Michelle 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Jaaaaaa. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Bom slikala v kratkem in dala na fejsbuk in boš tm vidla. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Bom slikala v kratkem in dala na fejsbuk in boš tm vidla. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Daj še eno sem za ostalo publiko pripopaj, pretty please. Jaz pa sem ga zadnjič posračkala. Pustila kano čez noč na laseh - čista mora - potem pa so ratali taki divji, nevoljni ... kodri so šli nekam adijo, pa pri razčesavanju sem skor znorela. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Da se spet malo oglasim v zvezi s kano... Prav nič ni treba komplicirat. Dve do tri ure je čisto dovolj če je kana taprava in fino prime. Pa sem že res precej siva in pokrije vse totalka, samo redno si jo dajem gor na cca en mesec (pa res že skoraj vse življenje). Potem gre kana na kano in ratuje vedno temnejše... Še sploh je fajn, če dobiš kako malo temnejšo (mešano z indigom, da je kostanjeva ali mahagoni). Pride pa z ne preveč opaznimi prameni (sivi so malo svetlejši).. evo iz foruma - smo o tem pisali na temo "naravne barve za lase" http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...=kana&st=25 Je že kdo tačas ko me ni bilo tule na forumu našel podatek kje bi se kupil indigo v prahu, da bi si človek sam naredil malo temnejši odtenek ? Nujno si je treba dati kano na mokre lase, da jih ne izsuši in zmešat kanin prah z dovolj vode, pa ni panike Vsa ta navodila ki sem jih prebrala tule... to je tako komplicirano, saj ne rečem da ni bolje če se jih držiš (razen tega, da daš kano na suhe lase - absolutno NE !!) Tudi nikoli ne namakam kane.. ko me piči, si jo zamešam s toplo vodo in napackam gor - nagnem se nad bano, razčešem lase navzdiol in (z rokavicami) napackam čimveč kane vsepovsod po laseh- najprej noter po lasišču, potem drugje. Potem jih še vedno nad bano razčešem z zelo redkim glavnikom, nekako ovijem po glavi, se dvignem, očistim z mokro gobico kar je šlo po koži, zavijem v folijo, pa ruto čez in adijo... Bila sem na morju 3 mesece in si tudi tam dala 3x kano gor - morje jo ful izpira... Ne znam namreč drugače v vodo kot da si zmočim glavo oz. grem noter kar na glavo Lasje so vseskozi na "udaru" - sem v kampu in torej skoz "zunaj" ali v vodi... pa so še vedno ful v redu. Res pa je, da tačas ne vidijo fena, tudi šampona bolj malo, salno vodo pa sperem dol vsakič ko pridem iz vode... Torej - kana je zakon za zdrave in močne lase. 40 let ( x!x x!x - od najstniških let ) si jo že dajem na glavo in lasje so še vedno "kot novi", še vedno se veliko ljudi spotakne obnje - kako so lepe barve in kako se lepo svetijo Ni problemov z lasiščem in sploh ničemer - razen vsakoletnega jesenskega izpadanja, ki ga letos blažim za spremembo z zmletim neoluščenim prosom - še malo pa bom kokodakala.. (ponavadi sem naredila jesensko kuro s fitovalom - 1 škatlico kapsul) Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 Organique, poleg Lusha. V stari Lj ... tukaj: Organique P.s. Odločila sem se, da grem čupo porezat za ene 15-20 centi. Rabijo odmor. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
no1 2. november 2012 Prijavi Deli 2. november 2012 Velikokrat barvam lase, a redko svoje Citiraj There is no fate, but what we make. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.