Skoči na vsebino

Terorizem

Cheng

Recommended Posts

Po celem kupu angleških spletnih strani o terorističnem napadu 11. septembra, se je končno pojavila ena tudi v sloveščini: www.terorizem.si Morda bomo enkrat dobili še kakšno o vojni v Čečeniji. Če prebereš biografijo Disidentova smrt, ugotoviš, da vse poteka po enakem kopitu, predvsem pa so vpleteni Vahabiti, a glej ga zlomka, nihče ne bombardira Saudijske Arabije.

Osebno v neko vsemogočno Al Kaido, ki poka bombe okoli že dolgo ne verjamem. Saj ne rečem, da arabci ne podstavljajo bomb, ampak zanimivo bi bilo vedeti, kdo jim da denar zanje.

Čiščenje brez čistil: www.nanosvet.com , www.wipe-it.si
Deli na socialnih omrežjih

... ta hip se mi ne ljubi o tem govort, vendar da te prvic ne zignoriram(o), drugic ker je zanimiva in aktualna tema in tretjic, da povezem s spodaj podano temo. Vendar pa je (tvoje) ne bom prikljucila k tej obstojeci sorodni, pac pa jo pustim (ker je splosnejse in zato morda primerneje naslovljena) in bosta povezani, da bo vse na broju. Morda je itak v obstojeci temi govora potem tud sirse (nisem sla gledat v temo), a vseeno je drugace postavljena in je morda obravnavana drugace, iz drugih vidikov:

Teroristicni napadi

(no ce pa se bo izkazalo, da je pravzaprav govora o istih zadevah, pa lahko se vedno zdruzimo in magari prenaslovim na skupnejsi imenovalec) x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Po celem kupu angleških spletnih strani o terorističnem napadu 11. septembra, se je končno pojavila ena tudi v sloveščini: www.terorizem.si Morda bomo enkrat dobili še kakšno o vojni v Čečeniji. Če prebereš biografijo Disidentova smrt, ugotoviš, da vse poteka po enakem kopitu, predvsem pa so vpleteni Vahabiti, a glej ga zlomka, nihče ne bombardira Saudijske Arabije.

Osebno v neko vsemogočno Al Kaido, ki poka bombe okoli že dolgo ne verjamem. Saj ne rečem, da arabci ne podstavljajo bomb, ampak zanimivo bi bilo vedeti, kdo jim da denar zanje.

Ja, Bin Ladnu so, potem ko je oddelal svoje za CIA med afganistansko vojno, dali knjižico in kako refernco, potem pa so izgubili vsako sled za njim. xDDx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

sej raznim bušom se loh uprawičeno trapast zdi, k praujo, da nimajo nekih jedrskih raket in jim tko lažejo u faco.

amerikanci pa vejo, da jih majo. sej so jim jih oni prodal :vragec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

• 2 weeks later...

pravi teroristi hmmm ta bo težka

1. ljudje v oblekah, ki stanejo preko 5000 evrov

2. delajo v pralamentu ali v visokih podjetjih

3. jim država ščiti hrbet, ker živimo v kapiralizmu in kriminal prinaša denar

kratko in jedrnato

pravi teroristi hmmm ta bo težka

1. ljudje v oblekah, ki stanejo preko 5000 evrov

2. delajo v pralamentu ali v visokih podjetjih

3. jim država ščiti hrbet, ker živimo v kapiralizmu in kriminal prinaša denar

kratko in jedrnato

Pozabil si še na DURS ta nas najbolj terorizira. :vragec:

"Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka

• 3 weeks later...
Hej ... Jaz sem zdanjič brala eno ful hudo knjigo o terorizmu. Naslov je bil Terorizem smo ljudje pa en slovenski avotr jo je napisal .... Totalno sem si razjasnila pojme ... Toplo priporočam v branje :-)

Hej ... Jaz sem zdanjič brala eno ful hudo knjigo o terorizmu. Naslov je bil Terorizem smo ljudje pa en slovenski avotr jo je napisal .... Totalno sem si razjasnila pojme ... Toplo priporočam v branje :-)

Ali jo je napisal Rupel? :vragec:

"Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...