kyllah 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Kaj si mislite o temu, sploh ni pomembno. Dejstvo, ki obstaja... rodiš se in prineseš s sabo atribute določenega spola, potem pa ugotavljaš kaj kam spada... http://www.s-sc.ce.edus.si/tomi/Seminarske...pola/znani.html Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dean61 15. april 2009 Prijavi Deli 15. april 2009 Lahko bi imenil še Wendy Carlos, ki se je rodila kor Walter Carlos. Skupaj z Robertom Moogom sta izdelala Moog sinthesizer. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 25. april 2009 Avtor Prijavi Deli 25. april 2009 Ne vem, ... ok tema je namenjena humorju... kokr killah je gay... ali suzana je homoseksualac.... znaš šta, mujo je prostitutka... in podobno... to je zame šmešno... povrh vsega mi je emperatrizz ful vroč moški, ki se je preoblekel v babo . no comment. ima svašta... kaj vse? to je tabu al kaj? FATA JE PEDER Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. april 2009 Avtor Prijavi Deli 27. april 2009 Ja. Dejansko, jaz ne bi mela nič za opravit s takimi, ker mi je že tako slabo.... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
saibaba38 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 brigajte se za sebe, ne za druge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 za kaj se sploh gre v tej temi? je debata o marlenni, homoseksualcih, transvestitih ali transseksualcih? presneta spolnost, sam mal enega kompliciranja.... v sloveniji je menda okoli 30 transseksualcev.Zato ker hormone mečete v smeti, pa gre dež, jih spere in pridejo v vodo; to fantki pijejo, pa ne vedo več ali so fantki ali deklice. Mogoče bi jim starši morali večkrat povedat, kaj so. Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 10. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2009 jada jada... kaj bi pezdeti sploh radi od nas? če mi itak ni mar za neč, lahko poveš gtudi kaj kar je res. dragi homoseksualec. ki ne bo nikoli mogu... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. junij 2009 Prijavi Deli 14. junij 2009 Tomaž Mihelič aka Marlenna: knjiga o transseksualki Salomehttp://www.pozareport.si/?Id=mediji&Vi...;novicaID=11503 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Eni na tem forumu ste pa res homofobi. V čem je pa problem, če je človek lezbijka ali gay? Sodite nas samo po tem, ker smo istospolno usmerjeni. Kaj pa, če bi bil kdo od vaših znancev, sorodnikov, prijateljev gay ali lezbijka? Bi ga ignorirali? V čast si štejem,da Marleno oz. Tomaža poznam že od malih nog in,da sva skupaj odraščala. Ko nekoga dobro poznaš in ti je njegova družba prijetna ti ni pomembno kako je usmerjen. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.