Skoči na vsebino

Notranje in zunanje

Prabha

Recommended Posts

vsi ki imate ta občutek dvojnosti

dobrodošli v matrico

Zdaj se namreč vaše potovanje šele začenja.

Kaj bi se šel duhovnost ČE PA JO LAHKO ŽIVIM !

Deli na socialnih omrežjih

ste kdaj špilal kako igrco na računalniku , tako ku maš enga ludeka pa ga vodiš , prtiskaš knofe pa prek enga omejenga določenga protokola ludek reagira na knofe , to si ti , tvoj um in tvoje telo , si predstavlate kak bi blo če pa bi naenkrat vsi knofi pa protokol kr zginal , bi te potegnal v igro pa bi obvlado tistga ludeka v vsej popolni svobodni brezmejnosti , ga imel ZARES , brez knofov pa protokola . jah , za kej takiga pač more neki ZGINAT ane

Super. :palec: Ti je jasno, razumljivo, razumes in to zivis prakticno!

Kar nekaj ugotovila te dni:)...Torej...V bistvu je UM tisti,ki ločuje zunanje od notranjega,torej jaz sem jaz ti in oni ste pa drugi,se pravi zunanji.Ostanem jaz in vi.Ločitev.Meja,skoraj da osamitev,celica,izolacija,če je meja močno začrtana.Jaz in vi,jaz in svet.Jaz in Univerzum je ok,smo eno,samo jaz in svet,to je ločitev,...torej čista poteza uma,spet razkrinkanega:) Torej gre za pole,črno belo,tema svetloba,jaz vi,meditacija lajf,...Povezovati se z zunanjim sploh ni potrebe,ker smo itaq že povezani,brez truda,brez misliti,brez napora,brez ali z umom,...enostavno je in ni potrebe po iskavanju nečesa kar je tu že prisotno.

xsrcx

ste kdaj špilal kako igrco na računalniku , tako ku maš enga ludeka pa ga vodiš , prtiskaš knofe pa prek enga omejenga določenga protokola ludek reagira na knofe , to si ti , tvoj um in tvoje telo , si predstavlate kak bi blo če pa bi naenkrat vsi knofi pa protokol kr zginal , bi te potegnal v igro pa bi obvlado tistga ludeka v vsej popolni svobodni brezmejnosti , ga imel ZARES , brez knofov pa protokola . jah , za kej takiga pač more neki ZGINAT ane

Ja ločenost bi mogla zgint.. postati bi moral ta ludek. x:Dx

ampak,..ko sem končala meditacijo in odprla oči,sem takoj zaznala spremenjeno stanje.

Za tem sem začela opazovati moje življenje in se sprašujem ali sploh delam kar si želim?Ali živim kot si želim?Mislim v zunanjem svetu. Nikakor ne misliti,da to vidim kot negativnost,ampak neka meja je.Kako premostiti notranje z zunanjim.

Ja um ločuje v dobro in slabo,ok. Ne gre se za samo enkratno začutenje,temu niti pomena ne dajem,ker pride in gre.Čutenje,to je del uma,so že misli vmes,to je drugo.Se pa ne strinjam,da bi "morali" se zlit z zunanjim,kaj pa če sploh ne obstaja,če je vse iluzija?,...Saj ne mislim se poglabljat v to,samo omenila sem kot zanimivost potovanja,potovanja vase.

Jaz pa mislim,da samo v sebi najdeš vse,tako čutim,ampak resnično.In ta zunanji svet je le neka projekcija,....projekcija samega sebe.

Določene stvari je lahko razumeti,vedeti teorijo,poznati pot,....bistveno pa je tisto notranje "štekanje",...uno,ko lučka zagori.Do tega se niti razmišlja ne kako pride,po mojih izkušnjah sodeč :) :) ....Kar naenkrat sredi biločesa (wc,služba,shopping,..... :) lahko pride do spremembe,do preobrata,košček za koščkom....

Kar nekaj ugotovila te dni:)...Torej...V bistvu je UM tisti,ki ločuje zunanje od notranjega,torej jaz sem jaz ti in oni ste pa drugi,se pravi zunanji.Ostanem jaz in vi.Ločitev.Meja,skoraj da osamitev,celica,izolacija,če je meja močno začrtana.Jaz in vi,jaz in svet.Jaz in Univerzum je ok,smo eno,samo jaz in svet,to je ločitev,...torej čista poteza uma,spet razkrinkanega:) Torej gre za pole,črno belo,tema svetloba,jaz vi,meditacija lajf,...Povezovati se z zunanjim sploh ni potrebe,ker smo itaq že povezani,brez truda,brez misliti,brez napora,brez ali z umom,...enostavno je in ni potrebe po iskavanju nečesa kar je tu že prisotno.

xsrcx

Zunanjega ni.....

matr... glih u vsakmu postu direkt prosiš, da te bi blo treba zjebat u pojem x:px x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ne moreš povezat glave s telesom da bi bla to kar sta - celo telo dokler si ti v glavi pa jih ločuješ s tem ko misliš de si glava , sploh pa nemoreš dojet kako vezo ma tu zunanje pa kaj je notranje dokler je tak de telo ni povezan , tist trenutek ku pa ugasneš svoje misli pa se ti vsi odgovori odprejo naenkrat pa še marskaj pride kar se vam zdi nadnaravnga , PA TO JE MEJA , MISLI SO AL PA JIH NI , DA NEBO KDO MISLO DA JE KEJ DOSEGO ZATO KU MEDITIRA

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...