free 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 http://www.kakophone.com/kakorama/EN/index.php + http://www.lunin.net/slike/naslov_rojstni.gifSeznam na lunin.net, glede na sonce, luno, ascendent po znamenjih: Znani ljudje po horoskopu >Znani ljudje, rojeni na danasnji dan...Znani ljudje, rojeni na ta teden...Znani ljudje, rojeni na ta mesec... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Nekaj zanimivih ljudi rojenih na moj rojstni dan(7. 2.) Pisatelj Charles DickensPuyi, zadnji kitajski cesar David Bryan, ameriški roker Po keltski astrologiji sem tudi neki zmaj... Po azteški ozelot... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif Po egipčanski pa Amon Ra... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 sicer to nekje ze mamo, sam nic ne de, mislim da ne posebej, pa naj kar bo. sam jih je premal.. sam po par... js jih vem se 3x tolk.za vsak datum. ne sej ne. drgac je pa fajn ponovno zvedet da si zmaj in vse to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. april 2009 Avtor Prijavi Deli 22. april 2009 sem dodal se linke, ce ti je vredu? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Znani ljudje z ascendentom v raku: Farrah Fawcet-Majors, Salvador Dali, Albert Einstein, Vincent Van Gogh in pa še Igor Vidmar Zakaj sploh nisem presenečena Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 Eddie Van Hallen pa moja malenkost si deliva rojstni Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 pja, enmal scorpijevskega narcisizma....na moj rd se rojevajo kralji,...valjda da... 1345 - King Fernando I of Portugal (d. 1383)1391 - King Duarte of Portugal (d. 1438)1424 - King Wladislaus III of Poland (d. 1444)1705 - Pope Clement XIV (d. 1774)1887 - Chiang Kai-shek, Nationalist Chinese leader, former Republic of China president (d. 1975)1922 - King Norodom Sihanouk of Cambodia ..... hja, kar se scorpijev tiče pa:Bill Gates, Clinton, Kennedy, Antoinette,.....jh, kdo bo vse leaderje našteval.... p.s.egojokepress Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 22. april 2009 Prijavi Deli 22. april 2009 u, ja...druga puberteta...sem menda na danasnji dan star tocno 16.8 marsovskega leta Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Hm ... : # 1600 - pred ljubljansko mestno hišo javno sežgejo protestantske knjige# 1817 - v Avstriji izdan cesarski patent o izdelavi novega stabilnega katastra, za odmero zemljiškega davka# 1888 - Vincent van Gogh si v napadu blaznosti odreže levo uho# 1919 - Mahatma Gandhi pozove na nenasilni odpor proti britanskim kolonialnim oblastem v Indiji# 1940 - Čang Kaj-Šek razpusti kitajsko KP# 1943 - RAF bombandira Berlin# 1943 - partizanska bolnišnica Franja sprejme prve ranjence# 1971 - odprt newyorški World Trade Center, takrat najvišja zgradba na svetu# 1986 - Dick Rutan in Jeana Yeager z letalom Voyager prva brez vmesnega pristanka preletita svet# 1990 - na plebiscitu velika večina volilnih upravičencev glasuje za samostojnost Slovenije# 1991 - Državni zbor ratificira Ustavo Republike Slovenije.* 2005: - Čad razglasi vojno stanje s Sudanom. - v letalski nesreči v Azerbajdžanu strmoglavi An-140, pri čemer umre 23 ljudi. - v gneči pred Klubom Lipa (Pirniče) umreta dve mladoletni osebi, več pa je ranjenih. To je prvi tak tragičen dogodek v Sloveniji. 2000 je skupina The Smashing Pumpkins nastopila zadnjič.Malo star podatek. 2006 so se spet združili. Eddie Van Hallen pa moja malenkost si deliva rojstni Jaz pa z Anthonyjem Phillipsem (1957), originalnim kitaristom skupine Genesis. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Rodil se je Butl. In to glih na dan mojega rojstva. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Linka si nisem pogledal, se pa spomnim, da sem na rojstnodnevnih voščilnicah iz serije Bilo je čudovito leto, za mojo letnico tik pod tem napisom prebral: Homenini prileti v Iran...čudovito leto. