu xnxkrivx).

Potem so se mi spet mal zravnal, pa spet skrauzlal...

No a v glavnem mam ravne nekak do uses al mal visje, cim pridejo pa do ene dolzine, se pa zacnejo krauzlat al pa vsaj vihat.

mam ene par vrtincev, pa tud zato.

Moj sin je bil pa prvi dan ko se je rodil cist skrauzlan, potem pa je imel takoj cist ravne (da je mama ko je prisla na obisk, rekla: 'pa si rekla da je cist skrauzlan')...

Potem je imel podobne kot jaz, mal valovite pa z vrtinci, zdej je pa tok skrauzlan, da je cist rasta in se vcas jezi, k ne more met nobene druge frizure, je prav mocno skodran.

tko da, ja, lasje se res spreminjajo, tud brez najrazlicnejsih zunanjih prijemov. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

madonca, ste se razpisal x:Dx

evo, moja mami si že 38 let barva lase, jaz pa 10 let.

pa so tudi njej govorili, da kake probleme bo imela, pa da se ji bodo lasje uničili pa to. ima lepe lase, goste, še vedno.

jaz pa tudi x:o)x zaenkrat x:px

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Jest tud malo skravžlana, oz tako kot Marsa pravi, do odločene dolžine nič, potem pa valovčki in kravželčki....

Ko sem čarala z jajcem (nikoli več, ker na soncu smrdi kot sam vrag),

konjakom in limono, so se mi zravnali in zelo posvetlili.

Sedaj je stara pesmica. Kravžel tu in tam, na kratkih laseh pa nobenega dela, ker se mi ravno prav obrnejo.

Na os fotografiji se vidi, če nič truda ne vložiš v ravnanje las, kako ti jih obrača.

oz kako se ti postavijo, če imaš malo kravželčkov.

Tudi jaz se barvam s kano. Meni tudi "diši", tako naraven vonj ima, veliko boljši kot umetne barve. Res je, da se spira, sam zaradi nje imam čudovite lase.

Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.

PARRA

• 2 weeks later...

Punce, dajte mi javit na OS, če bi katera ta pravo kano iz Tunizije pa kolk tega...

meni sicer ne bo uspelo tja pridt, ampak gre frendica drug teden domov in jo lahko nabavi...

loesje

Spet nazaj -

• 4 weeks later...

Jest tud pobarvana. Ful dobr.

Pa ne smrdi tako kot tista iz Milerja ali DM-a.

Kako slike pripopat??????

Doktorirala bom.

Iz telefona na komp?

Španska vas, ker mi nekaj ne potegne.

PS: Drugače sem rdečelaska, če mogoče katera blondinka to bere.

:palec: :palec: fajn, punce x:)x

(kako kilo mam še odveč, če bo panika, lahko pa tud še naročim, ker gre tistale gospodična svojega dragega v Egipt obiskat še letos..)

loesje

Spet nazaj -

..PS: Drugače sem rdečelaska, če mogoče katera blondinka to bere.

pozabla si napisat, da si novopofarbana rdečelaska x:px :palec:

jst sm si jih pa prejšnjo sredo; in sem zdej temno, temna rdeča - na svojih naravnih jasno, na kemično tertiranih pa svetlejše rdeča.

Sam me blond prameni matrajo - sm gledala ene fotke iz ne tako davne preteklosti in sm si s svetlimi prameni bolj všečna xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Hvala Aliana.

Candle

Čez noč.

Slike so fol slabe, ker je telefon predpotopen. Sam se nekaje vidi.

Potem je bil še fotogtaf 5 let star otrok in je tako izpadlo.

Še kakšena frizerja srečam, ampak imam spet željo imeti dolge lase in je težko nekomu dopovedat, da želim res samo konice postriči.

Drugače sem jo zelo malo porabila, je zelo dobre kvalitete.

Izgledalo je kot A je to, ampak mi je uspelo.

Zelo sem zadovolna.

wow, Mitra, pa maš res ful rdeče x:px :palec:

dobr ti je prjela, pa na blond pramenih ti je mal na oranžkasto - men je to ful všeč :2src:

drgač pa morm povedat, da se investicija v čopič za barvanje las (to je un sploščen, pa stane ful malo, v DM se mi zdi da okol dva evra), resnično izplača x^x odkar sm si ga nabavla, si ful enakomernejše pofarbam las, pa mam kar dolge (sicer ne tooook dolge kt Silki, kako hudič ji uspe ohranit tok lepe lase pr tej dolžini - men se na določeni dolžini takoj scepijo in scufajo/podivjajo).

