pokowc 13. marec 2003 Prijavi Deli 13. marec 2003 hja to vsekakor, sam z leti moraš tole naspidenano energijo seveda upočasnit, predusem zarad zdravja seveda tu pa kontrola ponovno moje Lune Device ne zaostaja. Ja analizirat, sej ne vedno..samo ,ko je treba pobrskat po detajlih in se prašat; zakaj pr Bogu je tko ratal ..nevem pač iščem vzroke..ja in z leti je to tuhtanje hitro, ker je polno ozaveščanja in to bi rad dosegu,da se hitro preklopi v rešitveni del Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2003 Prijavi Deli 13. marec 2003 Prec boljs, a ne? - da hvalim tebe in govorim o tebi.. Poznas, ne (scoasc)? Pa se strelcevski merkur... ... da ne govorimo o ribjem... potem pravzaprav kar dobro furamo tukajle, a ne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2003 Prijavi Deli 13. marec 2003 Opsala, cestitke! In to kje? s kaksno objavo? asc sco nekaj! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. marec 2003 Prijavi Deli 13. marec 2003 Joj sem se zdaj nasmejala:)). Glavno, da ga šiba ta naš asc:))) Bobnar saj si prav bogi no...zvezdico dobiš pa še na račun škorpijončka....pa "butastega"merkurja v strelcu:))) hehe Ja asc device. Pa še nekaj je zanimivo pri asc devici - folk vstopa v okolje nekoliko mirnejše(sploh če je je sonce v levu:)). Ja pridnost, doslednost...skormnost..vse to so lastnosti asc devic:)) natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Osvezujem se tole temo -prvo iz niza ASC, ker je bila parkrat nanovo postavljena taka tema spet v zadnjem casu, hkrati pa semle podajam se link na vse teme, ki obravnavajo Ascendent. Da imamo vse povezano... (*dve najbolj podobni temi pa sem -ravnokar- zdruzila)...Lahko pa semle nizate, tisti, ki se niste, svoja opazanja o ascendentu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Sedaj komentirate kombinacijo sonce lev, asc. devica......jaz pa imam obratno sonce v devici in asc. v levu... kako pa bi komentirali to kombinacijo? Hm, ljudje se ponavad k meni zatekajo ko imajo probleme, ..vedno pričakujejo moj odgovor mojo pomoč... še zanimivo je to da ponavad moje nasvete upoštevajo....čeprav jim svetuje več ljudi... Nimam rada učenja na pamet, rada pa imam tiste logične igrice in uganke... .. mislim pa da v časih malce preveč analiziram.... v časih pa premal.. pa moja navadaa, ki se je ne morem otresti...vse počnem zadnji trenutek...ko mi voda teče žće za grlo..res da takrat 100% popramem za delo...a v časih zmanjka časa...to verjetno ni ravno v skladu z devico..mogoče se to navezje boj na leva.. kaj pa pravite vi...kaj je značilno za takšno kombinacijo (sonce devica, lasc. lev) Uh sedaj pa se sem razpisala Lep pozdrav. Marjetica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Uh sedaj pa se sem razpisala Kul. Dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.