Skoči na vsebino

Barvanje las

Cat

Recommended Posts

aha.. aiwči jst teb frizurco ukradem, ti boš pa barvo men.. :inocent: x:Dx

ja tole je mal shit, tud rdeča je problematična.. sam tolk kot črna ne.. sem se štrihala zadnjič pa ena bejbi sedi tam in so ji lase ravnal, poštrihala se je pa sama na črno.. joj kak je bla luštna, pa taki lepi laski, jst pa z rdečo napacano na glavi, pa alu folijo posamezne pramene.. me je tak fulll sem se spomnila ko sem se tolk dolg na črn farbala.. mogoč se pa še bom kdaj... sam črno je pa full hudo ven spravt. :sori: jst sem kr pustila da mi je prerastlo.. se je pa sej tista barva tko počas svetlila, tko da je bla tko rdečkasto temnorjava.. hmhmh.. bo še za premislat.. čeprav mene pa zdej rjavo blond next time vleče.. ko baje bi tud šlo, sam enkrat bi se mogla vmes na rjavo prebarvat.. ko na rdeče blond barva pride korenček.. x;)x

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 731
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sem bla že dvakrat črna

pa me je pol kr en dan pičil, da je dost in da bi bla blond... pa smo dal 3x v enem dnevu peroksid gor... no ja... čist blond še zmer ni bla... je bla pa ful dobra oranžna...

sej ta barva k jo mam zdej mi je najbl kul... sam jz bi se skoz barvala... pa se lih zato ne zadnje čase... ker je pol vse težko prebarvat...

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>sem bla že dvakrat črna

pa me je pol kr en dan pičil, da je dost in da bi bla blond... pa smo dal 3x v enem dnevu peroksid gor... no ja... čist blond še zmer ni bla... je bla pa ful dobra oranžna...

sej ta barva k jo mam zdej mi je najbl kul... sam jz bi se skoz barvala... pa se lih zato ne zadnje čase... ker je pol vse težko prebarvat...

o matr :sori: peroksid :sori: to ful peče madona

js sm enkrat sam probala, pa nisem dost dolg zdržala in bla ravn tko oranžna. zdržala sam en teden, pol sm šla nazaj na rjavo - to enostavno nism js x!x

zdej se že ful dolg na črno barvam. sej je fajn pa vse, sam se mi u glavnem ne da packat tega- to je cel postopek.... xrolleyesx

zdele mam že tko fajn narastek od skor 2 cm, ampak bom še kr mal šarena okol hodila x:Dx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

mene nč ne peče... sam srbi pa...

včasih sem jih ful matrala... laske... zdej pa ne več... mogoče bi jih lahk še mal dokler sem mlada.... hihihi ma ne vem... sej bom vidla... sem si tko dala še mesec časa...

spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>hm? zdej sem pa res začela o barvanju razmišljat... sam bom kšn mesec še počakala... da se še mal spere tole... kwa če bi bla odštekana rdečelaska pol? no in k bom že rdeča... se lahk pol tud kasnej na črn prefarbam... k rdeče se lih tko ne da stran spravt x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx

čisto majčken modni namig glede las:

rdeča barva je precej mimo, že od lani.

Tendenca je blond, od temno blond, medene, pšenične in pepelne, do nordijsko bele.

Poudarek je na dolgih do zelo dolgih negovanih laseh x^x :palec:

Linije so mehke, striženje je sicer stopničasto, vendar nepoudarjeno, zgolj zaradi volumna, lasje se gladko počešejo od čela nazaj in mehko spnejo (pol-čop) a la college.

Kot alternativa blond barvi pa je topla čokoladna ali kostanjeva barva.

Prameni oz. plastno barvanje je tudi mimo.

Barva + nega las, je moto prihajajoče pomladi in poletja.

W sedemdeseta!

Aiwa, na zadnjih fotkah ko si blond si (pre)malo rečeno- zelo lepa. x^x

fak. pri meni pa... brezvezna... so mi zapackal mango. :xx!:

Tale je pa prerdeca, sem se odllocila. :|||

Prav ni je tele barve, ki bi rekla, evo tale. :|

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>čisto majčken modni namig glede las:

rdeča barva je precej mimo, že od lani.

