dean61 14. april 2009 Prijavi Deli 14. april 2009 (popravljeno) Mene pa moti pri vseh, ki govorijo o vplivu lune na zemljo to, da vedno navedejo napačen arguemnt za to. Za obrazložitev povedo, da luna lahko dviga oceane, zakaj nebi vplivala tudi na nas, potem pa govorijo o luninih menah. Ampak luna dviguje oceane s svojo GRAVITACIJO ne OSVETLENOSTJO, kar pomeni, da je važna lunina PRISOTNOST, lunine mene pa so pri tem nepomembne. Seveda vpliva na nas tudi svetloba, ki se odbija od lune, ampak ta je malenkostna glede na gravitacijo. Popravljeno 14. april 2009 -> dean61 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 14. april 2009 Prijavi Deli 14. april 2009 Mene pa moti pri vseh, ki govorijo o vplivu lune na zemljo to, da vedno navedejo napačen arguemnt za to. Za obrazložitev povedo, da luna lahko dviga oceane, zakaj nebi vplivala tudi na nas, potem pa govorijo o luninih menah. Ampak luna dviguje oceane s svojo GRAVITACIJO ne OSVETLENOSTJO, kar pomeni, da je važna lunina PRISOTNOST, lunine mene pa so pri tem nepomembne. Seveda vpliva na nas tudi svetloba, ki se odbija od lune, ampak ta je malenkostna glede na gravitacijo. Dragi Dean, sploh nimam časa kaj dosti tole tu tipkarit, a si me sprovociral, zato moram odgovorit. Vem, da bi moderne znanstvene teorije in ugotovitve najraje kozmične energije obrazložile z elektromegnetnimi sevanji in gravitacijo. In pri tem seveda nikakor ne upoštevajo, oziroma kar prezrejo subtilne energije človeške psihe, misli, telepatije, intuicije, jasnovidnosti,......kot da to ne bi bilo tesno povezano z kozmičnimi energijami. Vse okoli nas žarči, nebesna telesa, praznina vesolja, ki je BTW baje neka snov, ki drži vesolje skupi, žarčijo radioaktivne kamenine v zemlji, žive substance, TV, žarči prvotna energija vesolja, ki jo še niti ne poznamo, črna luknja, celo lepe učke luštkanga dekleta........ Ko se spočne novo življenje, se iz kopice celic, živcev, tetiv, možganskih elektrolitov...rodi otrok, in se spočnejo energije, ki so sposobne zdrobit skalo kasneje, zgradit dom, ukrotit divje reke..... Od kje vse te energije, ta divji ritem dogajanja, subtilen dogodek neznanih vplivov. Če telefoniraš z gsm - om, pa ti noter neki šumi, je to lahko posledica neke oddaljene nevihte, ki je posledica 150.000.000 km oddaljene male packe na sončku našem, sončne pege, ki vpliva na magnetno avro zemlje, s tem se poslabša vreme na meridianu, kamor njeni gama žarki padajo direktno in razdražijo tvojga mačkona, ki je ponavadi kul in crtkast, a tokrat te zaradi neznanega vzroka opraska. Biosfera črpa vase dve osnovne energije, žarke svetlobe in radioaktivnosti. Rastlina obrača svoje listke k sončku, vpija rdeče žarke, sprošča CO2........... Vsak planet odbija drugačen del spektralne svetlobe, oziroma vsak ma tut drugačna, lastna žarčenja. Venera baje 3 cm, Sonček 1,87 - 10 cm, fiksne zvezde 60 - 109 cm........ Tko da pol žarčenje Saturna baje vpliva na količino fosforja v telesu, pa postanemo kitajci, če ga mamo preveč, zaradi žarčenja Jupita se v nas nabira preveč hidratov in smo pol lepi, okrogli... Tko meni marsikdo, lahko ti naštejem kar kopico astrologov, ki so se s tem kar ubadali, se spraševali in iskali odgovore. Recimo Dupor, Ebertin, Merriman......... Kaj je malenkostno in kaj ne, bi pa že vse tvoje celice, živčni končiči, vezi, sklepi, rastlinice okoli nas..... in še kaj, vedeli veliko več povedat, če bi le znali govorit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. april 2009 Prijavi Deli 14. april 2009 Kaj je malenkostno in kaj ne, bi pa že vse tvoje celice, živčni končiči, vezi, sklepi, rastlinice okoli nas..... in še kaj, vedeli veliko več povedat, če bi le znali govorit. ooooo sej znajo sam slišat jih morš znat. ceu cajt si pojejo, da takle majo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 14. april 2009 Prijavi Deli 14. april 2009 snov se imenuje Dark matter. ja, takole .... kaj bi blo to s fostrorjem in žarčenjem planetov??? se pravi je Jupiter kriv za recimo odvečne kg??? našli smo krivca končno not,... Temna snov ja. Veš kako je mišljeno z žarčenjem planetov. Vsak planet naj bi odbijal drugačen del spektra svetlobe, in ta svetloba pol različno na nas vpliva. Tko naj bi višek fosforja pripisali vplivu Saturna, oziroma svetlobi, ki se od njega odbija. Enako naj bi za kopičenje hidratov bil krivec Jupi. A moram povedat. S telovadbo, tekom, gibanjem...........pravilno prehrano se da vse pošlihtat, pa čeprav ti Jupi direkt v bučo sveti. Ne zdej vse nanj....... Drugače??? Kako si kaj svečka? Študiramo kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 14. april 2009 Prijavi Deli 14. april 2009 o, pa smo spet pri stari dobri rekreaciji Ne bom na Jupija valila krivde, bi pa Jupi pila . sem.študiram, ampak ne tisto, kar ti misliš Ma....fajn da si, no. Sm se že bal malčk, da nisi. Hm, zdej me bo pa skoz mučlo, kaj bi blo tisto, kar jaz ne mislim? Seks? