tantra 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Na misel/ misli, ravnanje/ ravnanja se lahko vpliva b.p. ...Enako kot na počutje, razpoloženje, ... z mislimi, ravnanji, ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Vedno znova in znova se prikaže kdo, ki misli da je pobral celo znanost sveta in misli da lahko "uči" vse ostale "neznalce". Življenje je zelo enostavno. Vendar ljudje smo najbolj pametni in vsako stvar znamo zakomplicirat in secirat na pradelce. Vsak od nas je bitje zase. Vsak od nas se po svojih močeh prebija skozi življenje. Predvsem mislim da se je potrebno poslušati. Če si vzamemo dovolj časa, da se slišimo in da slišimo svoj notranji glas, potem delujemo v naše dobro. Odločitev je prepuščena vsakemu posamezniku kako bo ravnal s svojim časom-bivanjem na Zemlji. Nihče nikogar ne more ničesar naučiti. Vsak ima drugačno pot. Vsak od nas lahko pove svoje videnje, svoje doživljanje, svoj način bivanja. Pa lep dan vsem. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Vedno znova in znova se prikaže kdo, ki misli da je pobral celo znanost sveta in misli da lahko "uči" vse ostale "neznalce". Življenje je zelo enostavno. Vendar ljudje smo najbolj pametni in vsako stvar znamo zakomplicirat in secirat na pradelce. resnica je večplastna in laž zapisana ali povedana naprimer 3x že postaja resnična za nekatere.. Vsak od nas je bitje zase. Vsak od nas se po svojih močeh prebija skozi življenje. Predvsem mislim da se je potrebno poslušati. Če si vzamemo dovolj časa, da se slišimo in da slišimo svoj notranji glas, potem delujemo v naše dobro. Odločitev je prepuščena vsakemu posamezniku kako bo ravnal s svojim časom-bivanjem na Zemlji. Nihče nikogar ne more ničesar naučiti. Vsak ima drugačno pot. Vsak od nas lahko pove svoje videnje, svoje doživljanje, svoj način bivanja. in skozi informacijo, ki je lahko vredna veliko, se nekateri znajo orientirat...nekateri pač še ne.. in razsvetljeni mojstri so pustili veliko pisanja za seboj in nam je lahko usmerjevalec...Pa lep dan vsem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 citiraj tisto kar sem pisala in ne svoje umetnine Agrape. Pa uživaj ob svojem "vedenju" življenja. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 hvala za lepe želje, tudi jaz ti želim to in še več...odpri srčka in se nasmehni... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
el negativo 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 bom še enkrat poizkusil, ti pa odmakni misli na krogle in odstrani kri iz oči, pa preberi... naslov je, pozitivno mišljenje dela bolnike in jaz sem pripel brez izgovora... izhod pa je... delo na sebi in skozi sebe s vodstvom Stvarnika, katere kreacija si tudi ti... Ne rabim 2x povečanega rdečega tiska. Sem pa zelo občutljiv na te zadeve, kakor si najbrž opazil, (slovničnih napak upam na ni opazit ) . Ne morem si pomagat. In ko si napisal da si z mislimi kreiramo prihodnost, me je zapeklo, ker jaz si nisem s svojimi mislimi kreiral prihodnost. Vedno sem pobiral ideje drugih, katerokoli kost so mi vrgli, vse sem zagrabil. Med drugim tudi te bukve, ki peljejo direkt na psihiatra. Sicer pa, a je sploh kdo, ki ima nekaj čisto svojega, izvirnega torej nekaj kar ni še nihče pomislil početi pa to počne? Je sploh kaj novega, kar bodo lahko prihodnji rodovi počeli? Se bomo spet v kakšni vojni znašli, predenj bodo kaj dobrega pogruntal Aja, čak mal, vojne ne sme bit, ker pol tud če pogruntamo, nimamo kje prakticirat. U glavnem, ja res so takšni časi, da bi nas agresivnost narodov pokopala. Pa vseeno, še enkrat, res ne rabiš prebrat nobene knjige, da izveš kako "pozitivno razmišljat" oziroma, kako razmišljat se nasploh sliši trapasto. Ne rabiš bit noben umetnik, da poštudiraš, kako lepši