Skoči na vsebino

Brezposelnost

free

Recommended Posts

kje je rešitev x?x misleci in filozofi jo trobijo že od pamtiveka, pa so jih vedno zapiral, preganjal in pobijal, ker bi se s svojo akcijo vedno vpletli v njihove račune. tudi ta ekologija, ki jo furaš ti ni nič drugega kot skrito izkoriščanje. mislem, skrito... tistim k so mal dlje cajta na svet je jasno na prvo žogo.

rešitev je v tem, da se vsedeš na kolmkišto in utihneš in nič ne razmišljaš. vsak dan popiješ mal tople vode in mal suhga kruha. in ostaneš v tem položaju vse dokler res nimaš ene dobre ideje.

ok, ok... bom, upoštevu nasvet, ampak sam še dons bom gledu kmetijo. u redu x?x x!x x:Dx

skratka nereakcija, nedelovanje, ne-, ne-, ne-, nevemkaj, dokler aktivni princip ne pride ven iz tebe samega in ne iz reklam, medijev, ponotranjenih želja itd, bla, bla, bla. od tu rek... človek obrača, bog obrne. ampak ta bog ni neki oddaljenega tam v nebeseih. thou art that. x:)x

vse ostalo je libidinalna ekonomija, tj. na koristoljubju zgrajena ideologija. še, šee, šeeee, šeeeeeeee... x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...

še še. x:px

sam sama brezposelnost še ni problem. ljudje smo več ali manj nonstop zaposleni. če ne z drugimi, pa s samim seboj. problem je bolj v tem, da nam za to nihče noče nič plačat. x:Dx

ok, ok. ne smemo se hecat. obstajajo ljudje, ki imajo petnajst otrok in 400 eur na mesec. od tu čisto racionalni nasvet. ko delaš otroke pomisli kam špricaš. x:o)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...