Skoči na vsebino

8.5. dan za poseg

Sasha3

Recommended Posts

A je ugoden dan za posege? URa 13h. Me caka en poseg.

Odvisno za kakšen poseg. Luna je prekoračila iz praznega teka med devico v tehtnico, zato nadaljna dva dneva nista najboljša za kakšen poseg v območje rodil, sečil. Prav tako je luna okrog 13. ure v napetem kvadratu s plutonom v kozorogu in precej široka opozicija z marsom v ovnu. Verjetno bo nekaj več kapljic krvi, če je operativni poseg.

Deli na socialnih omrežjih

Odvisno za kakšen poseg. Luna je prekoračila iz praznega teka med devico v tehtnico, zato nadaljna dva dneva nista najboljša za kakšen poseg v območje rodil, sečil. Prav tako je luna okrog 13. ure v napetem kvadratu s plutonom v kozorogu in precej široka opozicija z marsom v ovnu. Verjetno bo nekaj več kapljic krvi, če je operativni poseg.

Roka. Rezanje, sproščanje živca.

Jaz sem sicer Kozorog (6 hiša stelij sonce merkur venera 21-24 stopinj), luna v ovnu (24st).

Roka. Rezanje, sproščanje živca.

Jaz sem sicer Kozorog (6 hiša stelij sonce merkur venera 21-24 stopinj), luna v ovnu (24st).

Glede na to, da si kozorog, je verjetno vstop plutona v šesto hišo vplival na tak poseg, vendar ni še hudih aspektov, zato bodi kar pomirjena. Bodi pa pozorna na marsa, ko doseže 21-24 stopinjo ovna, kako bo deloval v kvadratu na stelij v kozorogu in prehod čez natalno luno.

Glede na to, da si kozorog, je verjetno vstop plutona v šesto hišo vplival na tak poseg, vendar ni še hudih aspektov, zato bodi kar pomirjena. Bodi pa pozorna na marsa, ko doseže 21-24 stopinjo ovna, kako bo deloval v kvadratu na stelij v kozorogu in prehod čez natalno luno.

Tnx, kdaj gre mars čez? Kaj lahko pričakujem?

Sasha3, pa dobro opravi :palec:

velik sreče dans

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:)x cookie in butl hvala

vse dobre želje so morda kaj omilile

a bilo je grozno, bolelo kljub anesteziji, en prst mi je po posegu oglušel, so me še enkrat odprli

dohtarja in sestre sem spravila na obrate, ker sem zelela da mi obrazlozijo postopek in ker sem ene parkrat rekla da ne cutim zdravega prsta, cist je tip pobesnel, da kaj hočem povedat s tem, ko pravim, da ne čutim prsta. da kako se obnašam. čista psihiatrija se je razvila. psihično sem bila čisto povožrna od njih. me je prizadelo ornk. sem sedaj raziskovala kdo je dr. saj mi ne bi nihce verjel da je tako popenil, glede na ugled ki ga ima :V:

roka boli, a gre.

aja, lunca, nekaj po 15h je blo to.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...