Candle, lepo ti je kana prjela, sam ne vem zakaj sm mislila, da si kodrolaska :inocent:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Tako lepe rdeče (glede na to da imam svoje skoraj črne) nisem imela že dolgo ne.

Prameni se poznajo in so sedaj približno enke dolžine kot naravna barva (narastek).

Res mi je žal, da slike niso vredu, je v realty life mnogo lepša barva.

:palec: :palec: fajn, punce x:)x

(kako kilo mam še odveč, če bo panika, lahko pa tud še naročim, ker gre tistale gospodična svojega dragega v Egipt obiskat še letos..)

Ponavlja se zgodba Bela Masajka, upam da z drugačnim koncem.

(za tiste ki ne veste, je gosodična šla za srcem v Kenijo, žal se je vrnila zaradi njegovega lubosumja)

Otroček je pa luštkan, sedaj verjetno že 15 let star.

Knjiga je zelo berljiva.

Tako lepe rdeče (glede na to da imam svoje skoraj črne) nisem imela že dolgo ne.

Prameni se poznajo in so sedaj približno enke dolžine kot naravna barva (narastek).

Res mi je žal, da slike niso vredu, je v realty life mnogo lepša barva.

Ponavlja se zgodba Bela Masajka, upam da z drugačnim koncem.

(za tiste ki ne veste, je gosodična šla za srcem v Kenijo, žal se je vrnila zaradi njegovega lubosumja)

Otroček je pa luštkan, sedaj verjetno že 15 let star.

Knjiga je zelo berljiva.

Ne, ne, Mitra :) ni tako hudo x;)x sta oba turistična vodiča in fant trenutno dela v Egiptu.. in se pol mal obiskujeta, kolikor čas dopušča..

loesje

Spet nazaj -

Ne, ne, Mitra :) ni tako hudo x;)x sta oba turistična vodiča in fant trenutno dela v Egiptu.. in se pol mal obiskujeta, kolikor čas dopušča..

Jaz sem imela pa že v mislih enega mulatka majhnega.

Škoda, ampak veselje, ker je ljubezen tako močna.

:palec: :palec: :palec:

• 10 months later...

a se katera barva s kano, pa ima samo tus kabino? :8): (x:o)x x;)x)

Nisem se ze vec let barvala s kano - vcasih pa pogosto, tako da sem mela ze rutino in tud nisem nic posvinjala in to - zdaj sem pa nekako pozabila ves potek...

Najprej zavres vodo, vmesas kano, da dobis ravno prav gostljato zmes?

pa pol pac napackas in po 3 urah speres.

ma sej tud ne vem, pa se s to nogo, ampak se ne morem vec gledat s to misjo barvo pa nobene barve nimam, razen ene kane, ki mi jo je menda Ursa dala, ful dobra kao...

In mam dvojne oz. trojne pomisleke; *) vse to se it s to nogo, *) vse to se it brez banje (ali vecjega umivaknika) in - *) ali se sploh pofarbat s kano, ker pol se lep cas ne bom mogla z nicemer drugim, ker ne bo (tolk dobr) prjel??

tako da sm mal v dilemi, lohk da se nom odlocla, sam vseen bi prosila za kaksen komentarcic... :8):

skratka - a je tko? zavres, vmesas, napacas, pocakas, das dol?

al das ze prej kano v vodo? kok vode pa priblizno dam? najprej cist malo, ne, da ne bo prevec redko....?

Picasso

super, Macka, naj ti hvala, za oboje: za (tvoj in nuden) nasvet in osebno mnenje. xDDx

mas prav. x:)x

Picasso

Marsa, jaz to kar v kuhinji, nad umivalnikom, ker mava banjo z modro barvo pobarvano in se bojim, da bo vpila kano, če bom tam se barvala... sperem pa pol ta večji del kane v lavor, pol pa se normalno operem..

ni pnaike s tušem, don't worry..

pa res pusti stat en dan zmes, bo ful lepš prišlo :palec:

(razen če si se odločila, da mora bit nujno danes prec takoj x:px x;)x )

P.S. Hvala za klic zadnjič, super je blo, kot ponavadi :palec:

loesje

Spet nazaj -

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...