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 sm zadovoljna že s tem, da sm se rodila na SUNday Jz tudi nedeljka! Se spomnem, smo v OŠ brali neko zgodbico o Nedeljki, je not pisalo neki v stilu, da so ljudje, rojeni v nedeljo, "rojeni pod srečno zvezdo" - neki v tem smislu no, pač kao prinaša srečo Rodil se je Butl. In to glih na dan mojega rojstva. x:Dx Na moj rd je bla Careless Whisper na 1. mestu. Po keltski atrologiji sem vrba, po azteški ocelot (a zato mam tolk rada mačke!!) - ne vem kako mi rečemo tej mački , po egipčanski Oziris. Naslednji rojstni dan na Marsu bom mela pa 14.8.09 Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 na moj rojstni dan pa je bil odkrit Uran (1781). Tud Pluton naj bi bil odkrit 13. marca (1x gledala oddajo na discoveryju pa se nekje sem zasledila, se ne spomnim kje), vendar obstaja nekaj datumov (18.2., 13.3. in menda 20.3. - za zadnjega nisem zihr). Se je pa rodil Percival Lowell, ki je odkril Pluton oz. ga napovedal - in so ga potem odkrili (14 let po njegovi smrti) ravno na njegov r.d. (in moj [ce pac drzi datum 13.3.]) - v Lowellovem observatoriju! Drugac pa se skladatelj Hugo Wolf, pope innocent XII, William H. Macy pa se par igralk ne zlo zlo znanih (mdr. dana delaney in una iz Dosjejov X - anabeth gish), Thomas Enquist in kr precej sportnikov, nekaj fuzbalerjev, politikov, mdr. Otto meissner in mesto Koppenhagen. p.s. Sem pa tud jaz imela SOSOLKO, ki je bla rojena na isti dan in clo samo par ur razlike (ker se je je mama spomnila -oz. njene mame- iz porodnisnice zaradi posebnega priimka), pa nista dve sosolki bli tok razlicni kot midve! Popolni nasprotji! Ze vizualno (ona je mela temne goste debele lase, vedno spletene v dve masivni kiti), bleda punca, neopazna, zelo 'vodnega videza'... sramezljiva, tiha, mal bolj na izi...skratka, sam z asc drugacnim (in posledicno par tockami) vsi planeti oz. nebesna telesa na enakih polozajih, pa popolnoma druga oseba. sicer je pa se moja teta umrla na moj r.d. :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Na današnji dan Leta 1184 pr. n. št. so Grki vdrli v Trojo s pomočjo trojanskega konja. Leta 1342 je umrl papež Benedikt XII., s pravim imenom Jacques Fournier. Vladal je v Avignonu. Rodil se je leta 1285, papež pa je postal leta 1334. Leta 1704 je začel izhajati prvi ameriški časopis The Boston Letter. Leta 1742 je francoski stotnik Rouget de Lisle v Strasbourgu zložil vojno pesem renske armade. Še istega leta se je preimenovala v marseljezo. To ime je dobila, potem ko so jo peli marsejski prostovoljci, ki so korakali proti Parizu. Leta 1854 se je rodil francoski politik in maršal Philippe Petain. Leta 1916 je vodil obrambo Verduna. Pozneje je bil povezan s francoskim klerofašističnim gibanjem. Leta 1940 je podpisal kapitulacijo Francije in postal ministrski predsednik vichyjske vlade. Leta 1854 sta se na Dunaju poročila Franc Jožef in Elizabeta Bavarska. Leta 1863 so belci v kalifornijskem Keyesvillu pobili 53 Indijancev iz plemena Tehachapi. Leta 1873 se je rodil avstrijski politik in dunajski župan Theodor Korner. Leta 1951 je postal avstrijski predsednik. Leta 1897 se je rodil predsednik Mehike Manuel Ávila Camacho. Leta 1898 je Španija napovedala vojno ZDA. Leta 1913 so v New Yorku slovesno odprli nebotičnik Woolworth Building. Leta 1915 se je z aretacijami armenskih intelektualcev v turških mestih uradno začel armenski genocid. Leta 1916 se je v Dublinu začel eden največji uporov Ircev proti Britancem, imenovan velikonočni upor. Leta 1920 je policija med stavko železničarjev v Ljubljani ubila 14 ljudi, 30 pa jih je ranila. Leta 1926 se je rodil nekdanji premier Švedske Thorbjörn Fälldin. Leta 1927 se je rodil novozelandski kemik in Nobelov nagrajenec Alan MacDiarmid. Leta 1932 so na volitvah v Nemčiji v Prusiji, na Bavarskem, v Wurtenbergu in Hamburgu zmagali nacisti. Leta 1952 se je rodil francoski modni oblikovalec Jean-Paul Gaultier. Leta 1953 je angleška kraljica Elizabeta II. povzdignila Winstona Churchilla v viteza. Leta 1957 se je rodil Butl. Leta 1960 je umrl nemški fizik in Nobelov nagrajenec Max von Laue. Leta 1961 so z dna morja dvignili švedsko ladjo Vasa, ki je bila narejena v 17. stoletju. Leta 1963 se je princesa Alexandra Kentska poročila z Angusom Ogilvyjem. Poroka je bila v Westminstru. Leta 1964 je umrl nemški bakteriolog in Nobelov nagrajenec Gerhard Domagk. Nemec je nagrado zavrnil. Leta 1967 se je sovjetski vesoljec Vladimir Komarov ponesrečil pri pristajanju vesoljske ladje. Vzrok smrti so bila zapletena padala v času pristanka ladje. Leta 1968 je Mauritius postal član OZN-ja. Leta 1970 so Kitajci v vesolje poslali svoj prvi satelit, ki so ga poimenovali Dong Fang Hong I. Leta 1970 je Gambija postala republika, Davda Javara pa njen predsednik. Leta 1975 je skupina Baader-Meinhof razstrelila zahodnonemško ambasado v Stockholmu. Leta 1981 je IBM predstavil svoj prvi osebni računalnik. Leta 1984 je Apple Computer predstavil svoj prenosni računalnik Apple