jasinti 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Kje lahko rpi nas kupis eno pravo, luksuzno, drago torbo za psa? Sploh imamo tako trgovino?Hvala za odgovore Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 ja, vsaj v btc-ju imajo to v parih stacunah, najdi na sajtu btc city mapo oz. poisci trgovine za male zivali, jih je kar nekaj, jaz sem kot receno vsaj v dveh to vidla, zal se ne spomnim tocn, v kerih (k sama ne kupujem v teh trgovinah, sem pa spremljala frendo in medtem ko je kupovala, sem mal uch vrgla in se divila, kaj vse je). Upam da najdes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 1. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2009 Aha, torej imajo to v trgovinah za zivali.. sem mislila, da je kje kaksna posebna trgovina z malo bolj fensi stvarmi... hvala za odgovor Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 ja, sej te so mal bl fensi trgovine pac za male zivali (ni v najmanjsih teh stacunah), je ena novejsa, bom vprasala frendo, kera je oz. kje tocno je..Majo vse zivo, cele sobane za pse in macke, hisce v malem pac na tolkih kvadratih kot za eno sobo, pac kdor ma dost placa in dost casha in tolk pedena svoje zivali... sem prvic vidla kaj tacga da sploh obstaja......Mr. Pet - nasprot Muellerjain Zootic - v Sparu (citypark) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Kje lahko rpi nas kupis eno pravo, luksuzno, drago torbo za psa? Sploh imamo tako trgovino?Hvala za odgovore jojjj... kolk si ti dobraaa... sej ni wažn, kolk je kužku udobna. wažn, da bo lepa, da ti bo h čewlom pasala. pa da se bo widl, da je draga, da nau treba usakmu še to razlagat upam, da najdeš kej primernga.pa da se ti kuža koj ta prwih 5 minut wornk poserje notr.pa ne, da sm žleht. ampak to pomen, da maš zdrawga kuža. pa da se bo u torbi dobr počutu. sej je to je najbl wažn a ne?kletka je loh tut zlata, pa je še zmer kletka.irc Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2009 Prijavi Deli 2. maj 2009 jah, nacelno se sicer lohk cist strinjam, sam zakaj sodit?kaj pa ves, kaj je.Nekdo pac nekaj rabi.Morda zeli za posebno darilo dati, ne kar vsake torbe.Mam znanko, ki je zase skromna, totalno pa pedena svojga psa (everything, you name it) in tud shiva oblekce in plascke za majhne psicke (totalno kvalitetne, moderne, fensi in dizajnerske, ce hoces in moram rect da so res srckani, psickov pa niti malo ne motijo in jih majo celo radi, se posebej ko gre za dezne plascke).Ce je nekaj luksuzno, pomeni, poleg da je fensi in dizajnersko, ponavadi tudi, da je kvalitetno, in vcas hoces dat res dobro, najboljso stvar iz rok, se posebej ce gre za darilo recimo.morda je karkoli od stotih moznosti, nenazadnje je lohk tud invalid, ki ne more shetkat okol (moja frenda ima invalidnega psa in sem ze hotla zanjo zbrat tu za vozicek, ce bi pa dala oglas, rabim vozicek za psa za frendo, ki stane 100€, bi pa solate dobila, da kaj se pa grem oz. frenda, saj ni zdravo da pes sam ne shetka... in taksno).Upam in najbrz oz. v tem primeru skoraj gotovo ne (to slednje), ampak nikoli ne ves. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 3. maj 2009 Prijavi Deli 3. maj 2009 Marsa, mogoče misliš 1000€? Za 100€ ne dobiš niti navadnega boksa za v avto. Jih pa imajo in uporabljajo tudi že pri nas. Dobra torba pa ni tako slaba zadeva. Zelo praktična in za psa tudi varna. Če greš na bus s psom ga je lažje dat v torbo kot pa mini nagobčnik gor vleč, ker so pač taka pravila. Pa še pes ima tam mir, se počuti varno bilo kje si. Boks je bolj neroden in če se že ima majhnega psa zakaj nebi te mahjnosti obrnili sebi v prid. Če je pa fora samo v tem, da je drago pa... Vsak ima pač svoj hobi Dobiš jo pa verjetno skoraj izključno na spletu. Tam imaš izbiro od ameriške robe, angleške in slovenske... Tega je ogromno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 23. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 23. maj 2009 jojjj... kolk si ti dobraaa... sej ni wažn, kolk je kužku udobna. wažn, da bo lepa, da ti bo h čewlom pasala. pa da se bo widl, da je draga, da nau treba usakmu še to razlagat upam, da najdeš kej primernga.pa da se ti kuža koj ta prwih 5 minut wornk poserje notr.pa ne, da sm žleht. ampak to pomen, da maš zdrawga kuža. pa da se bo u torbi dobr počutu. sej je to je najbl wažn a ne?kletka je loh tut zlata, pa je še zmer kletka.irc ti si pa en zakompleksan bedak, ki namesto da bi podal ustrezen odgovor, stresas svojo zakompleksanost in ljubosumje na vse, ki imajo vec kot ti.Ostalim pa hvala za odgovore Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. maj 2009 Prijavi Deli 25. maj 2009 Drugače je ena taka trgovina blizu Romea v stari Ljubljani. V bistvu je na tisti strani, kje je Julija, Čajnica in podobno. Malo se sprehodi, pa boš našla. Notri še nisem šla in najbrž tudi ne bom.Imam sicer najboljšo, najbolj oh in sploh in scrkljano pasjo zverinico, ampak razni parfumčki, oblekce, ki niso potrebne, laki za kremplje ipd, so mi pa totalno mimo. Najbolj pomembno je, da ima najbolj kvalitetno hrano. OK, šibka točka so igračke (vedno, ko pridem domov iz nakupa, najprej gleda v vreče, če je kej zanj ). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jasinti 11. januar 2011 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2011 kaksni laki za kremplje.... rabim eno dizajnersko torbo in zanima me, ce se jo da kje pri nas ali blizu nas kupit, ker preko interneta nisem sigurna za velikost.... ?? Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.