Skoči na vsebino

Feng šui

vladi

Recommended Posts

• Komentarji 275
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Mogoče je takšen dan, da nas je potegnilo v to, vsaj mene x^x , ampak res zanimivo, če počistiš in razbremeniš prostor osebi, ki je trenutno ni, se tudi ona dobro počuti, pa lahko bila 100 km stran - preverjeno že večkrat, O.K. veliko uspeha vam želim, če pa želite še posebej izboljšati kakšno področje, pa si poglejte "Bagua" mrežo, kam je treba kaj usmerjati, lep pozdrav, B. x:)x :palec:
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>x:)x Hello to vsem!

Zadnje cajte prebiram eno zelo zanimivo knjigico (vsaj zame) v zvezi z feng šuiem povezanim z neredom ter "magičnim" pretokom energij, ki se sproži, če le tega spravimo v "red". No, zanima me ali je morda kdo od vas že imel kako izkušnjo s tem in kako je le ta vplivala na vsakdanje življenje!?

En lep sonček vsem in užijte dan!!

vladi

Feng shui je lepa vescina, zal se s tem ne ukvarjam prevec, ampak se enega pravila trdno drzim: namrec, iz hise dam van vse tisto, ki je staro, staro obleke, neuporabne predmete, plastiku, posebaj plasticne okrase, neuporaben namestaj, itd. Vse to blokira pretok energije v stanovanju, najbolj pa v spalnici, katera ne sme biti prenapolnjena z odvecnimi predmeti. Vsec mi je ce mi je stanovanje namesceno minimalisticno, z veselo obarvanimi stenami - bledo rumena, zelena, roznata...

<{POST_SNAPBACK}>Feng shui je lepa vescina, zal se s tem ne ukvarjam prevec, ampak se enega pravila trdno drzim: namrec, iz hise dam van vse tisto, ki je staro, staro obleke, neuporabne predmete, plastiku, posebaj plasticne okrase, neuporaben namestaj, itd. Vse to blokira pretok energije v stanovanju, najbolj pa v spalnici, katera ne sme biti prenapolnjena z odvecnimi predmeti. Vsec mi je ce mi je stanovanje namesceno minimalisticno, z veselo obarvanimi stenami - bledo rumena, zelena, roznata...
:8): :palec: počnem skoraj isto Jaz x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Jaz pa ful pospravljam, pomivam, skratka generalno pucam po bajti, pripravila ful vrec cunj za ... potrebne..., pa ene tolk za stran. x^x

Cist sem not padla, od srede tedna dalje. x^x

Zdajle pa gledam, da bi vseeno (ker se ne spraviva, ker bo treba pac vse prenovit pa ciao), polepila omarice z oranzno tapeto. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...

Knjiga Ustvarjanje svetega prostora je šela zdaj prišla do mene, darilo :2src: ..in prebrala sem jo na mah...

čeprav sem že jeseni naredila čistko, sem spoznala, da bo treba poseči globlje...smešno, NATANKO vem, kaj vse sem obdržala, čeprav se mi je takrat zdelo, da bi moralo stran...

Ko sem prebirala o čišenju kotov, sem tudi isti hip vedela, kje je tisti kritični, ki sem ga kar puščala nerazčiščenega...

pri nas se čutijo blokade na vseh področjih...in hvala za knjigo, čutim, da je to natanko tisto, kar sem v tem trenutku potrebovala... xsrcx

Astra

Per aspera ad astra

O, kaj si osvezila! :vio: xDDx

Ja, mega knjigica, pa cist preprosta, ni ono - sam fotke nekaj, pa moderno kao pa tko...

Ampak res fajn, prakticno.

Super! :palec:

V tem tednu je zelo fajn kaj tacga pocet. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...