Tendenca je blond, od temno blond, medene, pšenične in pepelne, do nordijsko bele.

Poudarek je na dolgih do zelo dolgih negovanih laseh x^x  :palec:

Linije so mehke, striženje je sicer stopničasto, vendar nepoudarjeno, zgolj zaradi volumna, lasje se gladko počešejo od čela nazaj in mehko spnejo (pol-čop) a la college.

Kot alternativa blond barvi pa je topla čokoladna ali kostanjeva barva.

Prameni oz. plastno barvanje je tudi mimo.

Barva + nega las, je moto  prihajajoče pomladi in poletja.

na zivce mi gre, ko nekateri govorijo kaj je modno in kaj ni vec *in* :o|o:

men ta moda nc ne pomen...al pa kaksen je zdej moto oz. trend...mejte take in take lase, te barve niso vec *in*, to in to je zdaj modno, ce ne vas nihce ne bo pogledal in vsi si bodo mislili kako grozno izgledate..mislm, da ma vsak lahko tako frizuro, k njemu pase po dusi..in ni vazn al drugim zgleda grozno ali staromodno ali kakrsnokoli ze..in zdej se bom jst sla ne vem kako barvat in strizt, ker bom tako *lepsa*...jutri pa to tako ali tako ne bo vec modno in tako bom cudakinja s zastarelo frizuro.. x:o)x

..le krila misli me neso..

ma ne, sem nekaj brskala po fotkah zadnjic, pa se zagledam z eno divjo rdeco, pa se potem spomnim, da to bo najbrz to. :|||

Pa tolk me picheva. :\

Ma ona je bila kar za pojest, cist MOJA, natancno tko mi je prisla kot na pakungi. zlato oranzna. yes! kar tko skor mal pisana...

Vceraj hocem kupit, cist drekasta. :eek: sem mislila da imam kar eno *mreno* na oceh, da je nekaj narobe, da sem postala farbenblind. :P

Je pa kar drug odtenek skratka in ene nove barve, sam nobena ni TAKA! :(

Tolk se mi trapast zdi.

Tist kantri scena pa tak, natur varianta, kane razne, to mi pa ni... take, 'zdrave' (*barva) mam ze same, hocem BARVO! :xx!:

a ni beda?

Mixat si pa vec ne upam, ker ne poznam tolk teh barv, tolk pa tud nisem nora kot vcasih, da bi v enem mescu sprobala recimo 5 barv. ;) :P :P xrolleyesx

ali v enem dnevu je bilo treba iz crne na blond pridt. :D :D x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:palec: verjamem, jih kar nekaj poznam, ki prisegajo, pa moji 'tasci' tolk dobr pridejo, sam ona je prav tako bolj 'na rdece', kot ti... oranzne scene pa je bolj mal, take *moje* (ne drekaste, baker, zdravje, kantri ipd. xrolleyesx - jaz hocem divje, a... ne tko zadenfano... :D ;))...

Nocem da je cist plasticen look, no in ta barva se tolk ne spoji z mojo, pa je mal plasticen look.

Pri mangu pa ni (bila :C:)... cist ono, zlita z mano... :C: :C: :C:

aja, pravis da tud tule menjajo mal mixajo in tole?

Mater mi gre na zivce, ce se ne mores zanest tkole...

venera v biku. ;)

Picasso

ja, dolgcajt... take kot imam zdaj, so skoraj kot naravne... 'kar nekaj', kot pravis. :||

meni se zdi prava barva skoraj bolj pomembna kot frizura, dolzina...

cepravs em pa tud jaz ze pomislila, da bi se kar na rjavo za stos - se nikol nisem bila. :)

sam... ne recem, da mi ne pase, kaksna cokoladna mal al kaj tacga... sam sem... preresna... nekako stroga se bolj... pol sem pa res prfoksa.. (govorim o oblacilih, na laseh je se nisem imela).

a maskara pa mi pase rjava, crna je skoraj... predivja.. mi izrazite oci naredi rpevec, ker imam majhen obraz in majhna usta.

