borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 A smem , sicer pa mislim, da je pri tebi vse O.K. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 nisem glih prepričana, da je res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. september 2004 Prijavi Deli 25. september 2004 A pridit , ali če imaš tako uštimano , kdor skrbi zase ima ponavadi tudi red rad Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Po Fengsuijevsko sem se odločil izbrisati 97% vseh mojih objavljenih fotk v tem letu in pol, se že prav fajn počutim, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 če je tebi ok...bo nam tudi Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Hvala za razumevanje Amis Ni mi vseeno, včasih moraš tudi kje počistiti, kot doma ali pa kje drugje, saj sedaj pridejo še druge, mislim fotke, malo se je pa itak treba brzdati, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Danes pa spet čiščenje po Feng Šuju... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Dbest ko si osvezil tole, Boris! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 No vidiš , čistit pa vseeno moram, potem je bolj čisto, pa še sam se čudovito počutim....z menoj pa tudi okolica , ampak bom moral zdajle prekinit, ker moram za kakšno uro na sprehod v čudovitem sončnem vremenu, lp. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 heh...jaz pa študiram, zakaj imam danes "napad" čiščenja...prav voljo za to počet.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 in jaz danes v knjižnici vzamem knjigo Feng Šui... hm, le zakaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 Mogoče je takšen dan, da nas je potegnilo v to, vsaj mene , ampak res zanimivo, če počistiš in razbremeniš prostor osebi, ki je trenutno ni, se tudi ona dobro počuti, pa lahko bila 100 km stran - preverjeno že večkrat, O.K. veliko uspeha vam želim, če pa želite še posebej izboljšati kakšno področje, pa si poglejte "Bagua" mrežo, kam je treba kaj usmerjati, lep pozdrav, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 hja, knjigo sem dala na polico, danes je dan za moje razvajanje.. ampak hehe, vzela pa sem jo, pol dela je opravljenega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>hja, knjigo sem dala na polico, danes je dan za moje razvajanje.. ampak hehe, vzela pa sem jo, pol dela je opravljenega Se strinjam, namen je bil dober... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 tele "mrežne" povezave med nami so zmer bolj zanimive...iste ptice...kolk smo dobri Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Iste ptice skupaj letijo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Hello to vsem!Zadnje cajte prebiram eno zelo zanimivo knjigico (vsaj zame) v zvezi z feng šuiem povezanim z neredom ter "magičnim" pretokom energij, ki se sproži, če le tega spravimo v "red". No, zanima me ali je morda kdo od vas že imel kako izkušnjo s tem in kako je le ta vplivala na vsakdanje življenje!?En lep sonček vsem in užijte dan!!vladi Feng shui je lepa vescina, zal se s tem ne ukvarjam prevec, ampak se enega pravila trdno drzim: namrec, iz hise dam van vse tisto, ki je staro, staro obleke, neuporabne predmete, plastiku, posebaj plasticne okrase, neuporaben namestaj, itd. Vse to blokira pretok energije v stanovanju, najbolj pa v spalnici, katera ne sme biti prenapolnjena z odvecnimi predmeti. Vsec mi je ce mi je stanovanje namesceno minimalisticno, z veselo obarvanimi stenami - bledo rumena, zelena, roznata... Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Feng shui je lepa vescina, zal se s tem ne ukvarjam prevec, ampak se enega pravila trdno drzim: namrec, iz hise dam van vse tisto, ki je staro, staro obleke, neuporabne predmete, plastiku, posebaj plasticne okrase, neuporaben namestaj, itd. Vse to blokira pretok energije v stanovanju, najbolj pa v spalnici, katera ne sme biti prenapolnjena z odvecnimi predmeti. Vsec mi je ce mi je stanovanje namesceno minimalisticno, z veselo obarvanimi stenami - bledo rumena, zelena, roznata... počnem skoraj isto Jaz Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 Danes sem si malo pospravil pri sebi, v detajle ne bom šel, ampak če pride kaj novega, more kaj starega, neuporabnega, nekoristnega enostavno ven, se prav fajn sedaj počutim, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. januar 2005 Prijavi Deli 6. januar 2005 Pospravljam po glavi, čudovito se počutim... ....tudi tukaj nam je lahko feng šui v dobro pomoč. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2005 Prijavi Deli 7. januar 2005 Jaz pa ful pospravljam, pomivam, skratka generalno pucam po bajti, pripravila ful vrec cunj za ... potrebne..., pa ene tolk za stran. Cist sem not padla, od srede tedna dalje. Zdajle pa gledam, da bi vseeno (ker se ne spraviva, ker bo treba pac vse prenovit pa ciao), polepila omarice z oranzno tapeto. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 26. januar 2005 Prijavi Deli 26. januar 2005 Knjiga Ustvarjanje svetega prostora je šela zdaj prišla do mene, darilo ..in prebrala sem jo na mah... čeprav sem že jeseni naredila čistko, sem spoznala, da bo treba poseči globlje...smešno, NATANKO vem, kaj vse sem obdržala, čeprav se mi je takrat zdelo, da bi moralo stran... Ko sem prebirala o čišenju kotov, sem tudi isti hip vedela, kje je tisti kritični, ki sem ga kar puščala nerazčiščenega... pri nas se čutijo blokade na vseh področjih...in hvala za knjigo, čutim, da je to natanko tisto, kar sem v tem trenutku potrebovala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. januar 2005 Prijavi Deli 27. januar 2005 O, kaj si osvezila! Ja, mega knjigica, pa cist preprosta, ni ono - sam fotke nekaj, pa moderno kao pa tko...Ampak res fajn, prakticno.Super! V tem tednu je zelo fajn kaj tacga pocet. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. februar 2005 Prijavi Deli 15. februar 2005 Dan za čiščenje znotraj in zunaj.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.