Skoči na vsebino

Hrana za možgane (brain food)

Recommended Posts

sam mojim sivim celicam zgleda nč ne nuca x:Dx

x:Dx

jah nc, pol pa tko glej, da se dobr da jih jes (kako bi sele blo, ce jih ne bi! :vragec: x:px)

...čeprav vsak dan poglodam pest lešnikov in mandeljev ... včasih tudi orehe ... no, dons sem privoščila pistacije

:palec:

Jaz sm tud grickach. xDDx

Najrajs mam taksno; mandeljne (k sem tud za grenko), orehe, lesnike. Na pistacije ne shizim spet tolk, k so mi preslane oz. so prevec okusne. x:o)x so mi bl vsec nevtralni, pa grenkasti okusi - al pa maslenasti....

No najrajs mam mandeljne in orehe, v bistvu. xDDx

Potem pa veckrat kupim tud araside (Tusevi so slani nad dobri, sicer jih ne jem, so mi premastni pa preslani, no sam ti so pa super pa najmanj majo slabega zraven oz. tega prakticno ni), pa na koshpice shizim, sej res. zadnje cajte sm jih spet odkrila.

No sicer pa so dobre tud za ledvica/mehur plus prostato.

~

a zeleni caj ste ze omenl? meto? rozmarin?

al mora bit sam hrana? :8):

~~

Za mozgane dbest hrana pa je prana.

se pravi it na zrak, kisik, najboljs k vodi. torej dihanje je tud dbest.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ravno v tem mišljenju se kaže njihova največja podsoljenost.

Mislijo, da bi jim delnica države kaj vzela, ne pa prinesla.

Totalno podsoljena klasa :vio: xcivx x:Dx

daj jim že začni zdravo slani čips prodajat...itak nimajo kaj med sejami za delat...pa da majo vsaj kaj za grickat x:Dx mogoče še delnico države skapirajo...v svojo korist seveda x:Dx

Guest sstane
daj jim že začni zdravo slani čips prodajat...itak nimajo kaj med sejami za delat...pa da majo vsaj kaj za grickat x:Dx mogoče še delnico države skapirajo...v svojo korist seveda x:Dx

Mogoče bo zdaj šlo, ko sem izdal eno serijo z nalepkami s pol Marsine bejbe x:Dx

Jutri jo bom promoviral politikom pred nosom v Maxiju x;)x

http://www.zdravasol.si/picture_library/PROMOCIJA-MC.png

Mogoče bo zdaj šlo, ko sem izdal eno serijo z nalepkami s pol Marsine bejbe x:Dx

Jutri jo bom promoviral politikom pred nosom v Maxiju x;)x

http://www.zdravasol.si/picture_library/PROMOCIJA-MC.png

najboljš da s fračo kakšno flaško direkt v parlamet izstreliš...sam da te ne bodo pol zaradi zasoljevanja lastnega naroda obtožli x:Dx

Guest sstane
najboljš da s fračo kakšno flaško direkt v parlamet izstreliš...sam da te ne bodo pol zaradi zasoljevanja lastnega naroda obtožli x:Dx

Že en tak plakat jim bi poživil ambient x;)x

Pozdravljeni!

Vsekakor na naše možgane vpliva tudi prehrana. Za svoje delovanje rabijo ogromno energije, ki jo dobijo s hrano. Na trgu obstaja "kalcij za možgane", ki je krasen za vse, ki jih po malem zapuščata koncentracija in spomin. Možgani za svoje delovanje potrebujejo lecitin, ki je tudi v tem preparatu. Reševanje križank po tem prehranskem dopolnilu je lažje in hitrejše. V času izpitov, pa bi ga moral jemati vsak študent. Rezultati bi bili vidni kmalu, saj se ti po uporabi dobesedno "odprejo možgani". Da ne govorim o starejših, ki že začenjajo pozabljati...

Gre pa pri tej motnji še za eno stvar. Največkrat je problem prekrvavljenosti glave in s tem možgan. To pa lahko opaziš tako, da si potipaš 7. vretence takoj pod vratom. "Kupček" mora biti otipljiv oz. viden. V kolikor ni in je zamaščen (imaš kup in ga ne otipaš), je potrebno le tega s terapijo zgladiti, omehčati in s tem omogočiti pretok krvi in prekrvavljenost možgan. To sem uspela predlagati moji mami in uspelo nama je v zelo kratkem času.

Ima kdo podobne izkušnje?

Lep pozdrav!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...