Skoči na vsebino

Muzka ;))

Cat

Recommended Posts

različne barve očes.. ko se je za punco stepu.. a ne?

Joj kaj sem jst to zbirala vsepovsod ko je bla čist mejčkena slikca, pr vsaki oddaji glasbeni.. tisto iz sveta razvedrila, mela videokaseto prpravleno pa kr na rec.. pa dve videokaseti spotov mam, pa film Labyrinth še enkrat morm dobit, mam pa Absolute Beginners (sicer full trapast, sam naslovni komad je špica), pa Merry Christmas Mr. Lawrence, pa Lingvini Incident, pa Last Temptation of J. Christ.., se je kr pojavlu dost v filmih...

ne od Pink Floyd mam en drug koncert posnet, ne vem točno kje je bil.. a ne kakšna Madžarska mogoč, vseen kjerkol je že bil je full dobro pa efekti taki svetlobni in to.. Jst sem norejša kot na Floyde na Led Zeppeline.. pa njihov film. :2src: Pa Robert Plant ma full je bil jack... pa njihov komadi Stairway to heaven, Whole lotta love, Moby Dick, pa še pa še.. Good times bad times...

letos pa Purpli v Izoli.. so mi tud kr mravljinci gor šli..... x:)x

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 159
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

si mi delovala mlajšo, vidiš kako se alhko človk zmoti :)

saj pravim zadnje čase poslušam same otroške pesmice kak hudič, ko se ponoč zbudiš, pa se ti v glavi vrti "petelinček je na goro šel, kikirikiki,

petelinček je na goro šel..."

Se veselim časa, ko bom spet imela čas se zleknit na kavč in si nabit PF in se zlit v eno z musko

od kod pa si

• 2 weeks later...

Zanimivo. Tudi mene muzika spremlja že celo življenje. Pa ne da sama kaj špilam. Ambicije so sicer bile, pa vendar nikoli uresničene.

Nasplošno so mi všeč trši zvoki, taki z "drotom" in začinjeni z bobni, basovski toni.

V OŠ sem bila navdušena nad Jacksonom in Madonno, pa Queeni, Duran Duran in Twisted sister. Srednja šola je prinesla Billya Idola, Metallico in Iron Maiden, Scorpions, Ramonse in razne pop variante Roxette, Celine ipd.

V sedanjem času pa sledim tudi novostim..no te romunske variante so mi prav simpatične, pa kak rap mi tudi včasih sede. Še vedno pa ostajam zvesta metalu (v stilu Iron Maiden in Metallice), predvsem ker mi to predstavlja ventil za sproščanje negativne nenergije. Deluje kot terapija.

Toliko o tem.

Ciao. xsuperx xbendx

Thought for the day: Every smile is started by another smile. :)

ma jaz mam rad skor vse stile sam ska in reggae ritmov pa sloh ne maram ker so vsi komadi isti. eto. drugač pa sm bolj ali manj grunge fan, mal bolj šarf roka skratka. :palec: (roka) x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

Hm, pa bom vseen tud tu kakšno reku. K sicer sem na temi, ki prav to tematiko obravnava itak o mojem glasbenem okusu vse že povedal. No, pa je tako ne najdem. x:o)x x:Dx

Sem dete ROCK-a :palec: , seveda. In vedno bom. Rocker po duši.....forever. x:o)x Sicer pa danes poslušam posamezne izvajalce v praktično vseh zvrsteh glasbe, samo narodnjakov ne prenašam najboljš (niti naših niti južnih), pa tudi s pop muziko si večinoma nisva na ti. x^x

Torej rock in vse njegove nad in podzvrsti, tud grunge seveda x;)x, ne bi se strinjal povsem (deloma pa ja) z mipom glede reagge in ska mjuze, ker npr. zlo lahk tud v grunge mjuzi najdeš že prav nesramen podobnosti pri izvajalcih, sam imam reagge rad iz več razlogov..... Vedno več pa poslušam različnih vrst etno muzke, klasika mi zadnje čase vedno več paše, kar se tiče opere seveda le ena in edina Maria Callas xsrcx.....

Pink Floydi so pa večni.....itak. xsrcx

No, tolk za začetek......

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

prvi del mickovega posta definitivno velja tud zame....dodajam še etno, jazz (pa ne vsak)...klasiko zadnje čase zelo malo...pa vse kar ima izrazite in dobre ritme...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

slovenske scene pa sploh ne komentiram x^x :vragec: ...vsaj večine ne... x:Dx ...pa smo se najdli s podobnim glasbenim okusom x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

<{POST_SNAPBACK}>

Pink Floydi so pa večni.....itak.  xsrcx

Aham, ampak Pink Floydi do vključno Dark side of the Moon. Vse, kar so počeli zatem, je dolgcajt in umiranje na obroke - danes dela vsak studijski glasbenik boljšo glasbo za meditiranje od tistega, ker so skupaj spravili Roger Waters in kolegi.

