Skoči na vsebino

samo dobro naj se govori in širi

Guest Agape

Recommended Posts

Guest Agape

x:)x dejmo naredit eno zadevo....

znanca, prijatelja, ko ga srečaš vprašaj, kaj je dobrega ? in ga vodi v pogovor skozi kaj je dobrega in kaj dobrega še bo... xDDx xDDx xDDx

povej,kaj je dobrega danes pri tebi, samo dobro,kot vidiš ti..ne mi jamrat...

dobrovoljci na plan...kaj je dobrega in kaj dobrega te čaka v prihodnosti..

pri meni vse...spočit sem se prebudil, vso noč me je uspaval dež in zalil obilno naravo, hvala... računalnik mi super dela, internetu hvala, da imam možnost širit misli in ideje...sem kul in vsak dan boljše...uživam gospodov dan xDDx :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src:

post-15313-1244388382_thumb.jpg

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 54
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest Agape

:2src: super..a ste se skašlal..gremo naprej...kaj je dobrega in kaj še bo ?

tudi to je zdravljenje duše in mozga... xDDx xDDx xDDx

Guest Agape

x:)x ko nekoga pohvališ, prevzameš njegovo dobro energijo, ko ga ne pohvališ-ampak govoriš grdo o njemu- pa slabo...samo v razmislek, kaj si delate... x;)x x;)x x;)x

superrrr ste, saj vem da ste dobrovoljčki, samo na plan morate pridit... xDDx xDDx xDDx

test

dež tako krasno pada, da bom verjetno kar zalegel in uživalllllll :2src: :palec: xrolleyesx

kaj je dobrega in kaj še bo, kaj vas čaka krasnega drugi teden, pa na počitnicah in morju itd. ?

Guest Agape
Slaboumno sočutje - ta pojem uporabljamo, da bi opisali dejanje posameznika ali naše še vedno običajne navade vmešavanja in dajanja pomoči drugim ljudem ne, da bi najprej ugotovili, ali sta naš nasvet in energija sploh primerni. S tem dejanjem preprečujemo posameznikom iti skozi njihove lastne izkušnje in tudi, da bi s tem lahko ojačali. Slaboumno sočutje običajno spremlja tudi velika izguba energije.

Pa ne me spet narobe razumet xsrcx

mogoče bi moralo pisat...dobronamerno sočutje-nasveti, vodi v razmetavanje energije..

čisto tega, tud jaz ne razumem, lahko je Luznar narobe prevedu, ali pa še nismo dojeli...

glavnem jez mam full energije, kljub dopisovanju in moj namen je samo podajat informacije, vi jih pa skozi zdrav razum in energije testirajte, pa mi poročajte, pa se bomo kaj naučili in tako dalje...kaj je moje razmišljanje, se vidi, ko je kaj pripeto se tudi vidi...za svojimi besedami stojim in jih znam zagovarjat, je pa za mozgat...nič pa ni obvezno, tudi jaz se samo učim skozi pisanje... :2src:

vas pa skozi opozarjam, da se da vplivat skozi pisano besedo tudi...tako pozor...

vse duhovne stvari-revije,članki so programirane skozi energijo grupe,sekte, ki to širi...skupnost Krišna nudijo hrano na sejmih in širijo energijo...knjige skoraj podarjajo po domovih, pa tudi ostali...POZOR

Guest Agape

x:)x dejmo naredit eno zadevo....

znanca, prijatelja, ko ga srečaš vprašaj, kaj je dobrega ? in ga vodi v pogovor skozi kaj je dobrega in kaj dobrega še bo... xDDx xDDx xDDx

povej,kaj je dobrega danes pri tebi, samo dobro,kot vidiš ti..ne mi jamrat...

ko človeka pohvališ vsaj z dobrim, prejmeš, od njega dobro energijo, ko ga napadeš, užališ, prizadaneš pa slabo....malo primerov...

Marsa in Mitja me dobro opazujeta, dobro bi bilo, da bi lahko dobre slike pripenjal, da povečata programsko velikost pripetih slik, hvala jima, da omogočata prostor za dobre stvari... xDDx :palec:

nosorog je dober človek in dober raziskovalec neznanega x:)x

lili mai je dobra punca xDDx

razlika je dober kritik xDDx

antonius svoj dober tudi kaže :2src:

ma vsi ste dobri... :2src: xDDx x:)x

danes je krasen dan, ptički so me zgodaj prebudili, so pridni pri prebujanju-malo čez 4h, se vidi, da je ponedeljek xDDx ...zapojejo stvarstvu, zahvalijo se mu in potem v lužo na kopanje in po hrano, ki jo imajo na razpolago in potem zopet s petjem hvalijo Boga... :palec: xDDx

ko peva zlo ne misli....lalala la...

agape je pa smešen...predvsem zato, ker misl, da je pametn.

učer sm slišou, da je en štajerc šou z enim drugim avionom iz brazilije zato, ker so ga nekej kolena bolela in je blo v drugem avionu več prostora.

