Skoči na vsebino

Vrata 11:11

Recommended Posts

Hja - če predpostavimo, da pridemo sem kot jaz in postanemo jaz + kar mu je to življenje dodalo, bi se bilo potem za vprašati, kateri del vpliva in privlači kaj v naše življenje. Tisti naš osnovni jaz bi bil potem lahko imenovan usoda?

Mogoče je tako, kot si opisal ti. Ja v bistvu niti ni tako pomembno, dokler si dopuščamo, da smo, kar smo...

Objave tukaj pa - meni je ukvarjanje s temi energijami veliko prineslo/in mi še vedno prinaša, čutim, da je nekaj na tem, vsaj zame definitivno, zato sem jim na nek način predana in z veseljem razširjam to znanje. Morda bo še komu koristilo... Vem, da deluje na podlagi, da bo pritegnilo, kogar bo. Mojo vlogo vidim v tem, da je informacija na voljo za tiste, ki jo privlačijo.

xxx jana

Deli na socialnih omrežjih

Šok je bil v tem, da sem pogledala iz škatle, potem ko sem večino življenja (zavestno)verjela, da je škatla vse, kar obstaja.

Sicer pa ni bilo tako dramatično in najbrž ti preciznega odgovora, ki ga poskušaš izvrtati, ne morem dati. Enostavno ni šlo za mentalno odločitev, da je potrebna sprememba. Ni bilo odločitve za duhovnost, prišla je sama, ko so bile razmere zrele.

Tako in nič drugače. Božje vodstvo.

icon_smesko.gif zakaj v belo..bodimo naravni-goli, kot so pogani po svetu in častijo, kot jih je Bog ustvaril...hec

Nč hec. To je to. Potem pa še skupinsko izmenjavanje karme s pomočjo brezčutnega in sebičnega sexa - eden čez drugega.

Let it be a bee.
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...