Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

js tut že premišljujem da bi se nazaj na mojo naravno rjavo pobarvala pa da bimi laski spet zrastl pa da bi mela nazaj douge...

tko k prej do sredine hrbta rjave lase... x:Dx :palec: x:o)x

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...
Deli na socialnih omrežjih

js tut že premišljujem da bi se nazaj na mojo naravno rjavo pobarvala pa da bimi laski spet zrastl pa da bi mela nazaj douge...

tko k prej do sredine hrbta rjave lase... x:Dx  :palec:  x:o)x

Ja ja! Enako jaz! :palec: :palec:

pa da bi si pol mogoce malo valovite nardila...ker tole blanziranje mi cist unicuje lase...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Oj, pomembno je, da si ne unicimo korenin in lasisca, kot pravi tudi vojko.

Torej, ce vsake toiiko naredimo kaksno kuro ipd., jim pustimo malo oddahnit, si postrizemo 'slamo' dol, deluje.

Preizkuseno!!!

sama se barvam ze skoraj 25 let!!! :eek:

In to se nismo vedno barvali takole s priborcki, ki jih zdaj dobis, s tem dodanim in onim, s super balzamom zraven in vse.

Blansh - prah - si kupil v skatlici in 12% hydrogen in udri. Ce je bil zvecer koncert in sem imela zjutraj se crne lase in sem se ufurala, da hocem zvecer imeti pa blond, je to pomenilo, da sem si dala dvakrat blansh - drug za drugim! :O: xrolleyesx x:o)x x:Dx

Tumach!!

Ampak kaj hocem reci?

Saj sem ze stokrat povedala, pa ziher niste vseh strani teme brali in vsega...

Namrec - mama mi je tedaj rekla, pri 30-ih bos plesasta.

No, jaz pa jih imam 40 in imam prav toliko las kot vedno in prav taksne, ce ne se bolj bujne. x^x x8Dx :vragec: xwizardx

zatorej, moj nasvet - ce si barvas, si barvaj in sproti skrbi za lase, ce pa te skrbi v zvezi s tem, pa se ne barvat in imej lepo naravne oz. uporabljaj druge variante - kane in druge natur barve, zdaj je tega malo morje. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

tko k prej do sredine hrbta rjave lase... x:Dx  :palec:  x:o)x

Ja ja! Enako jaz! :palec: :palec:

pa da bi si pol mogoce malo valovite nardila...ker tole blanziranje mi cist unicuje lase...

ja sej lih to...mam tok zlomljene konice da to ni res... :sori:

sej grem h frizerju drug teden da mi jih mal pozdravi... x:Dx :palec:

pol pa (pomoje) nč več barvanja pa striženja... x:Dx

Marsa, saj imas prav! x:Ix

Jaz pa rabim malce spremembe...lepo na rjavo in potem na svoje! Ce bom dolgocasna, grem se zmeri lahko eksperimentirat :palec: x:Dx

Ce bom dolgocasna, grem se zmeri lahko eksperimentirat :palec:  x:Dx

Saj... x;)x

Jaz sem bila potem vedno dolgocasna. x:Dx x:o)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja sej se sam seb zdiš dolgočasen takoj ko se do konca navadiš na svojo novo barvo...pa se čez nekaj časa spet mal pobarvaš pa spet... x:o)x

pol je pa že preveč eksperimentiranja... x:o)x

pol pa maš k nimaš... x:o)x ...več las... x:o)x

Jaz sem bila potem vedno dolgocasna.  x:Dx  x:o)x  x;)x

hehe, ne vem...samo ti si cisto drgacna oseba kot jaz x:o)x

Se ocitno hitreje navelicas! :vio:

Michelle se ven vlece.... x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

ja sej se sam seb zdiš dolgočasen takoj ko se do konca navadiš na svojo novo barvo...pa se čez nekaj časa spet mal pobarvaš pa spet... x:o)x

pol je pa že preveč eksperimentiranja... x:o)x

pol pa maš k nimaš... x:o)x ...več las... x:o)x

Ja! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Sicer mam pa jaz ogledano ze barvico in frizurco in vse :)

Ce pa zmanjka las, bomo pa sparali in sparali in sparali za umetno vsajene x:Dx x:o)x

A vidis, moja filozofija pa je vedno bila, se bom pa postrigla do nule...

In tudi sem se... Samo potem sem se prav kmalu tudi pobarvala, ponavadi. x:o)x x;)x

Picasso

A vidis, moja filozofija pa je vedno bila, se bom pa postrigla do nule...

In tudi sem se... Samo potem sem se prav kmalu tudi pobarvala, ponavadi.  x:o)x  x;)x

x:Dx x:Dx kaksna je tvoja naravna barva sploh? x:Dx

In kaksna si bla na nuli!?!? Fotko x?x x:Dx

Saj mislim da je celo v tej temi (tam ene 6 mm ali koliko), prav nule nule pa nimam fotke...

