psiholoskaastrologinja 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 Sem vodnarka z ascedentom v ovnu. Zanima me ali poznate kaksnega ovna, in kaj mislite o njih, katere lastnosti izstopajo. Zelo bi vam bila hvalezna za odgovor, kajti proucujem horoskope in raziskujem potrebne podatke za novo astrolosko knjigo. hvala Teodora Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 ......a ti to resno...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 mogoč je pa sfalila 1. april Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 Sem mogla koj nos utaknt v to temo.Nimam nič skupnega z ovni, sem glih tko vodnar. Zaletavam pa se včasih tko kot oven????????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 Še dobro da je Marsa na "dopustu"... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 zakaj že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. april 2009 Prijavi Deli 9. april 2009 Še dobro da je Marsa na "dopustu"... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.