Za_Slovenijo 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 Bojkot Hrvaškega Turizma, Podpora Slovenskemu Pridruži Se akciji ''Bojkot Hrvaškega Turizma'' in pomagaj spraviti hrvate na kolena! Z 100 kliki na dan (5min dnevno) lahko pomagaš narediti hrvaški turistični industriji 100 mil. € škode! Z povprečno 100 klikov na dan na sponzorirane povezave ki oglašujejo letovanje na hrvaškem boš hrvaškim svinjam naredil 10,000€ škode na dan! *Mission Debrief Na: http://www.facebook.com/group.php?gid=1025...2844&ref=mf Slovenija Potrebuje Tvoje Roke, Glavo in Tvoj Slovenski Borbeni Duh! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 kar seješ, to žanješ... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 In komu bi s tem koristil? Jaz zelim Hrvatom ali kateremukoli narodu vse dobro! Ekonomska situacija na Hrvaskem ni ravno roznata, zato nas potrebujejo se toliko bolj. Bojkot Hrvaškega ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Slovenija Potrebuje Tvoje Roke, Glavo in Tvoj Slovenski Borbeni Duh! Slovenija NE rabi bedakov tvoje sorte :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Saj ne moraš verjeti. :xx!: :xx!: Škodoželjnost :xx!: :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Jst pa s Hrvati nimam nobenih problemov. Mrbit zato, k se obnašam normalno, a ne ko da sem gazda svega i svih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 I wish, da letos vidim Cro, ker bo slo morje polno slovencev akcija... da v slo ne pride noben tuji turist x:o)x ker bo vse zafilano s slovenci v recesiji jebo te barba, mislim da sam vidio jednog slovenca. Slovenca? To je onaj koji donese ribu u konzervi sa sobom. In komu bi s tem koristil? Jaz zelim Hrvatom ali kateremukoli narodu vse dobro! Ekonomska situacija na Hrvaskem ni ravno roznata, zato nas potrebujejo se toliko bolj. Slovenca, to je onaj koji uvjek pogresi kos za smece... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jony 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Saj Hrvati niso tako slabi, kot je to videti po TV. To so samo politiki. Jaz osebno nisem imel (še) slabih izkušenj z njimi. In upam, da tako tudi ostane. Vsako leto grem na dopust na Hrvaško, vedno v drugi kraj in vedno smo zelo, zelo lepo sprejeti. Tam sem kupoval tudi obleko za poroko in gospa je bila tako prijazna, da mi je dala popust, oz. ni računala dela ko je morala obleko popravljati, ker mi ni bila čisto prav. Rekla je, da to so Slovenci naši prijatelji in ne bo računala dela. Torej ljudje niso nastrojeni proti Slovencem, to je samo politika, ki pa žal koga res obrne proti. Vendar ne smemo se prepustiti politiki oz. jih vedno poslušati. Saj smo vsi na tem planetu samo ljudje in vsi smo isti! Zakaj nebi vsi živeli v sožitju? (Zaradi politike!!) Pa lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Vem, da je tole totalno neprimerno za offtopic, ampak tole:Teslo, možgansko nedoraslo.je pa prav zabavna žaljivka. Bomo uporabili. x:Ix Drugače je pa "mind blowing", da so ljudje tako privoščljivi. Sploh pa če se greš eno tako bedarijo in če že si sebičen, pomisli na to, kaj imamo mi na Hrvaškem oz. s Hrvaško (če pozabiš na ta famozni spor), preden začneš s takimi neumnostmi. Sicer se pa sramujem takih ljudi v Sloveniji. Niste normalni. *** popravek: sej ne da sem samo ponovila Odštekan dan. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Sej bi kej pokomentirala, pa ste že vse povedali Na morje grem pa seveda v svojo PRIKOLO na HRVAŠKEM x^x Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 Jst nimam zamere do nobenga. Hvala hrvatom za Cedevito in Bajadero. Ko sem bil na Pag-u sem spoznal par fajn kolegov,hrvatov.Smo igral basket in so rekl:'' Pazi ovaj Slovenac opasan!'' Tko,da.....larifari-jodltrotl... Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 slo-tech.com uporabnikov debata/izkušnje nekaterihhttp://slo-tech.com/forum/t360158#crta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Jest hodim na Hrvaško morje zarad prekrasnega ambinenta, ne zarad Hrvatov .Zgleda da ostali ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 men pa na hrvaškem ne sede predvsem nekej... oz. kar dost je tega. npr:nč ne špila, kar bi člouk rad, da bi špilal... in kar smo pri nas navajeni, da špila. vsaj več al manj.ne daj bože, da ti avto kej crkne... al pa da ti u neurju drevo pade na prikolico in baldahin oz. karkoli, kjer ma pol zavarovalnica prste umes...ne daj bože, da karkoli rabiš na njihovih uradih urejat... rop, izgubo dokumentov...žandarji... ni da bi goworu... ampak usaj skorumpirani so in podkupljivi za male pare...urgenca pa to... je itaq zmer in povsod štala, kuko je pa dol po dalmaciji, pa rajš ne pomislm...kakšna rezervacija al pa kakšen dogovor... drži, dokler ni drgač ... ...ja, nekej stwari ni nč narobe, če se zavedaš, ko greš tja.o ostalem pa zdej pa tukej ne bi goworu... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 ne daj bože, da ti avto kej crkne...vsaj 1x mi je avto dol crknu... so mi prijazni lokalci pomagal in nek vaški avtomehanik poštimal. No problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 vsaj 1x mi je avto dol crknu... so mi prijazni lokalci pomagal in nek vaški avtomehanik poštimal. No problem. jup. če stari katri zmanka bencina al pa se filter zabaše se res da marsikej improvizirat. če pa dol tankaš dizel in čez sto km. zariba kakšna elektronska boš pumpa, pa bi rad vidu tega prjaznega lokalca, k bi rešu nekej na hitr, kar u avtoservisih košta stotine ojrotou. da ne goworim, če se zgodi kej tacga, k je treba rezervni del iz npr. nemčije dobit in do lj. traja en dan, u dalmaciji pa ma to itaq usak ta drug na lagerju. no problem. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Hvala hrvatom za Cedevito in Bajadero. .. pa se za Zvijezda majonezo (in Dukat jogurt in mlecni namaz). Vsi smo ljudje in smo taksni in drugacni in povsod s(m)o ljudje.Ste ze vsi *vse povedal*, se strinjam. Sama zelo rada hodim na hrvasko na morje, ker obozujem morje in mi je pac najlepse (kdor pa hoce v grcijo, pa naj le gre , vsakdo, kot mu najbolj pase in vse, saj gre za pocitnice, vsak zase presoja, kje se dobr pocut). Ljudje so povsod prijazni, pa naj sem v beogradu, berlinu, londonu, na hvaru, splitu al v bielefeldu. Nikol mela tezav, prijazen folk, gostoljubni gostitelji, nekajkrat smo se celo za dodatnih par dni zmenli za 0 dodatka - so nas kar castil - in vedno so govoril, da smo slovenci (poleg nemcev) najboljsi gostje.Je pa res, da sm mal bla vseen razocarana s ponudbo zadnja leta oz. me moti pogost odnos in sicer, da je ze samo "da imajo morje", dovolj. Recimo ne pocitsijo mal okol ipd. itd.Jih pa tud razumem, zato k je velka drzava, z ogromn folka in potrebami, pa jasno se ne deli na vse konce enako, pa se mora folk sam znajdt in pogosto ne morejo izboljsevati svoje kvalitete, ker nimajo taksnih ali drugacnih kapacitet oz. moznosti. Tudi mi mamo koristi od njih in fajn mi je vidt, ko vidm hrvata turista v sloveniji, ko opeva kranjsko goro ali pohorje, al pa ko sm jaz v obratni vlogi, pa nas majo ljudje radi, kajti preprosti ljudje itak ne marajo politike/-ov in gledajo cloveka, ne narodnosti itd. No al mam pa pac jaz taksne izkusnje. Pozivanje k bojkotu je v bistvu hujskanje, pozivanje k nestrpnosti.Vseeno puscam ta topic, saj je cist prav, da podamo svoja stalisca in mnenja, tem temam pa se itak ne da izognit. Skratka: moj NE bojkotu.