Sasha3 5. maj 2009 Prijavi Deli 5. maj 2009 A je ugoden dan za posege? URa 13h. Me caka en poseg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. maj 2009 Prijavi Deli 5. maj 2009 A je ugoden dan za posege? URa 13h. Me caka en poseg. Odvisno za kakšen poseg. Luna je prekoračila iz praznega teka med devico v tehtnico, zato nadaljna dva dneva nista najboljša za kakšen poseg v območje rodil, sečil. Prav tako je luna okrog 13. ure v napetem kvadratu s plutonom v kozorogu in precej široka opozicija z marsom v ovnu. Verjetno bo nekaj več kapljic krvi, če je operativni poseg. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 6. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2009 Odvisno za kakšen poseg. Luna je prekoračila iz praznega teka med devico v tehtnico, zato nadaljna dva dneva nista najboljša za kakšen poseg v območje rodil, sečil. Prav tako je luna okrog 13. ure v napetem kvadratu s plutonom v kozorogu in precej široka opozicija z marsom v ovnu. Verjetno bo nekaj več kapljic krvi, če je operativni poseg. Roka. Rezanje, sproščanje živca. Jaz sem sicer Kozorog (6 hiša stelij sonce merkur venera 21-24 stopinj), luna v ovnu (24st). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 6. maj 2009 Prijavi Deli 6. maj 2009 Roka. Rezanje, sproščanje živca. Jaz sem sicer Kozorog (6 hiša stelij sonce merkur venera 21-24 stopinj), luna v ovnu (24st). Glede na to, da si kozorog, je verjetno vstop plutona v šesto hišo vplival na tak poseg, vendar ni še hudih aspektov, zato bodi kar pomirjena. Bodi pa pozorna na marsa, ko doseže 21-24 stopinjo ovna, kako bo deloval v kvadratu na stelij v kozorogu in prehod čez natalno luno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 6. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2009 Glede na to, da si kozorog, je verjetno vstop plutona v šesto hišo vplival na tak poseg, vendar ni še hudih aspektov, zato bodi kar pomirjena. Bodi pa pozorna na marsa, ko doseže 21-24 stopinjo ovna, kako bo deloval v kvadratu na stelij v kozorogu in prehod čez natalno luno. Tnx, kdaj gre mars čez? Kaj lahko pričakujem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Sasha3, pa dobro opravi velik sreče dans Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Saša srečno. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 9. maj 2009 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2009 cookie in butl hvalavse dobre želje so morda kaj omililea bilo je grozno, bolelo kljub anesteziji, en prst mi je po posegu oglušel, so me še enkrat odprlidohtarja in sestre sem spravila na obrate, ker sem zelela da mi obrazlozijo postopek in ker sem ene parkrat rekla da ne cutim zdravega prsta, cist je tip pobesnel, da kaj hočem povedat s tem, ko pravim, da ne čutim prsta. da kako se obnašam. čista psihiatrija se je razvila. psihično sem bila čisto povožrna od njih. me je prizadelo ornk. sem sedaj raziskovala kdo je dr. saj mi ne bi nihce verjel da je tako popenil, glede na ugled ki ga ima roka boli, a gre. aja, lunca, nekaj po 15h je blo to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.