aquarius 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 In vse skupaj ostane samo pri besedah,....res je, lepo jih je tudi slišat, ampak kaj je lepšega kot vroč objemček in vibracija, ki se ustvari ob tem Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 ..he,he Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Tudi jaz bolj padam na dejanja kot besede....Tiste očarljive malenkosti in pozornosti pričarajo tako lepe občutke... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Upam, da vsi izpolnjujete s svoje strani do partnerja to, o čemer govorite! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Se trudimo, ja, pa beremo misli in želje iz srčka in oči. Najlepše se mi zdi, če izpolnim ali mi je izpolnjena velika, a neizrečena želja... . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. julij 2003 Prijavi Deli 23. julij 2003 Upam, da vsi izpolnjujete s svoje strani do partnerja to, o čemer govorite! LP!Ja, jaz navadno pokažem čustva na tak način, kakor bi želela videti od partnerja. To je: ful pozornosti, komplimenti, dopuščanje svobode... Vendar sem ugotovila, da je nesmiselno pričakovati od drugega enak način izkazovanja, kakor ga imam jaz - ker ljudje smo pač različni. Bolje je ugotoviti, na kak način ti partner kaže svoja čustva (spoznati njegov način), in tisto sprejeti kot nek viden znak (če viden znak sploh potrebujemo). Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Ja, jaz navadno pokažem čustva na tak način, kakor bi želela videti od partnerja. To je: ful pozornosti, komplimenti, dopuščanje svobode... Vendar sem ugotovila, da je nesmiselno pričakovati od drugega enak način izkazovanja, kakor ga imam jaz - ker ljudje smo pač različni. Bolje je ugotoviti, na kak način ti partner kaže svoja čustva (spoznati njegov način), in tisto sprejeti kot nek viden znak (če viden znak sploh potrebujemo).Ja, to je bila ena mojih največjih zmot. Nudila sem tisto, kar sem želela dobiti jaz, reakcije sem si razlagala po svoji glavi, pa se je velikokrat pokazalo za zmotno. V eni knjigci sem prebrala nek preprost nasvet, ob katerem sem se od srca nasmejala - Kupi tako darilo, kot bi si ga želel obdarjenec, ne takšnega kot si želiš ti. Zato je za nekoga uporabna darila v bistvu težko kupiti, kajti težko veliko ljudi tako zelo v detajle poznaš, da bi vedel česa si v danem trenutku najbolj želijo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 He, he JanjaK! Zato sem jaz pred leti kupila ribiško palico Dobila pa kup knjig . Tu je torej bilo poštimano. Tinca..saj si ne ustvarjam mnenj. Samo povem, kar si pač mislim. Vidim, da je koristilo . Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Ja, jaz navadno pokažem čustva na tak način, kakor bi želela videti od partnerja. To je: ful pozornosti, komplimenti, dopuščanje svobode... Vendar sem ugotovila, da je nesmiselno pričakovati od drugega enak način izkazovanja, kakor ga imam jaz - ker ljudje smo pač različni. Bolje je ugotoviti, na kak način ti partner kaže svoja čustva (spoznati njegov način), in tisto sprejeti kot nek viden znak (če viden znak sploh potrebujemo). Hvala, Tamara... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Sedaj se pa strinjam z zadnjimi odgovori, če nekaj želimo, nakažemo, kupimo, ker to želimo mi dobiti, po navadi ne bomo, ker nas partner po navadi ne razume-razen če naravnost poveš ! No, jaz dostikrat ob takšnih drobnih dotikih in šalah dobim odgovor kako sem otročja. LP! :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Peter Pan 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Če smo pa zašli na temo daril, kako in kaj kupujete darila nekomu ki vam je blizu. To je zame vedno en velik problem. Po eni strani se mi nič ne zdi dovolj dobro zanjo, po drugi strani nima nobenega hobija, ... Na koncu se zadnje čase konča z rožico, ki je že malo izguljena, preveč filmska, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 krasna ideja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. julij 2003 Prijavi Deli 24. julij 2003 bom nekoga prehitela.. za punce za fanta sori, Tina... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 evo še mojega komentarja..na zadnja dva posta Ampak Mick..ideja s srečkami....je fenomenalna....uauuuu Moja mlajša hči si je za keš, ki ga je dobila za obhajilo takoj kupila hitre srečke. Zapravila 3000 sit, dobila 500. Jaki profit. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. julij 2003 Prijavi Deli 25. julij 2003 Ne le to. Pač gledam iz čisto drugega kota..keš bi lahko koristneje porabila...ker je ona pač kupila srečke iz upanja, da bo dobila več. Vodnarka z asc. levom. Ne more si pomagati... Dokler je nekaj zabava...gut.Ko se vmeša pohlep....nič več gut. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2003 Prijavi Deli 26. julij 2003 Hehe v bistvu tukaj gledam tele teme, in to, saj niti ni pravega dokaza, vsak ma svojega, preprosto veš, ne moreš dokazat ljubezni, veš pa da je... tako kot ne moreš dokazat da so v iraku kemična orožja (ops napačna tema),... ljubezen je tako subjektivna da v bistvu dokaza ne rabiš, bolj se stvar stališče ki ga imaš do tega... recimo zvestoba, nikakor ne more biti sama po sebi dokaz, ga ni objektivnega dokaza... sploh če ne ljubiš.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 Dokaz Ljubezni??? Ce ga isces oz. zahtevas, NE LJUBIS!! Citiraj ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 27. julij 2003 Prijavi Deli 27. julij 2003 priznaj si občutke in boš priznan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2003 Prijavi Deli 16. oktober 2003 Ko nekoga v resnici ljubiš, so vsa bremena pol lažja in sreča pomnožena. Sprejemaš partnerja takšnega kot je, mu stojiš ob strani v vsaki situaciji in si prav tako kot partner želiš uspeha zanj, poleg tega pa to isto nudita oba tudi tebi. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ljubezen je kot poseg kirurga v naše telo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ljubiš dragega ali drago takšnega kot je.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 JanjaK pozdrav! Kaj misliš, da JE jaz ne....imam čisto vest.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Pozdravljen, Boris, tule sploh nisem kometirala tebe, spontana asociacija na dokaz ljubezni. Jaz sem prepričana, da če dragega ali drago ljubiš takšnega kot je, primarno sebi podariš zadovoljstvo, prijeten občutek, notranje zadovoljstvo (je v bistvu darilo sebi), nekaj pa ima od tega seveda tudi partner... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Saj prav misli/š-va...pozitivno in lepo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.