je dan če nekoga zjutraj nasmejano pozdraviš in obratno. Tak odnos pa mora biti naraven pri človeku. Ne moreš, enostavno ne moreš imeti uspeha, če prebereš knjigo in not tko piše, pol pa zaradi tega tako narediš. Ljudje bodo to opazili in se bodo spraševali, kaj imaš za bregom. Isto je pri vseh drugih odnosih v družbi. Obrazna mimika te izda. In najhujše je, če imajo ljudje občutek, da lažeš o svojih pravih občutjih. Vse kar rabiš so odprte oči, da vidiš kaj se dogaja okoli tebe in pravi čas pravilno reagiraš, da ni treba pol tistega pozitivnega vsiljevanja "jutri mi bo uspelo" in naivnega optimizma, da bo uspelo brez truda. Sicer je pa vse to tako zelo gej, da glava boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Ne rabim 2x povečanega rdečega tiska. Sem pa zelo občutljiv na te zadeve, kakor si najbrž opazil, (slovničnih napak upam na ni opazit ) . pozdravljen brat po duhu,vsi ne vidijo dober, rdeča je škrlatno rdeča-ne kričeče krvava...slovnične napake pa meni tudi popravljajo, cca.20 let že nisem pisava, toliko kot sedaj pa še nikoli... Ne morem si pomagat. In ko si napisal da si z mislimi kreiramo prihodnost, me je zapeklo, ker jaz si nisem s svojimi mislimi kreiral prihodnost. pomagaj si sam in Bog ti po pomagal...z mislimi,čustvi,dejanji si kreiramo prihodnost....preteklost pa prinesemo v prihodnost- to življenje in pride čas plačila..karma-darma-karma Vedno sem pobiral ideje drugih, katerokoli kost so mi vrgli, vse sem zagrabil. Med drugim tudi te bukve, ki peljejo direkt na psihiatra. Sicer pa, a je sploh kdo, ki ima nekaj čisto svojega, izvirnega torej nekaj kar ni še nihče pomislil početi pa to počne? Je sploh kaj novega, kar bodo lahko prihodnji rodovi počeli? Se bomo spet v kakšni vojni znašli, predenj bodo kaj dobrega pogruntal Aja, čak mal, vojne ne sme bit, ker pol tud če pogruntamo, nimamo kje prakticirat. če sprožijo jedersko vojno, bodo šla telesa in tudi duša bo ranjena, ker atomski udarec s svetlobo in sevanjem uniči vse... U glavnem, ja res so takšni časi, da bi nas agresivnost narodov pokopala. Pa vseeno, še enkrat, res ne rabiš prebrat nobene knjige, da izveš kako "pozitivno razmišljat" oziroma, kako razmišljat se nasploh sliši trapasto. Ne rabiš bit noben umetnik, da poštudiraš, kako lepši je dan če nekoga zjutraj nasmejano pozdraviš in obratno. Tak odnos pa mora biti naraven pri človeku. Ne moreš, enostavno ne moreš imeti uspeha, če prebereš knjigo in not tko piše, pol pa zaradi tega tako narediš. Ljudje bodo to opazili in se bodo spraševali, kaj imaš za bregom. Isto je pri vseh drugih odnosih v družbi. Obrazna mimika te izda. In najhujše je, če imajo ljudje občutek, da lažeš o svojih pravih občutjih. Vse kar rabiš so odprte oči, da vidiš kaj se dogaja okoli tebe in pravi čas pravilno reagiraš, da ni treba pol tistega pozitivnega vsiljevanja "jutri mi bo uspelo" in naivnega optimizma, da bo uspelo brez truda. Sicer je pa vse to tako zelo gej, da glava boli. Jaz živim življenje skozi iskrenost, igric se ne grem več, maske sem odložil-nekateri se me izogibajo, nekateri iščejo mojo družbo in vse je za dobro in nimam problemov s nepravimi prijatelji, ne izgubljam čas s ........ dodaj po želji izrazov je veliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
el negativo 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 A je sploh kakšna odrešujoča misel, potem ko te med spanjem nekdo posiljuje, ker to se dogaja ljudem. Mogoče "ah, pa saj ni bil tako velik" ali pa "Mogoče mi je pasalo pa tega sploh vedel nisem" Ali pa, "Ah tisti orgazmi ki so jih ženske doživljale z menoj, tisto ni blo nič, v osnovi sem si od nekdaj želel biti z moškim, oziroma, želel sem si da me na silo vzame, pa tega sploh vedel nisem" ?? Je kje kak strokovnjak za ustrezno pozitivno mišljenje potem ko te nekdo tako obdela? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 viiijjjjjuuuuuuu. nič razmišljat, svet je sladek ko jagodna tortica, vsi ljudje se mamo radi, ko prašički mladi, med in mleko se pa cedita v potokih. hvala ti mati božja za vso to izobilje, pozitivno naravnanost in srečo do tokia. amen. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
