miss_d 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 Pozdravljeni! Prosila bi za vaše nasvete glede uporabe kontracepcijskih tablet, moja težava pa gre takole: pred enim mesecem sem začela ponovno uživati KT in sem sedaj imela prvi 7-dnevni odmor. Med tem odmorom sem imela spolni odnos, kjer je bil uporabljen tudi kondom, vendar je počil. Naslednji dan sem potem dobila menstruacijo. Torej, zanima me če si zaščiten tudi med tem odmorom, ali je zaščita takrat manjša? Bi me moralo skrbeti? Hvala že vnaprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miss_d 4. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2009 tule je še ena tema o kt ... malo prebrskaj ... mogoče je med objavami odgovor na tvojo dilemo http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...mp;#entry907222 sem imela občutek, da današnja mladina ve kaj več o vsakovrstni zaščiti pozdravljena med nami Sem tud jaz mislila da kaj več vem, ampak v taki situaciji pa še nisem bila, tak da rajši vprašam kot da se grizem pol Pa hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Pozdravljeni! Prosila bi za vaše nasvete glede uporabe kontracepcijskih tablet, moja težava pa gre takole: pred enim mesecem sem začela ponovno uživati KT in sem sedaj imela prvi 7-dnevni odmor. Med tem odmorom sem imela spolni odnos, kjer je bil uporabljen tudi kondom, vendar je počil. Naslednji dan sem potem dobila menstruacijo. Torej, zanima me če si zaščiten tudi med tem odmorom, ali je zaščita takrat manjša? Bi me moralo skrbeti? Hvala že vnaprej!jp, si zaščitena med "odmorom": KT preprečujejo zorenje jajčec (ti so važni za oploditev-nosečnost).Ni te treba nič skrbet - v nosečniškem smislu kar pa ne velja za SPB - za to je še vedno najboljša vzdržnost, takoj za tem pa kondom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miss_d 5. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2009 okej, najlepša hvala za vaše odgovore! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 okej, najlepša hvala za vaše odgovore! Sem ti hotel odgovorit, ker sem mislil, da imaš problem s kemoterapijo (KT), pa vidim, da si me zavedla čist drugam Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miss_d 7. junij 2009 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2009 Sem ti hotel odgovorit, ker sem mislil, da imaš problem s kemoterapijo (KT), pa vidim, da si me zavedla čist drugam ups, nisem vedela, da se tudi za to besedo uporablja ta kratica... pa hvala vseeno za pripravljenost pomagati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.