Skoči na vsebino

Dokaz ljubezni

andrej

Recommended Posts

• Komentarji 99
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Se trudimo, ja, pa beremo misli in želje iz srčka in oči. Najlepše se mi zdi, če izpolnim ali mi je izpolnjena velika, a neizrečena želja... x:Ix .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Upam, da vsi izpolnjujete s svoje strani do partnerja to, o čemer govorite!

LP!

Ja, jaz navadno pokažem čustva na tak način, kakor bi želela videti od partnerja. To je: ful pozornosti, komplimenti, dopuščanje svobode...

Vendar sem ugotovila, da je nesmiselno pričakovati od drugega enak način izkazovanja, kakor ga imam jaz - ker ljudje smo pač različni. Bolje je ugotoviti, na kak način ti partner kaže svoja čustva (spoznati njegov način), in tisto sprejeti kot nek viden znak (če viden znak sploh potrebujemo).

Ja, jaz navadno pokažem čustva na tak način, kakor bi želela videti od partnerja. To je: ful pozornosti, komplimenti, dopuščanje svobode...

Vendar sem ugotovila, da je nesmiselno pričakovati od drugega enak način izkazovanja, kakor ga imam jaz - ker ljudje smo pač različni. Bolje je ugotoviti, na kak način ti partner kaže svoja čustva (spoznati njegov način), in tisto sprejeti kot nek viden znak (če viden znak sploh potrebujemo).

Ja, to je bila ena mojih največjih zmot. Nudila sem tisto, kar sem želela dobiti jaz, reakcije sem si razlagala po svoji glavi, pa se je velikokrat pokazalo za zmotno.

V eni knjigci sem prebrala nek preprost nasvet, ob katerem sem se od srca nasmejala - Kupi tako darilo, kot bi si ga želel obdarjenec, ne takšnega kot si želiš ti. Zato je za nekoga uporabna darila v bistvu težko kupiti, kajti težko veliko ljudi tako zelo v detajle poznaš, da bi vedel česa si v danem trenutku najbolj želijo.

He, he JanjaK! Zato sem jaz pred leti kupila ribiško palico x:Dx x:Dx

Dobila pa kup knjig x^x . Tu je torej bilo poštimano.

Tinca..saj si ne ustvarjam mnenj. Samo povem, kar si pač mislim. Vidim, da je koristilo x:Dx .

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Hvala, Tamara...

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Sedaj se pa strinjam z zadnjimi odgovori, če nekaj želimo, nakažemo, kupimo, ker to želimo mi dobiti, po navadi ne bomo, ker nas partner po navadi ne razume-razen če naravnost poveš !

No, jaz dostikrat ob takšnih drobnih dotikih in šalah dobim odgovor kako sem otročja.

LP! :o|o:

Če smo pa zašli na temo daril, kako in kaj kupujete darila nekomu ki vam je blizu. To je zame vedno en velik problem. Po eni strani se mi nič ne zdi dovolj dobro zanjo, po drugi strani nima nobenega hobija, ...

Na koncu se zadnje čase konča z rožico, ki je že malo izguljena, preveč filmska, ...

evo še mojega komentarja..na zadnja dva posta

x:Dx x:Dx x:Dx

Ampak Mick..ideja s srečkami....je fenomenalna....uauuuu

Moja mlajša hči si je za keš, ki ga je dobila za obhajilo takoj kupila hitre srečke. Zapravila 3000 sit, dobila 500. Jaki profit.

Ne le to. Pač gledam iz čisto drugega kota..keš bi lahko koristneje porabila...ker je ona pač kupila srečke iz upanja, da bo dobila več. Vodnarka z asc. levom. Ne more si pomagati...

Dokler je nekaj zabava...gut.

Ko se vmeša pohlep....nič več gut.

Hehe v bistvu tukaj gledam tele teme, in to, saj niti ni pravega dokaza, vsak ma svojega, preprosto veš, ne moreš dokazat ljubezni, veš pa da je... tako kot ne moreš dokazat da so v iraku kemična orožja (ops napačna tema),... ljubezen je tako subjektivna da v bistvu dokaza ne rabiš, bolj se stvar stališče ki ga imaš do tega... recimo zvestoba, nikakor ne more biti sama po sebi dokaz, ga ni objektivnega dokaza... sploh če ne ljubiš....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 2 months later...
Ko nekoga v resnici ljubiš, so vsa bremena pol lažja in sreča pomnožena. Sprejemaš partnerja takšnega kot je, mu stojiš ob strani v vsaki situaciji in si prav tako kot partner želiš uspeha zanj, poleg tega pa to isto nudita oba tudi tebi. :wub: :inlove: :hepko:

• 4 months later...

Pozdravljen, Boris,

tule sploh nisem kometirala tebe, spontana asociacija na dokaz ljubezni. Jaz sem prepričana, da če dragega ali drago ljubiš takšnega kot je, primarno sebi podariš zadovoljstvo, prijeten občutek, notranje zadovoljstvo (je v bistvu darilo sebi), nekaj pa ima od tega seveda tudi partner... :inocent: xsrcx :vio:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...