(pa ne glede na to, kam bom - ce bom - sla na morje, menim da zivim v svobodni drzavi, ipak, pa da si lahko sama izbiram svoje destinacije, sploh ce si jih sama placujem ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Pozivanje k bojkotu je v bistvu hujskanje, pozivanje k nestrpnosti. Ja.In komu bi koristil, kaj bi z njim dosegli?Recimo da bojkot uspe, da noben Slovenec ali večina tistih ki bi drugače šli tja dol, ne bi šli na Hrvaško.Kdo bi najebal?Ljudje ki od turizma živijo, tisti ki jih poznate kot prijazne.Sanaderju & Co., oz. HDZ se jebe za narod, pa še en razlog več bi jim dal za hujskati ljudi proti Slovencem. Jaz bom HR turizem seveda bojkotiral.Pa tudi grškega, tunizijskega, turškega... ...vse v bistvu. Pravzaprav bo bojkotirala moja denarnica.Živela Slovenija... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 ...vsekakor grem letos na dopust na Islandijo... pol prot jeseni pa mrbit se na Hrvasko, ce bo do takrat seveda tut ona bankrotirala... zna bit da bo pol kej cenejš... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 jup. če stari katri zmanka bencina al pa se filter zabaše se res da marsikej improvizirat. če pa dol tankaš dizel in čez sto km. zariba kakšna elektronska boš pumpa, pa bi rad vidu tega prjaznega lokalca, k bi rešu nekej na hitr, kar u avtoservisih košta stotine ojrotou. da ne goworim, če se zgodi kej tacga, k je treba rezervni del iz npr. nemčije dobit in do lj. traja en dan, u dalmaciji pa ma to itaq usak ta drug na lagerju. no problem.No nauk tega je torej, da se furaš rajš u stari katri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 28. maj 2009 Prijavi Deli 28. maj 2009 Meni pa Hrvatje niso preveč všeč. Seveda niso vsi nacionalisti, sam jih je pa dosti, tisto zastavo bi si še na k.... obesili. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Bojkot Hrvaškega Turizma, Podpora Slovenskemu Pridruži Se akciji ''Bojkot Hrvaškega Turizma'' in pomagaj spraviti hrvate na kolena! Z 100 kliki na dan (5min dnevno) lahko pomagaš narediti hrvaški turistični industriji 100 mil. € škode! Z povprečno 100 klikov na dan na sponzorirane povezave ki oglašujejo letovanje na hrvaškem boš hrvaškim svinjam naredil 10,000€ škode na dan! *Mission Debrief Na: http://www.facebook.com/group.php?gid=1025...2844&ref=mf Slovenija Potrebuje Tvoje Roke, Glavo in Tvoj Slovenski Borbeni Duh! Nisam se mislila javljat na političke (i slične) teme, ali ovo jednostavno moram komentirati (pa makar me i izbacili s foruma). Nije mi namjera svađati se; samo mi je jako žao kad vidim (i čujem) ovakve izjave. U Hrvatskoj se svojevremeno također pozivalo na bojkot slovenskih proizvoda. No, ja za to ne marim niti ikoga bojkotiram. Štoviše, Sloveniju turistički posjećujem i imala sam prilike upoznati jake drage ljude Slovence. Mislim da bi i Hrvati i Slovenci trebali raditi na što boljim susjedskim odnosima, a to se sigurno neće postići međusobnim bojkotiranjem niti podbadanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Mislim da bi i Hrvati i Slovenci trebali raditi na što boljim susjedskim odnosima, a to se sigurno neće postići međusobnim bojkotiranjem niti podbadanjem.Haj, dobrodosla. seveda imas prav. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Tyna, Dobrodošla na forumu. ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 Nisam se mislila javljat na političke (i slične) teme, ali ovo jednostavno moram komentirati (pa makar me i izbacili s foruma). Nije mi namjera svađati se; samo mi je jako žao kad vidim (i čujem) ovakve izjave. U Hrvatskoj se svojevremeno također pozivalo na bojkot slovenskih proizvoda. No, ja za to ne marim niti ikoga bojkotiram. Štoviše, Sloveniju turistički posjećujem i imala sam prilike upoznati jake drage ljude Slovence. Mislim da bi i Hrvati i Slovenci trebali raditi na što boljim susjedskim odnosima, a to se sigurno neće postići međusobnim bojkotiranjem niti podbadanjem. Nego..to radi politika ne ljudi sami...ako su ovce naka budo ovce Pametniji znaju kako stvari stoje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.