Iic. Leta 1986 je umrla Američanka Wallis Simpson, žena windsorskega vojvode Edwarda. Leta 1990 je vesoljsko plovilo Discovery v tirnico utirilo vesoljski teleskop Hubble. Leta 1990 je bil škotski otok Gruinard po 48 letih karantene tudi uradno razglašen za območje brez vraničnega prisada (antraksa). Leta 1994 so na Danskem naredili največjo liziko na svetu, ki je tehtala kar 1.366 kilogramov. Leta 1995 so izdelali še zadnji avtomobil znamke Chevrolet corvette ZR-1. Leta 2004 je umrla ameriška kozmetičarka madžarsko-judovskega rodu Josephine Esther Mentzer, bolj znana kot Estée Lauder. Leta 2005 je umrl nekdanji izraelski predsednik Ezer Weizman. Leta 2005 je bil kardinal Joseph Ratzinger tudi uradno posvečen za 265. papeža Rimskokatoliške cerkve. Ob inavguraciji je prevzel ime Benedikt XVI. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 a dons mas rojstnega?cestitke! xrosex Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 butl... sam sebe si montirou med smrtnike pa še ircat si začeu... kar je seweda pohwalno tut moja prva asociacija na tole butlasto temo je bla, da je na dan mojga rojstwa moja sestra dobila brata.pa itaq ne wem, kje je fora, da se ve, kdo je rojen na isti dan pa to... kukr widm, se kot neke face omenjajo swašta ljudje. itaq so bli pa na istem kt mi zdej.se pa seweda pozablja omenit vse morilce, pedofile... k se tut rojewajo usak dan. no... uglaunem... jes umrem z usakim izdihom in se rodim z usakim udihom. saj do zdej je blo tko. rojstni dan sem mel pa izaq samo enkrat. ostalih 40 je blo pa obletnic rojstwa. pa kukr se obrnem... mam takle Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 jah, itak! mas prav.sam mene bi pa zanimal, ce bi bil na isti dan kot jaz rojen recimo Samov sin. in nenazadnje, eni so rojeni tud 20.4. in drugi 27.2. (mdr. tamala [necakinja] pa Ceausescu ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 jah, itak! mas prav.sam mene bi pa zanimal, ce bi bil na isti dan kot jaz rojen recimo Samov sin. in nenazadnje, eni so rojeni tud 20.4. in drugi 27.2. (mdr. tamala [necakinja] pa Ceausescu ) A Samo nej bi bil oče twojga sina? pa nisi ziher lej... ti pa twoja al pa waša znanost zvezdic in sto sosedovih hiš na isti dan smo se u isti bolnici rodil 4 komadi.eden je baje najbl zafukan policaj, znan daleč naokoli...eden je ponosni družinski mož in oče, zwest tradiciji in ljudskemu izročilu... a la... če samo en dedec v vasi babo garba, se cela vas lepše obnaša...eden ma usak drugi vikend obveznost, skrb in veselje skrbet za swoja dwa otročka, njune mami pa itaq že dolg ne more widet...in ostanem sam še jest...le kwa mamo skupnega??? poleg tega, da se usak po swoje jebemo...zvezdice tega ne znajo razložit. weč kt one o tem vedo flojdi pa prešern. pa da ga jebeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 Ti to vse prebral... , jaz pa to iz čiste zafrkancije objavla... Sem fan od The Smashing Pumpkins pa mi je padlo v oko. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. april 2009 Prijavi Deli 26. april 2009 rodila sta se dva filozofa (karl marx in soren kierkegaard) in trije emperorji (nebodijihtreba). ...na, zdej pa bot srečn u žiulejni. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 18. junij 2009 Hm, nadvse cudno. Venomer se je isto dogajalo na dan mojega rojstva! http://www.kakophone.com/kakorama/EN/index.php Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 S Krzysztofom Kieslowskim si deliva rojstni datum.. Kar je bilo zame posebno presenečenje , saj je moj najljubši režiser nasploh . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Kaj? Kierkegaard. Jaz sem diplomo napisala njemu v spomin. Zagovarjala je pa še nisem. In je tudi ne bom. Svoje idole je treba spoštovati. :vtz: kraljica x:Dx kaj si delala ali - ali njega je babnca zapustila in pol ceu živlejne ni pršu k seb. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rožica I 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 njega je babnca zapustila in pol ceu živlejne ni pršu k seb. ---------------Ma, koliko se spomnim, sem brala, da je on sam odpovedal poroko, iz gole ljubezni (ali če bolje razmislim, iz golega egoizma?!), ker je vedel, da ji ne bo mogel nuditi tega, kar naj bi moški nudil ženski v zakonu... In potem tako zelo trpel, ko se je poročila z drugim... Meni je bilo to tako....uf....zacrknit romantično . Ampak danes drugače gledam na to ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.