Skoči na vsebino

Razstava Budovih relikvij v Ljubljani (29.-30.8.09),

Recommended Posts

Vstopnina je prosta.

28, 29 & 30 August 2009

Ljubljana, Slovenia

Friday: 17h Opening Ceremony (28. avgusta ob 17.00 otvoritev)

Saturday: 10h to 19h

Sunday: 10h to 19h

Hotel Mons

Pot za Brdom 55

1000 Ljubljana

Slovenia

Email: my.sunstar@gmail.com

Telephone: +386 40 573 571

-------------------------------------------------------------------------------

Visitors' Experiences

Torej zgodba za tem je da naj bi Buda, njegovi učenci, in ostali po smrti manifestirali in s tem pustili za sabo tole.

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...
  • Komentarji 82
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Slišal sem da so ostanki Bude pravi in da je to ful dobra izkušnja. In baje si karmično zaslužiž (good karma) da vidiš tele autentične 'Buddha Relics.'

Jaz sem pa mislil da bo več zanimanja za to v tem duhovno orintiranem delu foruma.. če ne zarad druga, pa zato ker to potuje po svetu in ne verjamem, da je kdaj bilo v Sloveniji. Skratka to je enkratna priložnost da ste v bistvu zraven Bude (zraven njegove energije).

Kdo gre? :)

• 2 weeks later...
Slišal sem da so ostanki Bude pravi in da je to ful dobra izkušnja. In baje si karmično zaslužiž (good karma) da vidiš tele autentične 'Buddha Relics.'

Jaz sem pa mislil da bo več zanimanja za to v tem duhovno orintiranem delu foruma.. če ne zarad druga, pa zato ker to potuje po svetu in ne verjamem, da je kdaj bilo v Sloveniji. Skratka to je enkratna priložnost da ste v bistvu zraven Bude (zraven njegove energije).

Sem raje zraven živega bude (prosvetljenega človeka). Kaj mi bodo kosti?

Possible—but highly unlikely.

Sem raje zraven živega bude (prosvetljenega človeka). Kaj mi bodo kosti?

Ti ostanki majo vibracijo/energijo Bude, kar zelo pomaga če je osebek namenjen iti v razsvetljeni smeri ker se ta vibracija shrani v auri.

No ja, jaz bi tudi raje videl Jezusa in Budo ko sta bila živa.. pač ni mogoče. Treba bit realn.

A je kdo tukaj že obiskal razsvetljenega človeka?

In če je, kako veš da je razsvetljen?

Vprašam zato, ker so v Indiji do potankosti naštudirali kako imitirat razsvetljenega človeka. To je postalo že nekakšna mini-industrija; ti ljudje potem gredo po svetu, prodajajo knjige, seksajo, delajo 'fake' miracles in celo ustvarjajo destruktivne kulte, medtem ko uživajo v navezanosti na materialne stvar, ki so jih dobili s spiritualnim posilstvom nedolžno-naivnih aspirantov.

Stvar z Budo je, da je on 'the real deal', vprašanje je samo če so realics 'the real deal'.

Jaz mislm da so, nisem 100%, zato morem sam prečekirat da dobim to subjektivno izkušnjo.

Pravzaprav če smo čist pošteni - kako pa veš, da je bil npr. Buda razsvetljen? To so vse subjektivne izkušnje oz. vera...

Pravzaprav če smo čist pošteni - kako pa veš, da je bil npr. Buda razsvetljen? To so vse subjektivne izkušnje oz. vera...

No ja, če gledaš na svet kot "Če se na da izmerit potem ni res" ali kej podobnega potem itak nič ni res razen kar ti veš - subjektivno x:Dx

Ti ostanki majo vibracijo/energijo Bude, kar zelo pomaga če je osebek namenjen iti v razsvetljeni smeri ker se ta vibracija shrani v auri.

No ja, jaz bi tudi raje videl Jezusa in Budo ko sta bila živa.. pač ni mogoče. Treba bit realn.

A je kdo tukaj že obiskal razsvetljenega človeka?

Vprašam zato, ker so v Indiji do potankosti naštudirali kako imitirat razsvetljenega človeka. To je postalo že nekakšna mini-industrija; ti ljudje potem gredo po svetu, prodajajo knjige, seksajo, delajo 'fake' miracles in celo ustvarjajo destruktivne kulte, medtem ko uživajo v navezanosti na materialne stvar, ki so jih dobili s spiritualnim posilstvom nedolžno-naivnih aspirantov.

Stvar z Budo je, da je on 'the real deal', vprašanje je samo če so realics 'the real deal'.

Jaz mislm da so, nisem 100%, zato morem sam prečekirat da dobim to subjektivno izkušnjo.

Ja, Jezusa in Bude tukaj ni več v fizični obliki, imaš pa kar nekaj prosvetljenih ljudi po svetu. Tudi v Sloveniji so. Kako veš, da je nekdo prosvetljen? Dovolj senzibilen moraš biti, da zaznaš; da si upaš občutiti. Tukaj namreč ne gre ne za prepričevanja in ne za dokaze. Prosvetljenega človeka je bivanjsko nemogoče posnemati, ker je nemogoče posnemati stanje bitja. Ali si ali nisi. Sicer pa mi je jasno, da ljudje padajo na poceni trike bleferjev, ker niso razvili občutenja, in se ujamejo na prepričanja, kakšen bi moral zgledati prosvetljen človek, kaj govoriti, kaj početi itd.

Res je težko to reči za drugega,včas se pa le vid- po njegovih delih

To zna biti zavajujoče. Dela so opravljena v skladu s trenutno situacijo.

Possible—but highly unlikely.

hej a ste brali shidarto, tam vam lepo pove da buda lahko postane vsak ki živi v resnici.

drugače pa to je čisto bolano kaj ljudje delajo, ko človek umre bi ga moralji ljudje pustiti pri miru, kajti kar vsi te ljudje delajo s temi kolobocijami glede bude in jezusa, ali se kdo vpraša ali bi njegova duha rada imela mir , več škode delajo s tem kot koristi in samo več ljudi bo končalo v čudnih smrti, razjarjen duh ni nič kaj lepega.

kje so pa zdaj ljudje ,ki se borijo za človekove pravice,. kajti tega enostavno nebi smeli početi.

Ja, Jezusa in Bude tukaj ni več v fizični obliki, imaš pa kar nekaj prosvetljenih ljudi po svetu. Tudi v Sloveniji so.

lol Kako si ti zabavn. Razsvetljeni ljudje v Sloveniji! Why hadn't I thought of that?

Kje so ti razsvetljeni ljudje? Kdo so? Kako veš da so?

BTW, če me spomin ne vara si ti opravičeval vse slabega kar je Osho naredil, češ da je pravi Guru in da vse kar je ta človek storil je bilo prav. Talk about naïveté.

Tak da, dejmo se rajši igrat s številkami.

Torej praviš da je več kot 200 razsvetljenih ljudi v Sloveniji? x:Dx

Wait, če je 200 razsvetljenih ljudi potem mora biti vsaj ene 100 krat več svetnikov v Sloveniji, saj je svetnikov vedno več kot razsvetljencov, saj je 'svetništvo' malo "nižja" raven zavesti.. You do the math, hot shot.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...