Skoči na vsebino

ASCENDENT

evya

Recommended Posts

hja to vsekakor, sam z leti moraš tole naspidenano energijo seveda upočasnit, predusem zarad zdravja x:Dx seveda tu pa kontrola ponovno moje Lune Device ne zaostaja. Ja analizirat, sej ne vedno..samo ,ko je treba pobrskat po detajlih in se prašat; zakaj pr Bogu je tko ratal ..nevem pač iščem vzroke..ja in z leti je to tuhtanje hitro, ker je polno ozaveščanja in to bi rad dosegu,da se hitro preklopi v rešitveni del :8):
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 56
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prec boljs, a ne? - da hvalim tebe in govorim o tebi.. x:px

Poznas, ne (scoasc)? x:o)x

Pa se strelcevski merkur...

... da ne govorimo o ribjem...

potem pravzaprav kar dobro furamo tukajle, a ne? x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Joj sem se zdaj nasmejala:)). Glavno, da ga šiba ta naš asc:)))

Bobnar saj si prav bogi no...zvezdico dobiš pa še na račun škorpijončka....pa "butastega"merkurja v strelcu:))) hehe

Ja asc device. Pa še nekaj je zanimivo pri asc devici - folk vstopa v okolje nekoliko mirnejše(sploh če je je sonce v levu:)). Ja pridnost, doslednost...skormnost..vse to so lastnosti asc devic:))

natalija

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

• 1 year later...

Osvezujem se tole temo -prvo iz niza ASC, ker je bila parkrat nanovo postavljena taka tema spet v zadnjem casu, hkrati pa semle podajam se link na vse teme, ki obravnavajo Ascendent. :palec:

Da imamo vse povezano... (*dve najbolj podobni temi pa sem -ravnokar- zdruzila)...

Lahko pa semle nizate, tisti, ki se niste, svoja opazanja o ascendentu.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sedaj komentirate kombinacijo sonce lev, asc. devica......jaz pa imam obratno sonce v devici in asc. v levu... kako pa bi komentirali to kombinacijo? x;)x

Hm, ljudje se ponavad k meni zatekajo ko imajo probleme, ..vedno pričakujejo moj odgovor mojo pomoč... še zanimivo je to da ponavad moje nasvete upoštevajo....čeprav jim svetuje več ljudi... xDDx

Nimam rada učenja na pamet, rada pa imam tiste logične igrice in uganke... xDDx.. mislim pa da v časih malce preveč analiziram.... x:Dx v časih pa premal..

pa moja navadaa, ki se je ne morem otresti...vse počnem zadnji trenutek...ko mi voda teče žće za grlo..res da takrat 100% popramem za delo...a v časih zmanjka časa...to verjetno ni ravno v skladu z devico..mogoče se to navezje boj na leva.. xDDx

kaj pa pravite vi...kaj je značilno za takšno kombinacijo (sonce devica, lasc. lev)

Uh sedaj pa se sem razpisala xDDx x;)x

Lep pozdrav.

Marjetica

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...