Zelena mi pase, sam nisem tu v slo prave se dobila... so rpesvetle, nepravi odtenek.. nekoc pa sem eno hudo imela... x^x iz berlina ali amsterdama.

Picasso

jaz pa glih obratno, xDDx, usta imam vedno namazana, oci pa skoraj nikoli (pa ceprav skoraj blond trepalnice :o|o:)... se kaj razmazem in tko, ko skoz nekaj sharim... pa tko...

Vcasih pa me nisi videl nenamazane, nikakor, in to totalka. :D

Do senc. :)

nekoc me je slikal en fotograf, ko me je videl nenamazano in me je hotel slikat, pa sem si izprosila *vsaj mal* in sem ful, jasno. :)

Picasso

Mystica help...glej, tole je ta barva... a mislis, da je v bistvu dost ok? :8):

ker... saj pa ni spet tolk rdeca grozno... saj se spere pol mal pa tko...

(*tok me spominjas na L., sori, da.... ti kar avtomaticno zaupam v zvezi s temile 'zenskimi' zadevami. xDDx)..

ce vidis tole, rabim tvoj nasvet - a je ipak OK v bistvu tale farba? (*744 morda?)

(*z 'dekoltejem in vsem tem zraven' pa zato, da si predstavljas farbo glede na kozho in vse tole :():)

Picasso

Marsa tale barvica je huda :palec: in sploh je nekaj full privlačnega na ženskah ki so rdečelase in imajo svetlo polt, če je še kaka pegica po vrhu je čist noro x^x x:Dx

Drugače pa če ste že pri barvanju las, en nasvet ker vidim da ste čisto podkovane - kupila sem rjavo barvo ker mi je rjava full všeč ampak bi rada da malo na rdečo povleče in je mami ostalo še mislim da prav od Keuneja v tubi malo rdeče...a se bom zafrknila če mal noter primešam da ne bom potem kake čudne ekhm x:Ix drekaste :xx!: barve ven prišla?

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Guest mačona
<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa samo črno maskaro. Oči imam vedno ful poudarjene ... tak stil mam; usta manj, oči ful ...

zadnjič sem ujela na POP tv ... sej me je kr sram povedat, tisto telenovelo Klon, kjer je nekaj o muslimankah ... pa kako ima ena lepo namazane oči. čarobno. kar gledala bi jo ... z eyelinerjem pa to.

sam je pa tud lepa, njej vse paše.

Jaz mam rada zase živo rdeče lase, črna maskara ... oči pa mam tako al tko zelene ... pa je kontrast.  x^x

Kar priznaj, da jo gledaš! Saj ni težko namazati oči tako, štos je v tem, če samo sebe preneseš tako izrazito.

Aja, barva mora biti jagodno rdeča, brez nekih oranžnih in vijoličnih primesi, pa sem zadovoljna in mi paše. x^x

mačona a si ti že kako slikco tam v fotkah pripela, bi rada videla to jagodno rdečo kako pride :inocent:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

O, punce! x:Ix

sem pozabila, da sem fotko dala, mi je bilo kar odstekano zdajle, ko sem rpeskocila in nisem videla svojega posta, pa petrco o moji barvi.. :eek:

Pol pa se spomnim. :)

A tko, da ni prevec 'plasticna' pa divja?

Ja, morda je bilo tole takoj po pofarbanju (saj sem v fotke tole dajala, po mojem ravno zarad barve, ko sem se tedaj pofarbala).

ja, saj mal se res vseen spere...

Mystica, x:Xx x;)x

5rca, tistole - odvisno kaksni sta obe barvi.

ce sta obe 'pravi' barvi, da ju moras s hydrogenom meshat, potem lahko, jasno.

Ce pa je ena l'oreal z onimi paketki, ki zraven dobis, ena pa s hydrogenom za mesat, pa raje pust pr gmah.

Al pa si kupi se rdeco barvo iz iste kolekcije oz. firme.

Ne bi smela prit drekasta, no odvisno kaksna rjava je...

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...