white fish 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 Vstopnina je prosta. 28, 29 & 30 August 2009Ljubljana, SloveniaFriday: 17h Opening Ceremony (28. avgusta ob 17.00 otvoritev)Saturday: 10h to 19hSunday: 10h to 19h Hotel MonsPot za Brdom 551000 LjubljanaSlovenia Contact: Mirjana OgrinEmail: my.sunstar@gmail.comTelephone: +386 40 573 571 -------------------------------------------------------------------------------Visitors' Experiences Torej zgodba za tem je da naj bi Buda, njegovi učenci, in ostali po smrti manifestirali in s tem pustili za sabo tole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 16. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 16. junij 2009 Slišal sem da so ostanki Bude pravi in da je to ful dobra izkušnja. In baje si karmično zaslužiž (good karma) da vidiš tele autentične 'Buddha Relics.' Jaz sem pa mislil da bo več zanimanja za to v tem duhovno orintiranem delu foruma.. če ne zarad druga, pa zato ker to potuje po svetu in ne verjamem, da je kdaj bilo v Sloveniji. Skratka to je enkratna priložnost da ste v bistvu zraven Bude (zraven njegove energije). Kdo gre? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 16. junij 2009 Prijavi Deli 16. junij 2009 Bil pred parimi leti. Blo fajn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Avonaedon 16. junij 2009 Prijavi Deli 16. junij 2009 ej hvala bom šu ke pogledat, buda je biu kul tip pa ni moriu tja neki u tri pizde pa folk ga je spoštvou. čeprou ne vem če bi ga dons še štekal ampak zgleda da eni ga in to je prou tko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
unis 16. junij 2009 Prijavi Deli 16. junij 2009 jzt sm enkrat na ebayu licitiru za noht paris hilton. Citiraj protestno masturbira na marsino sliko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hemavati 1. julij 2009 Prijavi Deli 1. julij 2009 Hanny,če bi rad nohte,ni problema,dobiš.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 Slišal sem da so ostanki Bude pravi in da je to ful dobra izkušnja. In baje si karmično zaslužiž (good karma) da vidiš tele autentične 'Buddha Relics.' Jaz sem pa mislil da bo več zanimanja za to v tem duhovno orintiranem delu foruma.. če ne zarad druga, pa zato ker to potuje po svetu in ne verjamem, da je kdaj bilo v Sloveniji. Skratka to je enkratna priložnost da ste v bistvu zraven Bude (zraven njegove energije).Sem raje zraven živega bude (prosvetljenega človeka). Kaj mi bodo kosti? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hemavati 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 To je za tiste, k še niso prosvetljeni (za Unisa mam pa svoje nohte,tko da mu ni treba dnarja preč metat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 Predvsem pa za tiste, ki nočejo biti prosvetljeni. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hemavati 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 Ja, kva češ, enim se ne mudi tko zlo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 2. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2009 Sem raje zraven živega bude (prosvetljenega človeka). Kaj mi bodo kosti? Ti ostanki majo vibracijo/energijo Bude, kar zelo pomaga če je osebek namenjen iti v razsvetljeni smeri ker se ta vibracija shrani v auri. No ja, jaz bi tudi raje videl Jezusa in Budo ko sta bila živa.. pač ni mogoče. Treba bit realn. A je kdo tukaj že obiskal razsvetljenega človeka? In če je, kako veš da je razsvetljen? Vprašam zato, ker so v Indiji do potankosti naštudirali kako imitirat razsvetljenega človeka. To je postalo že nekakšna mini-industrija; ti ljudje potem gredo po svetu, prodajajo knjige, seksajo, delajo 'fake' miracles in celo ustvarjajo destruktivne kulte, medtem ko uživajo v navezanosti na materialne stvar, ki so jih dobili s spiritualnim posilstvom nedolžno-naivnih aspirantov. Stvar z Budo je, da je on 'the real deal', vprašanje je samo če so realics 'the real deal'. Jaz mislm da so, nisem 100%, zato morem sam prečekirat da dobim to subjektivno izkušnjo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 In če je, kako veš da je razsvetljen?Pravzaprav če smo čist pošteni - kako pa veš, da je bil npr. Buda razsvetljen? To so vse subjektivne izkušnje oz. vera... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hemavati 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 Res je težko to reči za drugega,včas se pa le vid- po njegovih delih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 2. