white fish 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 Deluje podobno kot kitajska akupunktura (to je tisto z iglami - spomnite se na sceno v filmu Matrica) a s tem da je EFT brez igel. Namesto tega se tapkaš po določenih točkah na telesu. Zadevo sem pred kraktim probal tako, da sem prebral free manual in gledal prav videov od Gary Craig-a, ki je to tehniko razvil iz TFT (thought field therapy). Zadeva mi deluje (zmanjšan stres, strah, manjša izboljšava vida..) čeprav sem totalni novinec pri tem. Opazil sem da je so terapevti, ki se s tem ukvarjajo tudi v Sloveniji. V reviji Aura (april 2009) sem videl da je zadeva omenjena, tako da glede na to kako uspešna je ta tehnika (in praktično zastonj, če se jo sami naučite) je le vprašanje časa preden bo za to izvedelo več ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. april 2009 Prijavi Deli 24. april 2009 je tako tut jes slišou za to... in bil na enem predawanju... in sprobal za pokušino. torej... tko k opica... se tapkaš po glavi, nosu, prsih... in si goworiš: čeprou ircam, se popolnoma in globoko sprejemam in tapkaš tolk časa, da ugotowiš, da z ircanjem ni nč narobe... se nehaš sekirat in ircaš naprej tut srečou nekaj ljudi, k stwar zlo pohwalijo.če se bom kdaj odloču, da mam kakšne težave, ki jim ne bom kos s swojo kmečko pametjo in bom iskou kakšno pomoč, se bom spomnu tut na tole hecno, a učinkowito stwar.kle so tut eni filmčki, pa na nowice se loh prijawiš. srečujejo se in tapkajo, pa tečaji pa to... pa priročnik si loh dol potegneš, tut prebereš če se ti lub.http://eft-slovenija.tk/teh inštruktorjou je menda kr nekej ja. jes sm poslušou piko rainer. simpatična pa prjazna punčka me weseli, da si not padu in upam, da boš še kej napisou, kuko ti gre. u...zdele sm šele twoj link pogledou.ga še nism vidu prej. bral pa nam zdej. sej si ga ti wrjetn, pa boš že powedou če bo kej posebnga Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 men je bil EFT tud zanimiv, sam ga trenutno ne prakticiram več.. hmm..? se mi zdi enih par fobij & travm sm pozdravila pa TAT (a pozna kdo? http://www.tatlife.com/ ) mi je blo tud fajn.. se mi pa zdi, da mata oba tud manjše 'stranske učinke' pa da vseeno nista nadomestek za zdravo prehrano in zdrav način življenja, kvečjemu dopolnilo... /recimo EFT mi je pomagal, dokler nism ugotovila, da sm lačna & je treba it jest lol../ sem pa delala tudi po free pdf manualu, pa mal članke s strani Gary-a Craig-a brala itd.pa mal v kombinaciji z dnevnikom (ko zapišeš stvari in pol preveriš/problem-solving/brainstorming..) v bistvu pa dost bolš ko kake tablete al pa kake čudne stvari... se pa strinjam, da je zdrava kmečka pamet pa še nartaboljš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 12. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2009 se mi pa zdi, da mata oba tud manjše 'stranske učinke' Kakšne stranske učinke? Jaz nisem opazil noben stranskih učinkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 17. maj 2009 Prijavi Deli 17. maj 2009 hmm.. odvisno od posameznika, verjetn.. men je EFT bil tko.. me je nardil mal 'naspidirano' (mogoče sm preveč tapkala? ) - in včasih je to vredi, včasih pa ne.. zvečer, če hočeš zaspat, je bolš TAT.. me umiri, ful tko zaspana sm ratala.. prijetno.. sam, če sm pozabla dat roke s telesa, mi je ful 'zahajcalo' in sm se od tega zbudila sred noči pač preveč energije, al neki takega.. tak da, bolš ne zaspat 'v poziciji'.. (itak sm najbrž mal drgač delala ko v priročniku TAT, oz sem delala 'ejnfah' varianto, ki jo lahk uporabiš tud pr otrocih al pa živalih) pa včasih mi EFT ni 'zagrabu' in sm recimo morala it neki pojest, al pa kako stvar spremenit v življenju tak da, ni čarobna stvar, je le eno od orodij idealno je pa itak, da ti rata