Moja naravna je... hm, lesnikovo temnoblond - pisana barva, nekaksna naravna pramena, malo na oranzkasto, ampak zlatkasto... ne ono pigment, pege in tole, taka oranzkasta, ampak zelo malo je potegnilo na to, saj imam eno fotkico med fotkami, ko sem majhna in imam cisto oranzne lase - baker scena.

Ko sem bila pa cisto majhna, sem bila pa cisto blond - vendar ne na 'belo', pac pa na 'rumeno'. :D

Picasso

Oj, pomembno je, da si ne unicimo korenin in lasisca, kot pravi tudi vojko.

Torej, ce vsake toiiko naredimo kaksno kuro ipd., jim pustimo malo oddahnit, si postrizemo 'slamo' dol, deluje.

Preizkuseno!!!

sama se barvam ze skoraj 25 let!!!  :eek:

In to se nismo vedno barvali takole s priborcki, ki jih zdaj dobis, s tem dodanim in onim, s super balzamom zraven in vse.

Blansh - prah - si kupil v skatlici in 12% hydrogen in udri. Ce je bil zvecer koncert in sem imela zjutraj se crne lase in sem se ufurala, da hocem zvecer imeti pa blond, je to pomenilo, da sem si dala dvakrat blansh - drug za drugim!  :O:  xrolleyesx  x:o)x  x:Dx

Tumach!!

Ampak kaj hocem reci?

Saj sem ze stokrat povedala, pa ziher niste vseh strani teme brali in vsega...

Namrec - mama mi je tedaj rekla, pri 30-ih bos plesasta.

No, jaz pa jih imam 40 in imam prav toliko las kot vedno in prav taksne, ce ne se bolj bujne.  x^x  x8Dx  :vragec:  xwizardx

zatorej, moj nasvet - ce si barvas, si barvaj in sproti skrbi za lase, ce pa te skrbi v zvezi s tem, pa se ne barvat in imej lepo naravne oz. uporabljaj druge variante - kane in druge natur barve, zdaj je tega malo morje. :palec:

Živijo

Nikoli si ne bi smeli barvati las,

ko smo v hiši 1 po Devetzvezdnem KI-ju.

Takrat vse kemikalije premočno vplivajo na naš organizem.

lp, Vojko

Si želiš več od življenja?
Privošči si življenjski coaching!

Vojko J Kalan

e: vojko@9zvezd.com

t: @vojko_9ki

t: @vojko629

• 7 months later...

* Mystica, ce slucajno vidis tole... (*sem pozabila, v kateri temi sem tole danes ali vceraj zasledila od tebe, pa kar sem postam, upam da opazis)...

Si rekla, da imas najboljse izkusnje z barvo keune?

me zanima tole, jaz jo imam, pa cvikam, da je pikrich 'pretemna' - ker hocem zlatooranzno, se pa bojim, da bo prevec rdeca... pa tko...

a tebi se zdi dobra?

Pravis rdeca?

Katera, ce se spomnis kar iz glave oz. ce lohk pogledas? :8):

Picasso

Saj. Meni je najboljsa barva L'oreal Mango... 1x si za stos poglej v trgovini lesk na fotki, ton barve od te zenske - NATANCNO tako meni pride na lase. In zato tolk shizim, ker je ena redkih barv, ki pride oranzna. In ne... drekasto bakrena itd. A se hitro spere. :|||

No tole keune pa imam ze dolgo, celo sem jo ze uporabila, a se mi zdi, da sem jo mesala, sploh se ne spomnim, kaj je bilo, kako je prislo... je mal intenzivnejsa celo videt, vec rdece ima not, pa manj zlate, sam mi utegne enak prijeti, ker imam mal pigmenta, pa mi pol v koncni fazi kar vse na oranzno tolce (tudi ce sem blond). xDDx

'Tasca' prisega na keune (ona ima podobno barvo kot ti, divje rdeco) - pa tud vidim, da dobro prime, l'oreal se pa prec spere, pa ceprav je kao 'trajna'. No tud zato sem se odlocila pol za tole...

No sam ona ima sive lase, take skor bele, pa ji fantasticno prime, cist ultra. xDDx

Bom videla, ce se bom danes, imam ful dela, pa okol za skakat, morda mi ne bo zneslo...

Porocam. :vio: :palec:

Picasso

Mah, zaenkrat sem se tule... pa se v mesto hocem, se mi ne da prej pofarbat... bom vidla.. ne bi hotla prevec... temne barve...

Zharecha ja, intenzivna ja, ampak ne na rdece.

Javim. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...