nataly 18. november 2002 Prijavi Deli 18. november 2002 Včeraj sem po res zelo zelo dolgem času slišala Alko Vuico. Ona in Josipa Lisac sta edini, ki sta mi od naših sosedov všeč. Ne morem si pomagati - ves čas mi zdaj roji po glavi - od kad te nema....pa violine in to. Etno.Magla - zakon. natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 28. december 2002 Prijavi Deli 28. december 2002 Če ima kdo rad ambientalno elektronsko glasbo, naj si kupi zadnjo ploščo od Thievery Corporation. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
marilyn 7. januar 2003 Prijavi Deli 7. januar 2003 Najraje poslušam: Jamiroquai (Too young to die) potem pa še Moby, Madonna, Bambi Molesters->1.liga!!!, RHCP, Peter Tosh, Rambo Amadeus, Descendents, Bad Religion, The Doors. Na naši sceni so mi pa dobri Elvis Jackson, Zaklonišče prepeva pa ALI-EN. There is no greater hell than to be a prisoner of fear. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. januar 2003 Prijavi Deli 17. januar 2003 evo pesmice, ki mi zdaj špila....ful se mi zdi.. TOLE GRE OD LJUDI, ZA LJUDI........ZA LJUDI....ne glede na to kdo si. KAJ SI!!!!!Megahttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gif natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zoey 17. januar 2003 Prijavi Deli 17. januar 2003 Lahko bi rekla, da mi je vsa glasba všeč.Edina stvar, ki je NE PREBAVLJAM JE TECHNO in RAVE.Drugače imam različna obdobja z različno glasbo.V OŠ recimo Queen,Jason Donavan, Guns'n Roses, New Kids in the block(se spomnim oddaje TOK TOK, v kateri so glasovali za New Kids on the block ali za Guns'n Roses-meni sta bili všeč oboji), Abba, Elvis Presley,Los Lobos,Whitney Houston,Rod Stewart, Jimmy Sommervile, Shakin' Stevens...V Srednji šoli:Enya, Celine Dion, Nirvana, Elton John, Enigma, Eric Clapton,...Na fakulteti:Deep Forrest, Vaya con Dios, različna filmska glasba,Faith Hill, Shania Twain, Freddie Mercury &Montserrat Cabale,Zucchero,Luca Carboni, Mango, Bee Gees, Bob Marley,Texas, Andrea Bocelli,The Blues Brothers, New swing kvartet,Barbra Straisand, Frank Sinatra,...Vse življenje pa mi je bila zelo pri srcu klasična glasba (opera tudi), italijanske pesmi 50-ih in 60-ih let,na splošno pesmi 70-ih in 80-ih let, gregorijanski korali,zadnje čase pa mi je všeč tudi slovenska narodna glasba.Lep pozdrav,Zoeyhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 17. januar 2003 Prijavi Deli 17. januar 2003 http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_evil.gifJaz pa sem prepričan, da je Marsa že kupila kompilacijo Simone Weiss in jo posluša ob prav svečanih priložnostih in v trenutkih vzhičenosti! Hkrati pa je zadovoljna, ker je prispevala k delu dobička, ki bo namenjen za nakup inkubatorja! Zaradi tega se počuti "svetsko"!http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_cool.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Lep pozdrav! Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. januar 2003 Prijavi Deli 19. januar 2003 3=pjančki iz Železnikov rasturava. Njihov komad Zetor je pri nas v službi himna. Evo besedila:ZETOR 7745 I TURBO 16 V (3=PJANČKI) uvod: C,F,G (polka fora iz E)Pr' nam mamo krave.Pr' nam mamo kure.Pr' nam mamo zajce.Pr' nam mamo traktor. Kakšn traktor pa mate?C F GTavelkga Zetorja. Oče dela v gozdu,mama pa na polu.Jest delam v fabrk,sestra se pa okol gon. S čim se pa naokol gon?S ta bevmu Jugotam. Pomovzt je treba krave.Ostrižt je treba ovce.Travo j' treba not spravt.Vrt je treba uštimat. S čim pa vrt uštimaš?Z motokultivatorjam. Pr' nam mamo krave.Pr' nam mamo kure.Pr' nam mamo zajce.Pr' nam mamo traktor. Kakšn traktor pa mate?Tavelkga Zetorja. (ma reduktor pa 22 prestav) odvod: C,F,G (2x) http://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_big.gifhttp://www.astrologija.org/forum/html/emoticons/stari/icon_smile_wink.gif Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Marsa, če je ta tema že, me opomni in jo skensli Torej zadnjič sem dobila po mejlu komad pa ne vem al je to bil Zdravko Čolič no druže tito mi ti se kunemo tok sem ratala nostalgična, in potem sem začela tiste nob komade poslušat, komad Moja zemljo, pa druge.. moram rečt, da ugotavljam, da mi je bilo tako lepo takrat. pa brigade, na katero me niso pustil ,ker sem bila premlada, a moj stric je pa lahko šel- že prav... In duh po bratsvu i jedinstvu, pa v šoli smo zastavce risal in se učil pesmice o titu. potem pa umre. Jokala sem, ker se je nekaj strašnega zgodilo. in še dobro se spomnim, čeprav sem imela 8 let, ko je moj oče rekel, da to je konec Jugoslavije. A nisem razumela. zdaj pa razumem:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Nem raj nič reku.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 No, jaz sem pa za vse to premlada se...Samo vsak ima kaksno pesem, ob kateri se spominja in dobi mravljince Tudi to je del nase zgodovine...ceprav mislim, da ta tema ne utegne doziveti pozitivnih reakcij... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 zakaj pa ne miška? sej lohk vsak napiše kašna muzka mu je všeč in kaj kej posluša in ob čem najbl uživa...jz kr velik stvari poslušam...najraj mam pa housič. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 No, mene bolj zanima, na karteri komad "tripate", vas potegne... saj valjda nas ima različen okus, vse živo, ampak a je kak poseben komad, ki nas spremlja nekako čez življenje.. a izstopa kateri (en sam samcat)? hm jaz moram pomislit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 Sej zato mamo tu do temo, kaj poslušamo in kaj nam je všeč....mislm, da............. Pesem Počutja Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 ne tist je pesem počutja... tm jz napisem kaj trenutno poslušam kero pesem, al kera bi sedla. tle pa lohk mal več debatiramo... in se najdemo kšni k isto poslušamo in tko.. žverca ti bi sam en komad? ta je pa ful težka. mam enga k sem ga poslušala k sem bla ene 16 in mi je bil ful všeč, in me še vedno kadar ga slišim spopmne na tiste čase in občutke. Naslov je Free (al neki podobnega). Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 zakaj pa ne miška?Ma to sem mislila bolj zato, ker je tukaj velik folka, ki prezira tiste case.... Kar se pa tice pesmi...Ful imam spominov okoli pesmi Wish you were here od Pink Floyd...veliko stvari se je dogajalo.Se bolj mi je ostala v srcku Angie od Rolling Stonsov, ki se je igrala na morju, na kitari.. je bila zmerom romantika Potem je se nek komad od Cockerja...k je bila kao "najina" pesem, samo ima zdaj grenek priokus :o|o: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2004 Prijavi Deli 27. oktober 2004 u na morje mene spomne Knocking on heavens door... so jo vsak večer špilal... in to prov ene par let zapored... v maredi... hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 ah.. naj muska..če zdej pišem kao o tem kar je v naslovu..men je naj muska večji del rock glasbe od 1960-leta dalje.....pop muska okoli Live Aida, sej veste Paul Young, Bowie, Alison Moyet, pa polno tega še zdaj vrtijo po radiju, s tega časa in to lahko slišim 100 krat pa lahko tud še pol še 101-vič, 102-gič... itd... on komad Dancing with tears in your (my) eyes recimo..pa Yu-rock je tud cool bil, pa slovenska popevka in potem hard rock in metal in folk rock..pr nas so mi pa Hiša (folk rock) zakon in so mi zadnjič na vprašanje o koncerti odpisal da mi bojo obvestila pošiljal... ..tko.. kar se tiče teh Britney, Christine, pa še kake Lil´Kim.. madona, jst tega res slišat ne smem... :xx!: Kakšna šrot muska... tega ne verjamem da bo še kdo kdaj kasnej poslušu..A ja.. pa veste kaj je še kul.. Filmska glasba recimo od Enia Moricconeja.. a ni zakon glasba v filmih Boter, Good, Bad &The Ugly, Nekoč je bilo v Ameriki.