č.v.e.k.a 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Kakovostna barva,katero uporabljam,Lazartique 13...tko rdečkastorjavkasta...na soncu rdeča prima ven tolče .Drugače pa ima Lazartique veliko nians rdeče barve.Drži dolgo časa...pobarvam se šele ko kakšen siv ven udari...pri preči Razmišljam o kani samo pravijo,da bi ,ob sedajšni barvi las,prišla ven korenčkasabarva.Malo presvetlo polt zanjo imam.Škoda .Z ozirom na to da je edina naravna barva bi jo takoj uporabila. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Ja, meni je kana cisti korencek prisla veckrat. Drugace pa ti rjavotakile toni niso glih zame...Jaz sem imela tako... *zdravo barvo* las.. ono res... take kot kaksna psenica al kaj tacga... ki bi si jih velik zelel...meni je slo pa to tolk na zivce, da sem se pri 16ih na crno pofarbala. In od tedaj se skoz barvam.Jaz jim samo 'pomagam do prave barve', kot mama Jadrana Krta. p.s. nisem se dons pofarbala, ni se mi dal, mors bit v stosu za taksno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, meni je kana cisti korencek prisla veckrat. Drugace pa ti rjavotakile toni niso glih zame...Jaz sem imela tako... *zdravo barvo* las.. ono res... take kot kaksna psenica al kaj tacga... ki bi si jih velik zelel...meni je slo pa to tolk na zivce, da sem se pri 16ih na crno pofarbala. In od tedaj se skoz barvam.Jaz jim samo 'pomagam do prave barve', kot mama Jadrana Krta. p.s. nisem se dons pofarbala, ni se mi dal, mors bit v stosu za taksno... a verjameš,da sem se tudi jaz pri 16.čist na črno pofarbala potem pa probala z viiimoom vse dol spravt .Da padeš dol.Mislim Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 .. a ti si tud sicer svetla? Crna je pa sicer edina farba, ki mi ne pase...mama je rekla, da clo 'na kanarcka' je boljs (ceprav ji je bilo grozno). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ja, v bistvu kar zelo.... zadnja leta, odkar hodimo tako dalec juzno, tud v senci v tistih tednih pridobim barvo, pa jo mam kar skoz po malem.. nisem vec tolk bela bela, jogurt scena, ce stekas... nimam one, cist blede, kot rdecelaske, pegasta varianta, prosojna... imam tko, srednje, 'normalno', od 1 do 10 imam recimo 2. Imam mal tegale pigmenta, saj pravim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ja ,mene so se s črno barvo res ustrašili. Sem pa bolj svetle polti in me,če bi imela lase korenčkove barve,sploh ne bilo videti.Vsaj glave ne Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 se mi je zdelo, po fotki, zato pa sem rekla 2. No ne zato, ampak sem stekala, kaj si mislila s tem vprasanjem - jaz imam skratka za odtenek temnejso polt kot ti, tako se mi zdi...No kaj pa vem, a imam zelo svetlo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Cveka, mene mama prvi hip ni spoznala na vratih, je ze hotla zacet odkimavat, da me ni doma, ko sem za stos pozvonila (in ne odklenila in sla not). Prve njene besede so bile, groza, taka si kot cigan. Pa 'kanarcek' ji je sel na zivce. Sicer sem pa lohk imela zelene, plave, kakrsne me je picilo, sam 'da ni crn pa na kanarcka'. Pol sem imela pa od blond do temnordece, tud vijolcasto.. pa je tud zame pretemna... sam je lepa barva. pa narastek se pozna, imas pol 'luknjo', ce so svetli... Tkole z oranznimi pa ne ravno, da ga ni, ampak se kar tko zlije, ni sploh opazen... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ja, ti imas polt rdecelaske, mystica, jaz pa sem nekje med psenico, lesnikom in bakrom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 neumnost.pa se - prvo 1/2 stavka (o tebi) sem govorila o polti, 2. 1/2 (o sebi) pa o laseh. Kar nekaj. Jaz imam pa polt... lesnikovo blond osebe. (*enkrat sem gledala lesnik in postekala, zakaj je lesnikovo blond... tocno take sem mela - kot nekaksna pramena, pa kar zelenkaste vmes, pa rdeckaste, pa zlatkaste... kot so *crte* na lesniku.... sam mal bolj svetle sem imela od lesnika...).Skratka, 'vecbarvne' lase sem imela, naravne... vec plasti, naravna pramena.., to je dokaj 'ribji las', veckrat ima sonce, luna, asc ali venera v ribah (ali kaksna kombinacija bika; venera ali luna) tak las... pa mal valovit, ne pa skodran, cist skrauzlan...No zdaj ko jim ne pustim -ze vec kot 20 let- niti picka soncne svetlobe, so nekako *misje*... najbrz... saj ne vem sploh. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 slovenska barva... Hecno mi je, ko imam par crnogorskih frendov - vsi smo zelo svetlih las in polti. Ko si folk kake temne face predstavlja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 hehehe jz sem tud čist svetla... svetlo rjave lase... čist svetlo polt....drugač se pa barvam na vse možno sam da nimam svoje barve k je taka mišja.... trenutno mam blond in rjave pramene sem bla pa že na vse pobarvana. tud črna mi je ful pasala... sem bla ko sneguljčica... sam ko jo je tako težko pol spet prebarvat... drugače bi si jo ziher še kdaj omislila... rdečkaste mi pa niso lih... ne vem... tud se ne da nikakor prebarvat... sem mela že vse odtenke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 črn a si bila Moja najljubša barva, dej če še boš kdaj meal črno dej se gor na LNF dej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 aiwa, rjava, kot imas zdaj ti najbolj pase!zanimiva s crno ja, po moje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Jaz imam pa ene šestnajst barv...Vsakokrat si dam narediti drugačne odtenke pramenov.... Zato sem zdaj 3x rdeča, 3x blond, 3x naravno kostanjeva (ker sem že po naravi tuticolori) pa še ene par nerazpoznavnih barv je tam gor.... Ampak mi na čupavega paža pašejo glih vse barve. Na sončku pa sploh - se me že na daleč vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz imam pa ene šestnajst barv...aha pa res... no ce imas ti 'ene 16 barv', pol jih imam jaz 'ene 19'. :P xcivx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 A veš, da sem hotla eno fotko gor dat, pa sem si že skorajda v štartu premislila....Pol bi vidla, da jih imam res.......ker nisem pristaš ene barve, temveč si vsakokrat omislim, neke nove (ponavadi čudne - bemu, najprej sem napisala "ludne") kombinacije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 aja nisi postekala - jaz tekmujem kao zdaj. Ti 16, jaz pol 17.. itak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 sej nvem če je lih on topic, ampak js dostkrat intelektualno zablondevam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 jz bi se pa spet mal barvala... neki me rdeča vleče... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>aja nisi postekala - jaz tekmujem kao zdaj. Ti 16, jaz pol 17.. itak... Aja, hecaš se Sem se že ustrašila tekmovalnega duha... Sicer pa sem nekje zasledila, da si rdeča, alnekitazga Aiwček, a nisi ti glih pred kakšnim mesecem komaj osvojila to barvo, ki jo imaš zdaj in ki ti, mimogrede, fuuuuul paše...? * a maš spet novo ikonco? Lepaaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 jah... kwa čem... sede mi menat čupce... pa bi spet nekaj ustvarjala... bom še kšn mesec počakala, pol pa nujno... neki pobarvat... se mi izpirajo vse barve... ful... zarad blond... hwawa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sicer pa sem nekje zasledila, da si rdeča, alnekitazga Tale je sicer... mal spotencirana (ne z moje strani, taksna je fotka, saj vidis, modra je modra, rumena pa rumena, ker sem vedno tele barve mela, pa mornarske scence , tko da sem pravzaprav tole zelo jaz, kot majhna, tud to, da stran gledam in vse tole... ), pa se slaba, je fotka fotke celo...ampak je tale pigment viden... ni tolk na rdece, kot je tule na fotki videti, je bolj na... *rumeno*... (*** se celo sem jo 'odvzemala', zdaj vidim in se spomnim, da kao ne bo tolk rdeca... ker v bistvu nisem bila tolk, se ne spomnim... bolj... no, 'baker' nekaksen pac, ampak ne tolk oranzkast, pac pa... blondkast ... .. ampak ipak nekaksen *baker*, drugac pa, kot sem rekla, med lesnikovim in temle nekak )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 jaz sem bil včasih rdeč , joj če bi vidli kako sem grozno zgledal :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 hm? zdej sem pa res začela o barvanju razmišljat... sam bom kšn mesec še počakala... da se še mal spere tole... kwa če bi bla odštekana rdečelaska pol? no in k bom že rdeča... se lahk pol tud kasnej na črn prefarbam... k rdeče se lih tko ne da stran spravt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.