Skoči na vsebino

Muzka ;))

Cat

Recommended Posts

Ja, pridem do spoznanja, da bi lahko mediji namenili tudi bolj zahtevni zvrsti glasbe malo več pozornosti in orostora.

Od Georga M. imam posnet koncert na video-kaseti iz MTV-ja . A slučajno kdo od naših "umetnikov" iz TV , pomotoma pogleda kako izgleda en dober koncert v živo z osmimi back-vokali. Za začetek zadostuje, kako to delajo naši sosedje Hrvatje.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 159
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Depeche Mode :palec: x;)x xbendx

Men je tolk tega v muzki všeč, da nima smisla, da začnem pisat. Bom tu in tam kaj me trenutno razveseljuje. Med tem pa nikol ne bo narodnozabavne muzke (pa verjamem, da so Avseniki pa Slaki pa to carji, sam men se nekak ne vleže ta muzka) ter raznih Millerjev, Blagnetk, Brendijev, Atomičnih harmonik, niti 95% pop muzike, niti hrvaške estrade (no, Severina je izjema, ona mi je enostavno všeč in pika x:px :vragec: ) itd. itd.......bog pomagaj, mal čudn je to res, da tolk folka tolk plehko in brezvezno muzko posluša pri nas. Pa kaj me briga, vsak kar če.... :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>gledam na enem programu ponovitev Trenj in halo, očitno sem res potrebna psihiatra :sori:

kako si lahko dovoli en izvajalec žalitve na račun drugega in mu reče da je onesneževalec generacije :eek:

Je nekaj resnice na tem. Še kako se da z glasbo onesnaževat. Smo vsak dan priča, pa nihče noče čistit, to je problem!! :V: :C:

<{POST_SNAPBACK}>Depeche Mode  :palec:  x;)x  xbendx

Men je tolk tega v muzki všeč, da nima smisla, da začnem pisat. Bom tu in tam kaj me trenutno razveseljuje. Med tem pa nikol ne bo narodnozabavne muzke (pa verjamem, da so Avseniki pa Slaki pa to carji, sam men se nekak ne vleže ta muzka) ter raznih Millerjev, Blagnetk, Brendijev, Atomičnih harmonik, niti 95% pop muzike, niti hrvaške estrade (no, Severina je izjema, ona mi je enostavno všeč in pika x:px  :vragec: ) itd. itd.......bog pomagaj, mal čudn je to res, da tolk folka tolk plehko in brezvezno muzko posluša pri nas.  Pa kaj me briga, vsak kar če....  :palec:

Mick x;)x x:Xx

Jaz sem bolj univerzalna, kar se tiče glasbe. Ker mislim, da v vsaki zvrsti najdeš masterpise. Sicer imam resnično najraje vejo rocka, pa kakšen dober jazz, klasika tud, pa tud pop sede včasih, blues, soul, itd...... Razen teh novitet se ne morem navdit, pa veš kaj še ne prenesem, glasbe, katera mi ustvari tist filing v grlu, k maš občutek da te nekaj davi (death metal, večji del punka - v glavnem jaz taki glasbi pravim črna glasba) Vse ostalo "kvalitetno" narejeno pa, ko me prevzame, me dvigne v nebo ali odpelje nekam daaaaaaaaaaaallllllllečččč - :palec:

Sicer pa, vsaj pri meni, vse je odvisno od razpoloženja. In ko si že omenil Avsenike. Resnično mislim, da je Slavko velik umetnik in njegova Golica ni zaman največrat predvajan komad na svetu (baje). Bethownova glasba, nekako veličasno "temačna" (ne ni dober izraz - te kar mal preruka in dvigne nivo adrenalina) meni je car.... Pa simpatični Mozart - to many note boy - me kontra prejšnjemu odpre in razigra.... Al pa meni veliki umetnik (deloholik) Frank Zappa - resnično velika inteligenca - v eni skladbi se mu zamenja ritmov, melodike in satirična preprosta besedila, marsikomu, kr nekej, meni je resnično zakon! in nekako nadaljevanje njegove veje Mr.Bungle in njihov pevec (zdej se ne morem spomnit imena, pa ne da se mi po CD-jh rofkat) vokal, da sam gledaš od kje jih jemlje.... Pa Dream Theater - noro..... ja sej maš prov, če bi hotla vse omenit in vsako podrobnost ki me impresionira, pol bi lahko knjigo napisal in to v več delih...

Aja, pa tudi zborovsko petje; sem bla lani na koncertu mešanega pevskega zbora iz Kranja in Jesenic k so izvajali Misa Criola nekega latinoameriškega izvjalca (bolj cerkvena glasba) meni so tekle solze.... Bolj da neham, ker se bom še osmešila, hahahhah, ker ne znam občutkov takole napisati, morali bi biti v moji koži x:Dx x:Dx x:Dx

Ravno zaradi tega, me tako žalosti poceni, neprofesionalno, na hitricosamdanekajje narejena "glasba".

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

<{POST_SNAPBACK}>Ja, pridem do spoznanja, da bi lahko mediji namenili tudi bolj zahtevni zvrsti glasbe malo več pozornosti in orostora.

Od Georga M. imam posnet koncert na video-kaseti iz MTV-ja . A slučajno kdo od naših "umetnikov" iz TV , pomotoma pogleda kako izgleda en dober koncert v živo z osmimi back-vokali. Za začetek zadostuje, kako to delajo naši sosedje Hrvatje.