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jaz bi izpostavila en komad in sicer Shine on you crazy diamonds od Pink Floydov, zlasti uvertura. Ma saj veeeeem... zanimalo me je, če bi se lahko odločili za en komad. saj vsakemu jih je lahko všeč na tone. Meni sploh. Pink Floydi tako najstniško se počutim, ko o tem pišem pa nisem tako mislila.. no saj nima vezedanes me noben ne razume Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 žverček.. kr cel album od Floydov Dark Side of The Moon... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Muško, kar VSE od PF, od njihovih začetkov.... tisti so prav zverinsko dobri, samo je treba pazit, kako jih poslušaš... isto velja za Bowieja, joj kok sem bila zaljubljena vanjko je imel koncert v Tivoliju sem se zrinla v prvo vrsto in trpela pritiskanje pljuč na ograjo, SAMO da sem ga vidla,..oh on pa poročen s tisto svojo,eh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 žverca a ti tud? Bowie.. uf jst tud sem bla tko Ampak takrat sem še z bivšim bla, in njega so noge tak bolele sma mogla na tribuni bit, moj naj pevec od kterga mam 30 originalnih cd-jev pa neki metrov stran.. Kak sem si želela tja zrint, pa ko bi to blo 4 leta kasnej, bi blo tko... ko sem djeda v k... poslala.. on je pa poročen s tisto svojo nigro...itak boljš kot kam ga je prej vse tišu.. je prišu vseen na boljš okus.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 žverček.. kr cel album od Floydov Dark Side of The Moon... Pa ne sam ta x!x Floydi so band, katerega je poslusal moj dedek ( bolj "in" dedek ), moja mami, zdaj pa se jaz. Ko greva kam skupaj, dam ponavadi v avtu Cd prav the moon ( ker ji je najbolj vsec) in se skupaj ( obe brez posluha :o|o: ) dereva Res so hudo dobri... nasplosno mi je vsec muska sedemdesetih... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 miš.. kaj je teb fajn, ko si mela tako "zaledje", moji pa kar so najbolj in poslušal je bil kak Mišo Kovač... in to starši!!!!!!!! Res je full dober, če maš kterga v familiji, ki ma tak okus, pol je tud boljši dostop do plošč, pa še kej ti pove ko je na koncerte hodu in to... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Jaz pa sem - pazi to muši, v enem hipu slonela na tisti ograji.. in potem tip pogleda mene in naredi z rokmi isto pozo kot jaz... ma kolena so se mi zašibila, srce mi je skor odneslo venjoj kok sem bla zaljubljena, mula jaz veš zakaj ma en uč moder drug pa rjav? hi, tud jaz mam kup njegovih albumov, pri PF pa imam željo vse LP-je andomestit s cd-ji. Enkrat sem jih za rojstni dan dobila kar 51 Glede PF še to - a si gledala njihov koncert ko nek filmček, iz Pompejev? mene vrže v drugo stanje zavesti ko jih poslušam. Nekaj časa jih sploh nisem upala zaradi tega poslušat. Smpak govorim o albumih pred The dark side.. Enkrat sem šla pazit otroke od prijteljičinega strica, ker sta onadva šla v Italijo na koncert od PF!!!!Kok mi je šlo takrat na jok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. oktober 2004 Prijavi Deli 28. oktober 2004 Ja, jaz imam tud stare mamine plosce in kasete od Floydev..sej je fajn spomin, nam stran vrgla Glede muske bi pa res mogla zvet v casu Floydev, Zeppelinov, Doorsov... Glede koncertov....pa pise na www.koncerti.net ze kar nekaj cajta, da bodo imeli Floydi koncert. Kje, kdaj...to pa nic ne vem... Imam nekaj odlomkov iz koncertov na racunalniku, kupla sem si pa The dark side of the moon DVD, sam sem bila mal razocarana, ker je v bistvu bolj dokumentarc. Ampak vseeno kul Vsec so mi se Purpli. Koncert v Tivoliju je bil ful fajn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.