mkhm 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Za začetek en zelo lep pozdrav vsem in vsemu! Kot že naslov pove me zanima kje če sploh kje je v naši ljubi domovini mogoče kupiti spodobne tarot karte (npr. Raider Waite, Tooth Tarot...)Po netu sem sicer nekaj sniffal ampak resnično ne vem kaj bi si mislil o teh deckih. Sicer pa ja s tarotom še nimam praktičnih izkušenj (poznam pomen posamezne karte, a moje roke jih še niso mešale).Vaših odgovorov bom iskreno vesel. NLP(NajLepšePozdrave) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Piš drugič semle:http://www.lunin.net/forum/index.php?showforum=54Poglej že obstoječe topike ... google.com, najdi.si are your friends -) :Čopova Knjigarna, Čopova 3, Ljubljana, Om Šiva Ezoterika: Trubarjeva 7, Ljubljana oz.Ljubljanski BTC, Šmartinska 152R, TC Tangram, Ljubljana.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.