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 2. julij 2009 Pravzaprav če smo čist pošteni - kako pa veš, da je bil npr. Buda razsvetljen? To so vse subjektivne izkušnje oz. vera...No ja, če gledaš na svet kot "Če se na da izmerit potem ni res" ali kej podobnega potem itak nič ni res razen kar ti veš - subjektivno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 Ti ostanki majo vibracijo/energijo Bude, kar zelo pomaga če je osebek namenjen iti v razsvetljeni smeri ker se ta vibracija shrani v auri. No ja, jaz bi tudi raje videl Jezusa in Budo ko sta bila živa.. pač ni mogoče. Treba bit realn. A je kdo tukaj že obiskal razsvetljenega človeka? In če je, kako veš da je razsvetljen? Vprašam zato, ker so v Indiji do potankosti naštudirali kako imitirat razsvetljenega človeka. To je postalo že nekakšna mini-industrija; ti ljudje potem gredo po svetu, prodajajo knjige, seksajo, delajo 'fake' miracles in celo ustvarjajo destruktivne kulte, medtem ko uživajo v navezanosti na materialne stvar, ki so jih dobili s spiritualnim posilstvom nedolžno-naivnih aspirantov. Stvar z Budo je, da je on 'the real deal', vprašanje je samo če so realics 'the real deal'. Jaz mislm da so, nisem 100%, zato morem sam prečekirat da dobim to subjektivno izkušnjo.Ja, Jezusa in Bude tukaj ni več v fizični obliki, imaš pa kar nekaj prosvetljenih ljudi po svetu. Tudi v Sloveniji so. Kako veš, da je nekdo prosvetljen? Dovolj senzibilen moraš biti, da zaznaš; da si upaš občutiti. Tukaj namreč ne gre ne za prepričevanja in ne za dokaze. Prosvetljenega človeka je bivanjsko nemogoče posnemati, ker je nemogoče posnemati stanje bitja. Ali si ali nisi. Sicer pa mi je jasno, da ljudje padajo na poceni trike bleferjev, ker niso razvili občutenja, in se ujamejo na prepričanja, kakšen bi moral zgledati prosvetljen človek, kaj govoriti, kaj početi itd. Res je težko to reči za drugega,včas se pa le vid- po njegovih delihTo zna biti zavajujoče. Dela so opravljena v skladu s trenutno situacijo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hemavati 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 Alan,kot bi rekel Asta osebno ,SENZIBILNOST!!!!! no, pa smo spet pr "osebku".. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 jaz sem pa v Grožnjanu v Istri, videl in otipal relikvijo relikvije. Trne kristusove krone. Vsi subito v Grožnjan. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hemavati 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 trne mam pa na vrtu,don karlos Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 Alan,kot bi rekel Asta osebno ,SENZIBILNOST!!!!! no, pa smo spet pr "osebku"..Ne razumem, kaj hočeš povedati ... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hemavati 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 glej,res je senzibilnost tista, to sem občutla pr Budi,pa res je blo močno, pri trnju pa tega ni blo- a štekaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 Aha, to je bilo. Hvala. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hemavati 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 Veš,se popolnoma strinjam s tistim, kar si napisal..jz neb znala bol povedat.. :8): Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 Hm... mumificiran penis od Bude... kdo ga hoče ? Lahko tudi kot obesek za okoli vratu *smeh*. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 3. julij 2009 Prijavi Deli 3. julij 2009 hej a ste brali shidarto, tam vam lepo pove da buda lahko postane vsak ki živi v resnici. drugače pa to je čisto bolano kaj ljudje delajo, ko človek umre bi ga moralji ljudje pustiti pri miru, kajti kar vsi te ljudje delajo s temi kolobocijami glede bude in jezusa, ali se kdo vpraša ali bi njegova duha rada imela mir , več škode delajo s tem kot koristi in samo več ljudi bo končalo v čudnih smrti, razjarjen duh ni nič kaj lepega.kje so pa zdaj ljudje ,ki se borijo za človekove pravice,. kajti tega enostavno nebi smeli početi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
white fish 3. julij 2009 Avtor Prijavi Deli 3. julij 2009 Ja, Jezusa in Bude tukaj ni več v fizični obliki, imaš pa kar nekaj prosvetljenih ljudi po svetu. Tudi v Sloveniji so. lol Kako si ti zabavn. Razsvetljeni ljudje v Sloveniji! Why hadn't I thought of that? Kje so ti razsvetljeni ljudje? Kdo so? Kako veš da so? BTW, če me spomin ne vara si ti opravičeval vse slabega kar je Osho naredil, češ da je pravi Guru in da vse kar je ta človek storil je bilo prav. Talk about naïveté. Tak da, dejmo se rajši igrat s številkami. Torej praviš da je več kot 200 razsvetljenih ljudi v Sloveniji? Wait, če je 200 razsvetljenih ljudi potem mora biti vsaj ene 100 krat več svetnikov v Sloveniji, saj je svetnikov vedno več kot razsvetljencov, saj je 'svetništvo' malo "nižja" raven zavesti.. You do the math, hot shot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.