krog 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 jaz sem satan , rojen sem bil s prvo tvojo mislijo ki je bila JAZ , sem tvoja slepota , sem pritisk v tvoji glavi , sem tvoje misli in te ne izpustim iz sebe , enost tvoje zavesti sem razbil na tisoč koščkov da te lahko držim v razmišljanju , povezuješ te majhne koščke znanja in jih sproti pozabljaš ker sem te naredil iz dveh skrajnosti ki jih vidiš kot razlikovanje , sem tvoja jeza ko se ti nekaj zgodi in tvoja žalost ko nekomu nekaj narediš in tvoja žalost ko se ti nekaj naredi in tvoja jeza ker si nekomu nekaj naredil , sem tvoja želja in tvoje razočaranje ob želji in prvi me je dal v drugega in ta dva v vse in vse ljudi vas imam vse se bo nadaljevalo v večnost , kar si spoznal o meni boš dal drugemu in vlečem vas vedno globje in globje in nikoli neboš verjel da sem resničen ker si jaz in jaz sem ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 Lepo pozdravljen Krog- satan, no ja....lepo da si se oglasil...napotil bi te v luč Boga, pa verjetno ne boš za to...pa vseeno bodi dobrodošel, z vsem s čemer prihajaš...naj ti bo prijetno tukaj, morda kaj spremeniš...v sebi..zame si pozen... lepo bodi Matjaž Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 ti si ena mona. govori o luciferju, prinašalcu luči, angelu, ki8 je bil zavržen iz nebeškega kraljestva, ker je bil najlepši in popoln.Nadalje, kult luciferja se povezuje z venero. prinašalcem luči, začetki pentagrama segajo v čase mezopotamije, pomenil je četrtino nebes oziroma, ali je enako.pitagora je približno leta 534 pred našim štetjem odpotoval v daljni egipt in pobral znanje egipčanov, ki je bilo podano od staroselcev iz mezopotamije.desetiški9 sistem, opazovanje zvezd in kult moči, iz katere izvirajo vse najpomembnejše religije tega sveta.6400 let pred našim štetjem. do takrat si ti meni en pandolo, ki ne loči laSTNIH ZABLOD OD ZABLOD DRUŽBE. PA LEP DAN ŠE naprej. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 jaz sem satan , rojen sem bil s prvo tvojo mislijo ki je bila JAZ , sem tvoja slepota , sem pritisk v tvoji glavi , sem tvoje misli in te ne izpustim iz sebe , enost tvoje zavesti sem razbil na tisoč koščkov da te lahko držim v razmišljanju , povezuješ te majhne koščke znanja in jih sproti pozabljaš ker sem te naredil iz dveh skrajnosti ki jih vidiš kot razlikovanje , sem tvoja jeza ko se ti nekaj zgodi in tvoja žalost ko nekomu nekaj narediš in tvoja žalost ko se ti nekaj naredi in tvoja jeza ker si nekomu nekaj naredil , sem tvoja želja in tvoje razočaranje ob želji in prvi me je dal v drugega in ta dva v vse in vse ljudi vas imam vse se bo nadaljevalo v večnost , kar si spoznal o meni boš dal drugemu in vlečem vas vedno globje in globje in nikoli neboš verjel da sem resničen ker si jaz in jaz sem ti lepo, pesniško povedano...budisti bi rekli, da so to 3 plemenite resnice (4. je itak komercialni trik ). Ampak ja, je "jaz", ja.... tista nesproščenost, ki je pojav ob želji po zadrževanju oblike,izoliranost funkcije. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krog 27. april 2009 Avtor Prijavi Deli 27. april 2009 ukazujem ti da se še naprej pogovarjaš sam s sabo ( z menoj ha ha ha ) v svojih mislih in se nikoli ne zbudiš ker imam velike načrte da popolnoma uničim ljubezen ha ha ha ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 27. april 2009 Prijavi Deli 27. april 2009 ukazujem ti da se še naprej pogovarjaš sam s sabo ( z menoj ha ha ha ) v svojih mislih in se nikoli ne zbudiš ker imam velike načrte da popolnoma uničim ljubezen ha ha ha ... Jastno, glede na to, da je vse, tudi navidezna ločenost, integrirano v celoti,je komunikacija, očitno, integrirana v volji, katera transcendira osebno. Glede na to je ravno hec ljubezni ta, da je ni, ker je vedno uničenain da je, ker je neuničljiva.... vzburkanost kvantnega polja,rojstvo oblike. z drugimi besedami povedano: tudi program, "krog" imenovan, je, ker mora biti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krog 1. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2009 jaz sem vse kar se dogaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 jaz sem vse kar se dogaja, ko zapreš oči tebe več ni zdrzneš se zopet v sanjah belih podgan ko tvoji kriki tesnobe priplavajo na plan nič več otepaš se misli mogočnega njegovo ime zlorabljaš za silo končnega stanja svoje resnice, kimeni na ljubo sam poveda ti v lajfu manjkajo poštene prasice. kakorkol men, osebno, ne ločiš resniceod jabolka,drevesa,rože in semenamistične resnice, izhajajoč iz mezopotamijezlorabljene tekom tisočletja v namene pretvarjanjaprevar in iluzij v skupek besed. zbranih na listu odmeviv očeh. in ne pozab, da ti si vse kar se dogaja.ker bog si ti in zdej se gre papagaja.tle maš piškot.in mi bod priden. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krog 4. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 4. maj 2009 tako je prav , sovražite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 tako je prav , sovražite Kaj že?Zakaj že? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. maj 2009 Prijavi Deli 4. maj 2009 jaz sem satan , rojen sem bil s prvo tvojo mislijo ki je bila JAZ , sem tvoja slepota , sem pritisk v tvoji glavi , sem tvoje misli in te ne izpustim iz sebe , enost tvoje zavesti sem razbil na tisoč koščkov da te lahko držim v razmišljanju , povezuješ te majhne koščke znanja in jih sproti pozabljaš ker sem te naredil iz dveh skrajnosti ki jih vidiš kot razlikovanje , sem tvoja jeza ko se ti nekaj zgodi in tvoja žalost ko nekomu nekaj narediš in tvoja žalost ko se ti nekaj naredi in tvoja jeza ker si nekomu nekaj naredil , sem tvoja želja in tvoje razočaranje ob želji in prvi me je dal v drugega in ta dva v vse in vse ljudi vas imam vse se bo nadaljevalo v večnost , kar si spoznal o meni boš dal drugemu in vlečem vas vedno globje in globje in nikoli neboš verjel da sem resničen ker si jaz in jaz sem ti ti si en wornk zakompleksan bebo...k hoče na take psihopatske fore fuk lowit ma ja... sej si rewež enga , k se mi smilš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.