in zdej če mal špekuliram.... ta ubogi štajerc ima seweda veliko smolo, da ga bolijo kolena.

agape... ne pametuj z dobrim in slabim, ker se ti sanja ne, kwa je dobro al pa slabo. omejeno pamet maš. in če misliš, da to ni res, si pa še bolj bogi.

takle mamo.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

agape je pa smešen...predvsem zato, ker misl, da je pametn.

učer sm slišou, da je en štajerc šou z enim drugim avionom iz brazilije zato, ker so ga nekej kolena bolela in je blo v drugem avionu več prostora.

in zdej če mal špekuliram.... ta ubogi štajerc ima seweda veliko smolo, da ga bolijo kolena.

agape... ne pametuj z dobrim in slabim, ker se ti sanja ne, kwa je dobro al pa slabo. omejeno pamet maš. in če misliš, da to ni res, si pa še bolj bogi.

takle mamo.

se mi zdi...da je ta pametnost malo nalezljiva x:Dx

Guest Agape

x:)x že dogaja...gremo naprej...

test

janko je dober in bistro dobro smešen xDDx aveš koliko kapacitete možganov uporabljaš ? 100 % xDDx

bravo režalka mačka x;)x

agape je full dobro pameten xDDx :palec: :2src:

x:)x že dogaja...gremo naprej...

test

janko je dober in bistro dobro smešen xDDx aveš koliko kapacitete možganov uporabljaš ? 100 % xDDx

bravo režalka mačka x;)x

agape je full dobro pameten xDDx :palec: :2src:

dej ti skrajšej zgodbo, pa direkt u čelo powej kam pa kdaj to vabiš na razwratno pojedino in pijanko x:px

prejšnjo sredo se je sosed civilno poroču, itak končan, s zbudim drug dan n črešnji, pol u četrtek počivow, pol u petek s je nbralo brinje z kalunu, drug znanc dobi poba 3kilskega, s ga pije naprej, pole kej dosti se ne spomnem in enkrat pupudan prijem u soboto domow. pole še ena žurka prije vmes tku d u nedeljo študiraš kku t š malo sploh boli glava in pole j žej pondelk.

samo dobro naj se govori in širi? ja itak d se je, samo fant muj, nmoreš bit cel teden pijan zradi tega,a

protestno masturbira na marsino sliko.

dobro se z dobrim poplača, a še tega ne veste?

Bodi luč in svetloba v temi,

sonce na kraju poti,

nebesa za vse ljudi,

to sem jaz in to si ti!

Zakaj bi ne bili vsi?

:kiss:

Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni.

Mati TEREZIJA

samo fant muj, nmoreš bit cel teden pijan zradi tega,a

enkrat na teden u bistwu a ne?

sej to se pa men ne zdi premal. al pa preweč.

samo... pol, če hočeš manj pit, se moraš napit dwakrat na teden namest enkrat. al enkrat na mesec? x:Dx

post-15313-1244388382_thumb.jpg

O dobrem govoriti, ja- to je lepo...pozitivistična naravnanost...

Odvisno kateri možganski hemisferi si se opredelil - vsekakor je/ zame osebno/ večna nagnjenost k jamranju- kar navadno tudi pomeni potrebo po usmiljenju, morda tudi sočutju, prisotni so strahovi, osamljenost, pomanjkanje samozavesti, miru v srcu, pomanjkanje notranjega poguma, skratka -v vsem tem ne vidim kaj preveč lepega in tudi koristnega ne- niti za uporabnika, ne za druge v okolici. Nekatere zadeve sprejmeš, nekatere opredeliš kot pomembne in se soočiš z njimi na vseh nivojih, druge spustiš mimo in greš naprej... Lahko tudi energijsko vplivaš- tako na sebe, kot na drugega, da spremeni vezanost do določenih ovir, strahov....in gre/š/ naprej...skozi izkušnje, nova spoznanja -skozi preizkušnje.

lepo bodi

Matjaž xvrtcx

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Slaboumno sočutje - ta pojem uporabljamo, da bi opisali dejanje posameznika ali naše še vedno običajne navade vmešavanja in dajanja pomoči drugim ljudem ne, da bi najprej ugotovili, ali sta naš nasvet in energija sploh primerni. S tem dejanjem preprečujemo posameznikom iti skozi njihove lastne izkušnje in tudi, da bi s tem lahko ojačali. Slaboumno sočutje običajno spremlja tudi velika izguba energije.

Pa ne me spet narobe razumet xsrcx

To sploh ni pojem, brez zamere- sočutje je iz srca, ne iz mentala in miselni procesi nimajo nikakršne zveze z sočutjem. Najprej je sočutje, nato morda šele racionalni pristop k reševanju težave, če pa uporabljaš izraz slaboumno resnično ne vidim kaj bi tu delalo sočutje. Um, misel, slaboumje- vse to je mentalna terminologija, ki s čustvovanjem nima kaj prida povezave.

