Ljubljana1 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 Skušaj najti kakšne reklame o Šumiju pa sploh nič ne najdem, samo ene bedne risanke za otroke...mislim jst osebno ne vem komu oni oglašujejo ampak milsim da niso samo otroci njihova ciljna skupina...sj majo še ful drugih produktov, ki jih jst nism vedla ker nikjer ne o tem povejo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ljubljana1 10. april 2009 Avtor Prijavi Deli 10. april 2009 Ali ma kdo kakšno opombo? Misli? ne bodite sramežljivi:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ljubljana1 10. april 2009 Avtor Prijavi Deli 10. april 2009 nažalost te moram razačarati, ker to pač delam za eno šolsko nalogo, kot raziskavo o tem kako ljudstvo gleda na te bonbone...sorry za ne-razumevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 Šumi bonboni so bili bonboni mojega otroštva, natančneje Šššššumu, tisti jabolčni. foter je točno vedel, kaj ma njegova pupy najraje. ampak žal več niso to, kar so bili. spremenili so embalažo, a žal tudi okus. mislim, da so začeli šparati s tistim slastnim kislim prahcem in tudi bonbon sam ni sladek, pač pa ima okus nekako po zažganem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. april 2009 Prijavi Deli 11. april 2009 Bonboni Visoki C Šumi Ljubljanahttp://www.mojvideo.com/video-bonboni-viso...759ca27d8353e58 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ljubljana1 14. april 2009 Avtor Prijavi Deli 14. april 2009 hvala za nasvet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 14. april 2009 Prijavi Deli 14. april 2009 ne jem bonbonov sploh če že, pol rajš čokolado ali kako čokoladno pecivo ipd. se mi zdi, da je čisto preveč umetnih arom, barvil in dodatkov v bonbonih nasploh.. Jezi me tudi prekomerna embalaža nekaterih bonbonov... se mi zdi dosti bolje to, kako se jih je včasih kupovalo 'na merico' ali na tehtanje, pa ponekod se jih da kupit še zdaj, sam po moje ne od Šumija? smo pa včasih jedli visoki C itd, se tud spomnim reklame simpatična risanka.. pa Kiki bonboni in tisti jabolčni, a je to tud od Šumija? Kaj pa lizike? po moje so otroci (in njihovi starši) še zdaj glavna ciljna skupina.. bogi starši, pol se pa sprašujejo, zakaj so otroci hiperaktivni?! OoO (in alergični na vse živo..?) meni je žal, da so mi starši (& stari starši) pustili jesti te traparije, pol pa plombice in slabi zobje, ugh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ljubljana1 15. april 2009 Avtor Prijavi Deli 15. april 2009 kaj mislite da bi moral šumi naredit da bi se boljše pozicioniral/prodal? kakšen pa se vam sploh zdi ta novi imidž od šumija? a mislite da bi najstniki, studentje kupili šumijeve bonbone če bi drugače izgledal/ imel okus/ imej hude reklame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 15. april 2009 Prijavi Deli 15. april 2009 Hmm.. ena varianta, če bi zmanjšali umetne aditive in arome, bi to bla ena tržna niša.. oz. bi se lahko s tem hvalili.. (sploh če bi blo res in ne le zavajanje ljudi..) sploh ne poznam njihovega novega imidža.. je pa imidž kr pomemben, 'hude reklame' tud.. sploh, da nekdo 1. kupi.. okus pa tud, da 2. in še več-x kupi.. Sam js načeloma nočem, da bi ljudje to kupovali, he he.. naj rajš jejo zdravo hrano pa recimo suho sadje in sadje namesto bonbonov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ljubljana1 15. april 2009 Avtor Prijavi Deli 15. april 2009 ja enim je ful pomebno ta balgovna znamka, saj v enem smisli je "made in slovenia" ...to je nekaj, ki bi mogli bit ponosni na to, saj eni mislijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 15. april 2009 Prijavi Deli 15. april 2009 kaj je že blo s Šumi-jem ... a ni imel Žito z njim izgube ... tako ... mimogrede ... popravite me, če se motim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 16. april 2009 Prijavi Deli 16. april 2009 kaj mislite da bi moral šumi naredit da bi se boljše pozicioniral/prodal? se pocenit... kakšen pa se vam sploh zdi ta novi imidž od šumija? zelen... a mislite da bi najstniki, studentje kupili šumijeve bonbone če bi drugače izgledal/ imel okus/ imej hude reklame? ne... za druge 0 ne mislm... ampk men so njami taki kt so... jih jem... kdr jih mam... se mi je ze zgodil, da sm nevede 2 vrecki spacala v kratkem casu s podobnimi intervali... pol mi je pa zacel v sunkih v glavi razbijat... pa ni mi jasn… al od cukrov al od… ja... Šumi bonboni so bili bonboni mojega otroštva, natančneje Šššššumu, tisti jabolčni. foter je točno vedel, kaj ma njegova pupy najraje. ampak žal več niso to, kar so bili. spremenili so embalažo, a žal tudi okus. mislim, da so začeli šparati s tistim slastnim kislim prahcem in tudi bonbon sam ni sladek, pač pa ima okus nekako po zažganem. so res spremenil okus? zanimivo... k... k so kokakoli odstranl cukr je postala cocacola light... in ne kokakola v drugi embalazi... k so lekadolu dodal c-vitamin je postal lekadol c+... tk da sumiju ceb odvzeli prahec bi pol mogu bit tud sumi light... btw... na okus vpliva npr.: kajenje, umivanje zob,... po teh "uzitkih" clovk "drugace" zaznava (pri)okuse... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Uf, še dobr da je premalo reklame! Že itak folk bolan, zdravstveni problemi, psihološki problemi.. sej mamo temo o cukru v drugem podforumu! da je bil včasih naprodaj v lekarni ko kokain! zdej js nimam neke želje po kokainu, pa se tud cukra (še kar uspešno) v večji meri izogibam! Žito naj pa raje trži svoje bolj eko & zdrave izdelke.. recimo ovsene kosmiče, ajdovo kašo pa to... Kapica, ne, ni naključje, da ti je začelo v glavi razbijat!! še dobr, če ni blo kaj hujšega! sladkarije povezujejo tud z depresijo, bipolarno motnjo, diabetes itak, pa še in še... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 19. april 2009 Prijavi Deli 19. april 2009 Hm, Strelka, če si drgač zdrava, ti kr... (če je to res le tu in tam) če pa opaziš kake neljube zdravstvene posledice, pa sej veš... js rajš experimentiram s prehrano, kot pa tablete ali še kaj hujšega... mam pa kar nekaj sorodnikov na tabletah/injekcijah (diabetes), v glavnem taki, ki so radi fejst dobro (sladko) jedli in pekli sladke dobrote itd. če drgač furaš zdravo življenje, mal športa, v naravo, pa drgač bolj zdrava hrana in čist zrak & bolj malo stresa.. pol rečmo.. če pa ne rata, pa no ja, js se lažje bonbonom odpovem.. zraka glih ne morem zamenjat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 20. april 2009 Prijavi Deli 20. april 2009 Bonboni Visoki C Šumi Ljubljanahttp://www.mojvideo.com/video-bonboni-viso...759ca27d8353e58Tale reklama je pa iz davnega leta 1970 -1975 Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.