(Tuga, beda, jad i očaj, bi rekli naši nepriznani bratje.)

:xx!:

Amis :palec: ...ma, že ko sm pisal post mi je neki falil.....seveda.....Jazz x:)x x:o)x :palec: Je pa res, da sem bolj ljubitelj "klasike" jazza x^x x8Dx In začuda mi tudi nekateri rap štikli ugajajo, v veliki meri zarad besedil.....no, pa tud muzka včasih ni tolk slaba. Nimam pa doma niti enga cd-ja z rap mjuzo še....

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>

...klasiko zadnje čase zelo malo...pa vse kar ima izrazite in dobre ritme...

Ah, klasiko si omenila.

Klasiko je na veliko poslušal moj oče, kadar je delal doma. Fausta poznam skoraj na pamet. Pa sem se odselil in poslušal vse drugo. Kao klasika "morda" kdaj drugič. Pa ni zneslo. Zdaj je klasiko v našo hišo pripeljala mala Urška :eek: :eek: :eek: .

Zdaj med drugim poslušamo Mozarta (na Simfonijo št. 40 v g-molu ali pa na uvod v Peer Gynta pleše kot baletka! - moram kupit videokamero, preden jo mine), pa še kaj, samo da so violine zraven.

Zadnjič enkrat je dobila nekje neko risanko na kaseti, kjer je murje muzike od klasike do diksilenda pa starih popevk pa kajjazvemkajše, "Labodova trobenta" se ji menda reče - slonček Benjamin je šel takoj na drugo polico, tra-raaaaaa...

Potem jo pa izmenjuje z risanko Labodje jezero, kjer tako in tako vemo, kje smo. Pa poje in žvižga zraven.

Ko bo začela z Wagnerjem, jo bom deložiral v kevder ...

K sreči posluša tudi še kaj drugega. Maček Muri, otroške pesmice, Sveta noč, Hugo, Čuki --- in Rožmarinke, jasno. Samo da so godala.

(Ko bo Anja Bukovec posnela CD, bomo prvi kupci. Na njenem koncertu je bila prvič v življenju eno uro čisto pri miru.)

(Jaz z mojo musko ložiram pa v avtu. Vsak dan kar nekaj časa. Tam nikogar ne motim. Avto gre v redu)

xDDx

Ko bo začela z Wagnerjem, jo bom deložiral v kevder ...

xDDx

Ne, ne v kevder, Bern. x;)x

Ji boš pač prisluhnil in razvijal njene talente v tej smeri, če ji je to tako veselje ...

Ja, prava frajerka je... :palec:

Rika

1. The Doors: The end

2. Fugazi : Waiting room

3. Pixies: Hey

5. Jimi Hendrix: Crosstown traffic

6. Primus: Tommy the cat

7. Bjelo dugme: Đurđevdan

8. Alice in chains : Would

9. Azra: Fa fa

10. Pantera: This love

Ne sicer nujno v tem vrstnem redu, in tudi katerega izvajalca sem spustila, definitivno Boba Marleya, Pearl jam..recimo, da so to komadi, ki mi vedno sedejo poslušat..se bom pa še kerga spomnla, itak x;)x

DON'T PANIC

hmm, Primus..eni odštekanci..če gledaš kaj South park, majo oni naslovno pesem..več pa ne morm rečt kot to, da so men ful ok..speč si kak cd od njih..drgač si pa v enmu postu rap omenju..priporočam N.W.A, oni so men carji. sam če te moti, da govorijo dirty bitch asshole, m.f., pol ni zate x;)x
DON'T PANIC

Mhm. Ok. Me ne moti, je pa res, da ne vidim posebnega pomena v pogostem ponavljanju kletvic ipd. v tekstih.......k da bi komu manjkalo idej x;)x x8Dx Zdaj trenutn me mal zanima Edo Majkaa al kva že je........sem slišal zadnjič po radiu delno en njegov štikl, pa mi je bil veri ok :palec: ......Pa neke Hrvate sm slišu zdaj en dan po radiu tud.......ful dobri, tekst sicer dokaj klasičen (socialno-političen) pa vseen zlo ok, tud ženski vokal se jim pridružeje, fajn v uho so mi šli. Je pa res, da imam takšne izkušnje, da se tistega kar mi gre hiter in fajn v uho tud zlo hiter naveličam.... x;)x

K. Čapek

Imam prijatelja avdiofila. Ko pridem k njemu na obisk, moram nujno slišat najnovejšo pridobitev. Stol (tak udoben) ima na točno določeni naštudirani točki v sobi, da se sliši najbolj optimalen zvok. Ko sem nekoč poslušala eno žensko pevko, sem morala odpret oči, ker se mi je zdelo, da ji bom v usta zlezla.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...