Skoči na vsebino

Predavanje Stormie Lewis 9.junija

Recommended Posts

Predavanje bo 9. junija ob 18h v knjižnici Otona Župančiča v Ljubljani (stavba bivše kavarne Evropa), v drugem nadstropju. Stormie prihaja iz Avstralije in uči Cultural Bodywork - starodavno umetnost dela s telesom ter Božansko zavedno zdravljenje - metodo, ki jo sama razvija s pomočjo svoje izjemne intuicije in uglašenosti s stvarjenjem.

Več info: www.bitjevpreobrazbi.si; www.beingintransformation.com;

Deli na socialnih omrežjih

x:)x New Age je samo ena velika štacuna in Slovencelni so idealni kupci in sploh mahneni na tuje predrage mentorje...in spoznal sem jih veliko, pa bi bilo bolje, da se ne bi srečali...priporočam, druženje v naravi in opazovanje, ter slikanje in preučevanje slik, priporočam obiskat LJUDI, ki se razdajajo za male pare-drobiž ali živijo od darovanega...OBSTAJAJO in jih bo skoz več...z eno besedo, obrni se v sebe in tam imaš vse za telo in dušo...čaka te vodstvo,znanje, modrost, videnje stvari, kot so..sreča, užitki.. xDDx xDDx xDDx z denarjem se prave duhovnosti ne da kupit-NE GRE in NE BO ŠLO NIKOLI... :2src:

x:)x New Age je samo ena velika štacuna in Slovencelni so idealni kupci in sploh mahneni na tuje predrage mentorje...in spoznal sem jih veliko, pa bi bilo bolje, da se ne bi srečali...priporočam, druženje v naravi in opazovanje, ter slikanje in preučevanje slik, priporočam obiskat LJUDI, ki se razdajajo za male pare-drobiž ali živijo od darovanega...OBSTAJAJO in jih bo skoz več...z eno besedo, obrni se v sebe in tam imaš vse za telo in dušo...čaka te vodstvo,znanje, modrost, videnje stvari, kot so..sreča, užitki.. xDDx xDDx xDDx z denarjem se prave duhovnosti ne da kupit-NE GRE in NE BO ŠLO NIKOLI... :2src:

Dragi sopodpisnik (oba citirava Lao Tzuja v podpisu x:)x )

Odvisno kaj iščeš. Če iščeš duhovnost izven sebe, potem se strinjam s tabo. Ne gre.

Sicer pa Stormie uči Cultural bodywork, pri nas znan kot masaža oceanov in iz prve roke ti lahko povem, da je odlična učiteljica, new age gor ali dol. Možno, da bi lahko šel v gozd in pomeditiral in se naučil te masaže, vendar mi to ni uspelo, Stormie me je pa dobro naučila. x:Dx

Poleg tega uči Divine conscious healing, ki pa ga ne poznam tako dobro in ga ne bom komentiral. Jaz sem vesel, da sem jo spoznal, pa tudi vem, da pri njej ne gre za obiranje in štacuno. Pomisli, pripelje se iz Avstralije, cene ima pa takšne kot so cene običajnih delavnic, ki jih organizirajo recimo slovenski učitelji (pa sicer noben ne uči takšne vrste masaže). Ima pač rada to kar počne in rada znanje predaja naprej.

Sicer pa Stormie uči Cultural bodywork, pri nas znan kot masaža oceanov in iz prve roke ti lahko povem, da je odlična učiteljica, new age gor ali dol. Možno, da bi lahko šel v gozd in pomeditiral in se naučil te masaže, vendar mi to ni uspelo, Stormie me je pa dobro naučila. x:Dx

Poleg tega uči Divine conscious healing, ki pa ga ne poznam tako dobro in ga ne bom komentiral. Jaz sem vesel, da sem jo spoznal, pa tudi vem, da pri njej ne gre za obiranje in štacuno. Pomisli, pripelje se iz Avstralije, cene ima pa takšne kot so cene običajnih delavnic, ki jih organizirajo recimo slovenski učitelji (pa sicer noben ne uči takšne vrste masaže). Ima pač rada to kar počne in rada znanje predaja naprej.

Stormie sem spoznal osebno in lahko potrdim, da je ok. Ena redkih na tem področju.

ko bo prišla na štop v Slo in delala za hrano in vodo, organizator vas bo pa peljal v naravo in pobral darovano in od srca,od udeleženih, bo za mene Prava..

dokler se pa organizatorji mastijo zraven in gospa dobro zasluži, pa sory...ko bo drugače me obvesti in se vam pridem masirat, prvo, vas bom pa energetsko spucal-brezplačno, skozi molitev... xDDx

Kar spucaj, takoj zdaj oz. čimprej! Kasneje mogoče ne bo več treba. x:Dx

x:)x pridem s kolesom...že treniram, žal mi ne bo treba pridit, ker je spet samo ena štacuna, ki pa je verjetno tudi kaj dobrega na delavnici, zavedajte se pa, da se s masažo, objemi itd. širi, tudi - slaba energija in maser odloži in vzame vse sorte energije...

bom še enkrat napisal..če je taka dušca, če je tak Božji posrednik in želi nesebično delit znanje, ki ga verjetno tudi ima, naj pride na svoje stroške v naš raj, kjer tujci premočno molzejo slovencelne - štop je najceneje in če je tak angelček, se nima kaj bati...Jezus je hodil in delal samo dobro...in ko bo tukaj, naj sprejme samo podarjeno in z organizatorjem, naj si razdelita podarjeno in se vsi objamejo in so vsi srečni in potešeni... xDDx in iz podarjenega, ji vrnite potne,bivalne stroške, za delavnico naj pa prejmeza oba z organizatorjem hvaležnost Boga...in ko bo tako..pridem tudi peš. :2src:

Ej, Agape, kva je tebe tolk strah, da v vsem vidiš same grožnje? Pa dnar, pa dotiki, pa odnosi. Glih v karkol se vtakneš, veje iz tvojih besed en sam strah. Še tista tema o pozitivnosti deluje, kt da bežiš od vsakdanjega življenja. A ni res nč lepga, pa zaupanja vrednega okol tebe; zate?

:eek:

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...