el negativo 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Važno je da smo zmagal, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 A je sploh kakšna odrešujoča misel, potem ko te med spanjem nekdo posiljuje, ker to se dogaja ljudem. Mogoče "ah, pa saj ni bil tako velik" ali pa "Mogoče mi je pasalo pa tega sploh vedel nisem" Ali pa, "Ah tisti orgazmi ki so jih ženske doživljale z menoj, tisto ni blo nič, v osnovi sem si od nekdaj želel biti z moškim, oziroma, želel sem si da me na silo vzame, pa tega sploh vedel nisem" ?? Je kje kak strokovnjak za ustrezno pozitivno mišljenje potem ko te nekdo tako obdela? stari...ni panike. kwa pa nis že prej uprašou . menda gre z vazalinom lepše uglaunem...čim prej se sprjazn, da je lajf zajeban. in od takrat naprej bo use enostawn. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
el negativo 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Ja, uf, enostavno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Jaz prosim, molim za sebe in vas, vi pa dajte za sebe..imate svobodno voljo, ki nas j.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ki nas na suho drgne v različne odprtine...jebe. ker svobodno voljo imamo zato, da se lahko odločimo med dobrim in slabim in po mojih izkušnjah, je svobodna volja samo v temu, da zaprosimo Stvarnika za vse in počakamo na odgovor, ki je lahko v stvareh, ljudeh, vglavnem skozi energijo.... ker ko delamo s svojo pametjo ali egom, jih dobimo po čeladi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 znam pisati krajše,sem že,pa je malogdo razumel napisano ne vem če znaš, ko pa kar kopiraš mogoče izpade mal krajše, ker za vejco ne daš prostora ... pa jaz te razumem ki nas na suho drgne v različne odprtine...jebe.ker svobodno voljo imamo zato, da se lahko odločimo med dobrim in slabim in po mojih izkušnjah, je svobodna volja samo v temu, da zaprosimo Stvarnika za vse in počakamo na odgovor, ki je lahko v stvareh, ljudeh, vglavnem skozi energijo.... ker ko delamo s svojo pametjo ali egom, jih dobimo po čeladi.. kakšna je potem ta pamet, da jo dobiš vedno po čeladi? ...Če ne znaš ali ne zmoreš besed spraviti v dejanja, potem ti ne pomagajo niti "pravi" strokovnjaki....Potem pa niso "pravi" strokovnjaki ...Dejansko je treba stvar prav razumet. Kot pravijo taoisti, ima vsak plus svoj minus. Ni prava pot, da se išče pluse, ampak, da si zbalansiran. Pozitivno mišljenje ima podton, da moraš na vse gledat z neke svetle plati. Problem pa je globji - problem je v egu, ki smo ga že precej omenjali in njegovih sodbah. Kaj je sploh pozitivno in kaj negativno? Kot je napisal Agape: Kaj se zgodi, ko poskusimo mislit pozitivno? Zgodi se sodba o tem, kaj sploh je pozitivno in kaj ni in potem se šele lahko odločimo kako mislit/delovat. To je torej delovanje skozi ego. Pa je mogoče delovat drugače? Spoznati EGO in ga premagati... halleluja da si ženska bi te bimčkal Nihče nikogar ne more ničesar naučiti.Nihče - nikogar - ničesar... da nisi ti Bog?ali se samo ne mores več učiti... ---grem, da ne bom začel koga kaj učiti lep dan! Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 http://www.genspot.com/video-106384/jan-pl...la-do-raja.aspx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 http://www.tisizakon.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