te stvari 'porihtati' brez tega.. pa ful sm zamerla ljudem, če se niso 'poštimali'.. recimo js sm se skulirala s tem EFTjem, pol me pa klicala frendica vsa v paniki in kaosu in mi porušla ravnovesje, in sm bla kr jezna nanjo.. sej sm jo naučila EFT, sam pol ni mela glih veselja s tem in je rajš men težila pa sm jo pol mal skenslala.. sem še nekje brala na netu, da je en tipson pisal, da ga je stvar nardila mal asocialnega.. pol sm pa razmišljala, če je res kaj na tem? kajpavem A si ti mel kaj podobnih izkušenj - oz kdorkoli od vas tu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 25. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2009 hmm.. odvisno od posameznika, verjetn.. men je EFT bil tko.. me je nardil mal 'naspidirano' (mogoče sm preveč tapkala? ) - in včasih je to vredi, včasih pa ne.. zvečer, če hočeš zaspat, je bolš TAT.. me umiri, ful tko zaspana sm ratala.. prijetno.. To je bolj tak - sj kave tud ne piješ predn greš spat in če te EFT nardi hyper or whatever je pač logično da ne delaš pred spanjem. pa včasih mi EFT ni 'zagrabu' in sm recimo morala it neki pojest, al pa kako stvar spremenit v življenju Ne razumem - kaj si mogla pojest? tak da, ni čarobna stvar, je le eno od orodij To pa itak. Sam včash ko gledam kaj vse je blo odpravljeno z EFT v kratkem času.. je kr. Res pa je da življenski problemi ne bodo magično izginili, je pa velika verjetnost da lahko z EFT zmanjšate strah, stres, fobije.. pa ful sm zamerla ljudem, če se niso 'poštimali'.. recimo js sm se skulirala s tem EFTjem, pol me pa klicala frendica vsa v paniki in kaosu in mi porušla ravnovesje, in sm bla kr jezna nanjo.. sej sm jo naučila EFT, sam pol ni mela glih veselja s tem in je rajš men težila pa sm jo pol mal skenslala.. So? Ne morš človeka silit. Je kar je. sem še nekje brala na netu, da je en tipson pisal, da ga je stvar nardila mal asocialnega.. pol sm pa razmišljala, če je res kaj na tem?Kje pa? Me res zanima kaj je ta človek delal z EFT-jem oz. če je to sploh možno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 To je bolj tak - sj kave tud ne piješ predn greš spat in če te EFT nardi hyper or whatever je pač logično da ne delaš pred spanjem.ja, se strinjam.. Ne razumem - kaj si mogla pojest?karkoli To pa itak. Sam včash ko gledam kaj vse je blo odpravljeno z EFT v kratkem času.. je kr. Res pa je da življenski problemi ne bodo magično izginili, je pa velika verjetnost da lahko z EFT zmanjšate strah, stres, fobije..sej sm rekla, par stvari je tud men ful izginlo.. še ena fobija/dislike je izginla, ko sploh nism tapkala nanjo (sem pa tapkala za razčistit tisto obdobje, ko je nastala.. )sam se mi zdi, da je s časom mičkeno nazaj pršlo.. če bi hotla čist spucat, bi najbrž blo fajn še delat na tem.. (ampak je itak ena čist taka nerelevantna hecna stvar.. ) So? Ne morš človeka silit. Je kar je.o ja včasih se koga tud da mal prsilt/inspirirat.. sam na splošno maš pa prav... vsak se odloči zase..povedla sm pač izkušnjo, kk sm js to takrat doživljala.. saj ni nujno, da je za vse enako.. Kje pa? Me res zanima kaj je ta človek delal z EFT-jem oz. če je to sploh možno.uff, nimam pojma, kje sm prebrala.. na netu.. hm, bom probala poiskat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 26. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2009 karkoli In kaj je bil problem, ki je bil rešen s tem da si nekaj pojedla? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 In kaj je bil problem, ki je bil rešen s tem da si nekaj pojedla? lol nism bla več lačna in sitna he he Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 12. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 12. junij 2009 EFT priročnik v Slovenščini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.