Mario 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 Torej jaz sem govoril o tem, da ni pozitivno, da imaš ti v svoji glavi neke negativne predstave o ženskah/moških, ki ne temeljijo na nobeni realni osnovi, ampak si preprosto negativen v tvoji glavi (oz. te drugi zalagajo s temi negativnimi predstavami) ...Tule pišeš kot moški, v naslednjem postu kot ženska, pa daj odloči se, kaj si )))))In tule če te prav razumem, misliš, da je samo negativno posploševanje negativno, jaz pa mislim, da je tudi pozitivno posploševanje negativno. Ker če nekaj nima realne predstave, potem nekdo projecira ali pospološuje … To tudi ni zdravo oz. prebavljivo. Kar se moje izkušnje z alkoholikom in nasilnežem tiče, je pa tko, da me je ravno zapletanje v obsojanje in ocenjevanje kaj je pozitivno in kaj negativno, kaj bom tolerirala in česa ne držalo v zvezi (pa še kaj, ampak tu ne bi o tem, ker bo to res ratala ena neprebavljiva čorba, a ne Mario ) - to je bil del igre, in je bilo divje in boleče. Ko sem stvari končno vzela takšne, kot pač so in sledila občutkom, se je stvar hitro razrešila (in zdaj živiva narazen, a v zelo dobrih odnosih) No, saj to sem hotel prej napisat, pa se nisem hotel tako globoko spuščat v alkoholizem (je bil samo primer)… da v takih primerih ni neko prostovoljno toleriranje; in da to tudi ni vedno ljubezen (je bolj izgvor) "sprejeti nekoga tak kot je", saj vidiš tvoj rezultat... Kdor je vpleten v tako vezo, ne more stvari objektivno ocenjevati, četudi poskuša. Ocenjuje lahko psiholog, če ocenjevanje vgradimo v diagnostiranje;) Sodil pa naj bi sodnik, ali zakaj se sploh imenuje sodnik Bog pa kaznuje, al kaj.... ... toleranca je pa lahk čist nekaj drucga: pri alkoholu - koliko alkohola tolerira telo, preden kaže človek prve znake vinjenosti....Jaz ne bi rekel, da on z vietnamskim sindrom kontrolira svoje psiho z alkijem, ampak jo sedira. LN Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NekdoK 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 Realna predstava je, da je moški/ženska tak/takšna kot je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 Realna predstava je, da je moški/ženska tak/takšna kot je Ne vem kako se te naj predstavljam, moškega ali žensko ali nekaj vmes Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 Realna predstava je, da je moški/ženska tak/takšna kot je pa vse ostalo v lajfu tud. Starejša ko sem, manj sodim in manj se ukvarjam s tem, kaj je pozitivno in kaj je negativno (sodijo naj kar sodniki, tko kot prav Mario, saj so plačan za to ). Poskušam čim bolj sledit enmu notranjemu občutku, in, moram rečt, da mi so razne ideje o pozitivnem mišljenju in o tem, da bi si gradila neke miselne koncepte (pa magari "pozitivne") mal mim. Še teh, ki jih imam, bi se bilo dobro počas znebit, se mi zdi. No, to je pač moja izkušnja. Z leti mi postaja zen vse bližji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 pa vse ostalo v lajfu tud. Starejša ko sem, manj sodim in manj se ukvarjam s tem, kaj je pozitivno in kaj je negativno (sodijo naj kar sodniki, tko kot prav Mario, saj so plačan za to ). Poskušam čim bolj sledit enmu notranjemu občutku, in, moram rečt, da mi so razne ideje o pozitivnem mišljenju in o tem, da bi si gradila neke miselne koncepte (pa magari "pozitivne") mal mim. Še teh, ki jih imam, bi se bilo dobro počas znebit, se mi zdi. No, to je pač moja izkušnja. Z leti mi postaja zen vse bližji. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 a NekdoK in IKnee sta en in isti človek? Neee! (NekdoK, upam da se strinjaš s tem?! ), Mario, tako zmešana pa ta čorba res ni, prisežem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 Aha, potem pa o.k., če prisežeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 a NekdoK in IKnee sta en in isti človek? Eh, vseeno... sej vsi smo eno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 Neee! (NekdoK, upam da se strinjaš s tem?! ), Mario, tako zmešana pa ta čorba res ni, prisežem hihihi, a sem vse pomešou? madoncavmes kaj delam, pa nisem tko koncentriran... Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NekdoK 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 Ne, jaz nisem ona, ona ni jaz ... ali pa sem morda jaz res ona?!? Morda sem pa ono he he Pišem pač za oba spola in ker nimamo ene besede za moškega in žensko, nekako ni šlo drugače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&am...mp;p=1055508500 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 +++ to je to in malo več desnosučne energije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 RADOST IN LJUBEZEN NAJ NAS ZDRUŽITA IN PA SVOBODA ZA VSE........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. oktober 2009 Prijavi Deli 24. oktober 2009 moram reči ,da se delno strinjam z agape,s tistim ,kar je zapisano v začetku teme.priznam ,da nisem celih strani šla brat,ker dooolgih tekstov na ekranu res ne berem z lahkoto.strinjam se ,da negacija čustev pelje človeka stran od tistega kar je in kar bi bilo dobro,da bi s seboj razčistil.nekako hinavski postane do sebe in posledično do drugih.če si jezen,nima smisla reči,da nisi in se slepiti.bolje je priznati si čustvo in ga poskušati razumeti,sprejeti inse soočiti z njim,ga nekako spustiti skozi sebe.če tako čustvo negiramo,se samo skrije in kopiči z ostalimi podobnimi čustvi,karnato pripelje do totalnega kopičenja nesnage in nato sledi nekje izbruh.sama poskušam nesnago nekako sproti čistiti,čeprav se tudi meni dogaja kopičenje,ponavadi takrat,ko si v tem hitrem tempu ne vzamem časa zase.afirmacija je zame boljša glede zavedanja čustev,kot negacija.kar se pa tiče "pozitivnih" knjig...ja,jih je vseh sort piscev in različnih namenov.nič nimam proti knjigam,sama sem jih kar nekaj prebrala,vendar imam vedno zdravo distanco in jim nikoli slepo ne sledim.uporabljam jih bolj kot sogovornika oziroma podajalca besed,ki jih po svoje prebiram kot fižol.veliko sem jih sprejela,veliko odklonila.vsak ima svoje mišljenje in si ga oblikuje po svoje.nekateri so zaslepljeni in želijo hoditi po že prehojenih kao varnih poteh,vendar krajšnic tukaj ni.vedno znova bo takega čakal popravni izpit,dokler se ne bo postavil na svoje noge in prehodil pot spoznanja Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 26. februar 2010 Prijavi Deli 26. februar 2010 amen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.