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dean61 15. april 2009 Avtor Prijavi Deli 15. april 2009 Niste me razumeli. Nisem govoril, da luna ne vpliva na nas, ampak da je napačen ARGUMENT, ki ga uporablja vsak, ko hoče nekomu razložiti vpliv lune na nas. Vsi ampak res čisto vsi, ki sem so mi do zdaj govorili o tem so zmešali hruške in japke. Vsi so rekli da luna pliva na nas z gravitacijo. Potem pa vpliva na nas tudi ko je mlaj, a ne ? Če pa takrat ne vpliva na nas, potem pa ni gravitacija tista, ki vpliva na nas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 20. april 2009 Prijavi Deli 20. april 2009 Tisti, ki pravi, da luna nanj nima vpliva se moti ali pa laže, ker ga je sram tega. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Tisti, ki pravi, da luna nanj nima vpliva se moti ali pa laže, ker ga je sram tega. vpliv lune se še posebi pozna pri starejših...sploh če so v demenci...kak dan pred polno in prazno luno so vsi še dodatno 'zmešani'tak da se že lahka malo prej pripraviš na to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 a tko potem ...zdej si mi pa dala mislit... ne skrbi...te bom opozoru na to čez genau... 52 let (spomni me, da ne pozabim) Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 a tko potem ...zdej si mi pa dala mislit... zakaj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 a še nis pogruntala... ja tko o vplivu lune , pa starostjo .. a si 75+ Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Luna vpliva na vse ne glede na leta, razlika je samo ta, da nekateri nočejo tega priznati.http://www.zmade.net/HTML-orodja/GIF%20animacije/Planeti/planeter.gif Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 ne ....a nis ti jasnovidna ... tole si pa res ne smeš privoščit presnet... drugač pa 75 -... kaka jasnovidnost Luna vpliva na vse ne glede na leta, razlika je samo ta, da nekateri nočejo tega priznati.http://www.zmade.net/HTML-orodja/GIF%20animacije/Planeti/planeter.gifitak da se..sam se pač pri stzarejši pač malce bolj pozna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 kaka jasnovidnost itak da se..sam se pač pri stzarejši pač malce bolj pozna Počakaj, da se postaraš potem pa lahko trdiš, da se pri starejših bolj pozna. Iz svojih izkušenj vem, da to ne drži. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 Počakaj, da se postaraš potem pa lahko trdiš, da se pri starejših bolj pozna. Iz svojih izkušenj vem, da to ne drži. no, js pa vidim, kaj se dogaja z njimi tik pred polno luno in od 10. jim 9. totalno zarola pred polno luno Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 no, js pa vidim, kaj se dogaja z njimi tik pred polno luno in od 10. jim 9. totalno zarola pred polno luno Kako pa to zarolanje izgleda v praksi? Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 bol občutljivi, razdražljivi.....bol jim gre na otročje....pač odvisno od posameznika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonz 5. maj 2009 Prijavi Deli 5. maj 2009 Kaj pa, če luna vpliva na Tebe, da tako vidiš starejše takrat, ko je polna luna? Vse je mogoče. Citiraj "Del našega časa nam ukradejo, del si ga izprosijo, del, ki ostane, pa se neopazno izgubi." Seneka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. maj 2009 Prijavi Deli 5. maj 2009 če bi bila to samo moja opažanja...bi ti mogoče pritrdila....tak pa nisem edina.....kadar so pač malce bolj 'tečni' že vsak pogleda na kolendar in reče: aha, polna luna bo..al pa prazna Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. maj 2009 Prijavi Deli 5. maj 2009 če bi bila to samo moja opažanja...bi ti mogoče pritrdila....tak pa nisem edina.....kadar so pač malce bolj 'tečni' že vsak pogleda na kolendar in reče: aha, polna luna bo..al pa prazna bluz totalni... ker nisi iz unga kokošnjaka, kjer se opazuje in razmišlja. namreč... ne smemo pozabit, da so marsikatere družbe in njihowe debate precej podobne dogajanjem in debatam v kokošnjaku... žou morm za usak slučaj na hitr pojasnit tale irc...ko se zbudi ta prwa kura in reče: matr... kuko bo dons uroče, sopara, švicanje... super bedno use skp... :xx!: in cel kokošnjak se slepo strinja in dan je pač :xx!: .v sosedovem kokošnjaku pa je bila ta prva jutranja kura slučajn dobre volje in prwe jutranje besede v kokošnjaku so bile: jooojj... kuko lep sončen, topel dan se nam obeta... in isti dan je bil pol tak. tko da... ne mi bluzit o opažanjih, ker ste navajeni slepo poslušat in ubogat.kdor se prepozna v opisanem, naj bo boljši od mene in modro molči. jes tega očitno nism zmogu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
breda1 27. november 2015 Prijavi Deli 27. november 2015 Ker se ne spoznam preveč: kdaj striči lase, da bodo rasli hitreje. Načelom piše, da takrat, ko luna raste in je dan v znamenju leva ali device. Ampak vsi dnevi v novembru, decembru in januarju, ki so v znamenju leva, so v obdobju, ko luna pada? Kdaj so torej primerni dnevi za striženje las, da bodo rasli hitreje? hvala lepa za odgovor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.