Si me zdej spomnil na en koncert k sem ga gledala na TV (ne vem kje in točno zakaj se je šlo) se pa spomnim, da sem z odprtimi usti gledala, ko je neki zbor izvajal California Dreamin od Mamas and Papas, večglasno, vokalni efekti, skratka POPOLNO - :palec:

M. H. Alderson

<{POST_SNAPBACK}>Mick  x;)x  x:Xx

Jaz sem bolj univerzalna, kar se tiče glasbe. Ker mislim, da v vsaki zvrsti najdeš masterpise. Sicer imam resnično najraje vejo rocka, pa kakšen dober jazz, klasika tud, pa tud pop sede včasih, blues, soul, itd....

Ravno zaradi tega, me tako žalosti poceni, neprofesionalno, na hitricosamdanekajje narejena "glasba".

Mick itak roker po duši x;)x Mi pa včasih zadnje čase tud rap legne, besedila zgleda bl ko muzika, čeprav sem tud tu pri muzki kdaj mal pozitivno presenečen.....

Ah, bolj kot žalosti verjetno hipno razočara. Ker se ne dam motit kaj dost, v moji bližini unih modelov ne boš slišala, razen po pomoti.......al po radiu nehote. Tak da...naj se majo fajn. Sicer pa si zamišljam reakcijo (oz. že imam kar nekaj izkušenj s tem) oboževalca npr. Atomik Harmonik, ko mu dam mal poslušat Nick Cave-a.... :vragec: x;)x x:Dx Ded bi verjetn popenu v smislu....kdo bo te to poslušal, daj raš neko pravo muziko gor :o|o: ............ x;)x x:Dx

Zdej pa poslušam....U2. :vio:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx x:Dx x:Dx

Si me spomnil na mojega pokojnega dedka, k je v osemdesetih slučajno na Peter's pop showu al je bil Tomy's pop show (don't remember) ujel Billy Idola, k si je pljunk razmazal po ksihtu... Od takrat ga je vedno prepoznal na televiziji kot:"ejga gunga ta popluvanga gaugava!" x:Dx x:Dx x:Dx

PS.

Gaugav - njegova beseda za rock, heavymetal sceno

M. H. Alderson

Mene pa zanima kakšno musko poslušate pa če ktere full dobre komade poznate.

Sam pa bi vas vprašal če ste kdaj gledali serijo čarovnice (po angl.charmed), pa me zanima ktera muzika je bla tisto na začeku?

Ajd fajn bote :palec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Meni je pa všeč ful zvrsti: klasika, rock, pop, soul ...

Zadnje čase pa predvsem metal.  x;)x  Kakršenkoli metal. Zadnje čase pa predvsem melodični, kot so Nightwish, Stratovarius, Heavenly ... najdem se v tej glasbi. Prav zame je narejena.  :palec:

Drugače pa klasika hard rocka: Gunsi in podobno.

In Vivaldi, Strauss ...  x^x

hej, mystica...a ves da je pr men tud tko...ravno tko zadne case tale melodicni metal....a mogoce poznas luca turilli?(ne vem lih u kaksen metal to spada)

drgac pa poslusam razlicne vrste muzike in nisem omejena na samo eno...mogoce prevladuje rock..drgac pa sede skoraj vse..

trenutno me ful U2-ji dajejo.. x:Dx

ja, Gunsi so pa zakon x;)x

..le krila misli me neso..

<{POST_SNAPBACK}>Meni je pa všeč ful zvrsti: klasika, rock, pop, soul ...

Zadnje čase pa predvsem metal.  x;)x  Kakršenkoli metal. Zadnje čase pa predvsem melodični, kot so Nightwish, Stratovarius, Heavenly ... najdem se v tej glasbi. Prav zame je narejena.  :palec:

:palec:

ufff tolk muzike mi je vsec.in to od jean mishelle jara do etno muzike pa reaggeja pa ska-ja pa dub-a,jazz-a ,rock-a.......in se in se.skori nemogoce bi bilo zame se opredeliti sam na eno zvrst al pa dve,ker mi vsak dan pase neki od teh.nikol nisem stekala kako je lahko nekomu sam ena zvrst vsec. xrolleyesx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

uf sej meni tudi tolko muske všeč. Metal, dance, trance, komerciala, house... xrolleyesx

Najbolj sta mi še všeč black metal pa heavy metal pa trance x:Dx

Posluša kdo Novaspace, master blaster, groove coverage, pa mansona?

jaz sem pa shizila na metallico, ampak staro (ride the lightning in master of puppets), bila celo na koncertu - master of puppets tour ne vem katerega daljnega leta. :)

in enkrat 'zadnjic' dava gor (sem mislila, da kje pa, da se mio bi dalo kaj tacga se poslusat), pa me je cist not potegnilo in se vedno znam vse zazvizgat in/ali zapet (ne pa tud zaigrat, jasno xDDx). Hudo!

Drugac pa tud jaz poslusam najrazlicnejso muzko, svasta res, no, niti nima smisla da vse nastevam... ampak najrajs mam pa trance.

Ne maram popa pa rocka tud ne (pre)vec.

Ceprav kaki pink floydi pa se mi se vedno zdijo zakon.

Vsec mi je taka bolj hard muzka, da je mocen boben, bas... da ne mores da ne bi muval. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A mislis da jih jaz ne bi imela?

kaj sem pa ti, kaksna mama al kaj?

ves da bi jih sebi najprej, ce ze..,. x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...