el negativo 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Se strinjam, žanjemo tisto kar sejemo. Pozitivno mišljenje je neumnost in po neumnosti lahko žanjemo analne bolečine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 (popravljeno) ma izhajaj iz tega, da je vse za nekaj dobro...in čez čas-leta, se boš zahvalil učitelju, ki te je (porinil) skozi preizskušnjo ali pa ga boš ti nabrisal v naslednjem življenju, ali pa si ga že v prejšnjem... Popravljeno 18. junij 2009 -> Agape Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 12. junij 2009 Prijavi Deli 12. junij 2009 Celo večnost sem se fajtala sama s sabo s tem pozitivno - negativno (tko kot pravi Agape - res ma point!), dokler se mi ni enkrat nekaj premaknilo, ful težko je opisat - nekako sem zakapirala, ampak ne v glavi, nekako s celim bitjem, da je tko, kot je POPOLNO- ne pozitivno al pa negativno. S tem, da sem imela takrat ful enih težav in nobenih rešitev na vidiku. Neverjeten občutek je bil ! Ampak sem kmal padla ven, kajpada . Od takrat se poskušam vračat v to stanje bitja, s pozitivnim mišljenjem se pa ne ubadam več. Podobno se mi je pred leti zgodilo s hujšanjem - leta in leta sem se mučila, ker sem hotla zgledat ko manekenka (bogpomagaj), in sem se silila z nekakšnimi pozitivnimi afirmacijami in dietami in kaj jaz vem s čim še, potem sem pa enga lepega dne zabrisala tehtnico in vse tiste diete z afirmacijami vred v kanto za smeti in od takrat nimam nobenih težav z nihanjem teže več (in sem podobna sebi, ne manekenki, hvalabogu ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
el negativo 14. junij 2009 Prijavi Deli 14. junij 2009 Fajt pozitivno-negativno je brezveze. Vedno se moraš nečemu odreči da dobiš nekaj. Enostavna logika je najbolj pozitivna zate. Pozitivno mišljenje je fail v osnovi. Če celo popoldne ležiš in razmišljaš pozitivne misli, boš imel negativne delavne rezultate. To je dejstvo. Če pa celo popoldne delaš težko delo in tudi če zraven preklinjaš na moč, boš imel pozitivne delovne rezultate, negativne misli (preklinjanje etc.) seveda niso nekaj zaželjenega pri človeku, toda, še največji umetniki življenja ki jih vidiš po TV včasih izkašljajo najbolj negativne misli, izražajo nasilje, varajo, škodujejo drug drugemu, se prodajajo, se drogirajo, toda glejga zlomka, srečni so, uživajo na polno, nikoli jim ni dolgčas in kopajo se v denarju se smejejo v kamero. Verjetno da ne zaradi ponavljanja pozitivnih misli v glavi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. junij 2009 Prijavi Deli 14. junij 2009 še vedno sem se najbolje počutil...ko nisem mislil...ne negativno...ne pozitivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. junij 2009 Prijavi Deli 15. junij 2009 še vedno sem se najbolje počutil...ko nisem mislil...ne negativno...ne pozitivno Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dean61 15. junij 2009 Prijavi Deli 15. junij 2009 Jaz se strinjam z avtorjem teme. Nekje sem prebral, da je to ali razmišljaš pesimistično ali optimistično stvar genov. Iz pesimista ne moreš narediti optimista. Če ni dovolj pameten, ga lahko samo prepričaš, da na videz misli drugače, kot je v njegovi naravi, kar pa na dolgi rok naredi več škode, kot koristi, kot je opisal avtor. Jas se imam za realista, čeprav mi optimisti pravijo, da sem pesimist. Jaz, pa pravim da optimisti lažejo samemu sebi. Primer: nahjaš se v neki zelo slabi situaciji, izgledi si zelo slabi. Optimist bo rekel "vem, da bo vse v redu" kar je seveda laž, ker tega ne ve. Realist se bo zavdal situacije in se ne bo slepil. Seveda je optimistom lepše na svetu in tudi uspeha imajo več, kar je dober argument tistih, ki prodajajo pozitivno mišljenje, vendar se ga tege ne da ustvariti na silo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.