Vzroki zakaj se nekdo trudi ves čas nekomu pomagati - uffa -mali milijon jih je...raznoraznih, tudi je lahko navada delovanja v lajfu, lahko tudi kaj drugega, kar pa / spet zame osebno/ ni nič slabega, če koristiš s tem drugemu,le sebi samemu delaš medvedjo uslugo, ker nisi sposoben ljudi sprejeti skozi srce, skratka jih sploh ne sprejemaš /osebni problem/ in imaš pač potrebo po "hrani" - kompenzaciji, po delovanju zaradi delovanja /morda tudi zavestni ego/ ...podobno kot nekateri govorijo in pišejo zato, da pač govorijo in pišejo- vsebinsko nepomembno itd....Vendar je to problem posameznika , njegove osebnostne narave, zavesti, načina sprejemanja sebe, drugih stvarstva, okolice...-tudi na bolj ali popolnoma zavedni ravni. To je pač moje mišlenje - SLABOUMNO SOČUTJE NE OBSTAJA, ker sočutje je pač sočutje, navadno brezpogojno, in če je brezpogojno, potem mu ne moremo prilepiti nikakršnih etiket. Če pa ni, je morda pogojeno usmiljenje ali kaj podobnega...recimo...moje razmišljanje pač...

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

Guest Agape

x:)x super ste,

gremo naprej...zavedajte se pa,da kar delate, želite drugemu-si delate tudi sebi....v filtru energije razdelijo, pregledajo in pošljejo povratno pošto, na določeni naslov in pismo ni vedno prijetno-lahko pa je x8Dx

takih dobrih, pozitivno naravnanih ljudi,dobromislečih, pa že dolgo nisem srečal, bravo xDDx :2src: :palec:

danes je dober dan 9.06.2009...krasno jutro je bilo, ptički so peli in peli, sončni vzhod je bil čudovit, napil sem se čiste, čiste vode, olupljena limona in rahel tek, hoja, narava, kozmos...zajtrk med 7-9h... velik kos kruha z ekološkim medom, čaj iz rožic, nabranih na vrtu, četrtina kvasa za peko kruha, čim bolj svež mora biti, po datumu na embalaži...in pa pesem, kaj mi poje ptičica....

:2src: :2src: :2src:

Guest Agape
To sploh ni pojem, brez zamere- sočutje je iz srca, ne iz mentala in miselni procesi nimajo nikakršne zveze z sočutjem. Najprej je sočutje, nato morda šele racionalni pristop k reševanju težave, če pa uporabljaš izraz slaboumno resnično ne vidim kaj bi tu delalo sočutje. Um, misel, slaboumje- vse to je mentalna terminologija, ki s čustvovanjem nima kaj prida povezave.

Vzroki zakaj se nekdo trudi ves čas nekomu pomagati - uffa -mali milijon jih je...raznoraznih, tudi je lahko navada delovanja v lajfu, lahko tudi kaj drugega, kar pa / spet zame osebno/ ni nič slabega, če koristiš s tem drugemu,le sebi samemu delaš medvedjo uslugo, ker nisi sposoben ljudi sprejeti skozi srce, skratka jih sploh ne sprejemaš /osebni problem/ in imaš pač potrebo po "hrani" - kompenzaciji, po delovanju zaradi delovanja /morda tudi zavestni ego/ ...podobno kot nekateri govorijo in pišejo zato, da pač govorijo in pišejo- vsebinsko nepomembno itd....Vendar je to problem posameznika , njegove osebnostne narave, zavesti, načina sprejemanja sebe, drugih stvarstva, okolice...-tudi na bolj ali popolnoma zavedni ravni. To je pač moje mišlenje - SLABOUMNO SOČUTJE NE OBSTAJA, ker sočutje je pač sočutje, navadno brezpogojno, in če je brezpogojno, potem mu ne moremo prilepiti nikakršnih etiket. Če pa ni, je morda pogojeno usmiljenje ali kaj podobnega...recimo...moje razmišljanje pač...

lepo bodi xvrtcx

Matjaž

bom še enkrat povedal, mogoče se je prevajalec luznar zmotu pri prevodu slaboumnega, ali pa smo preslaboumni, da bi lahko razumeli...tudi iz tvojega pisanja, kaj dosti ne razberem..

http://www.s12.si/component/option,com_sey...ectlink/id,873/

bodita v cvetju, pa se še potipkamo...

širimo dobro...

Bog dan Matjaž je dobro prodoren... x;)x

Lili je pa dobra raziskovalka in dober provokator... xDDx

bom še enkrat povedal, mogoče se je prevajalec luznar zmotu pri prevodu slaboumnega, ali pa smo preslaboumni, da bi lahko razumeli...tudi iz tvojega pisanja, kaj dosti ne razberem..

Ne razumeš ..ali nočeš razumeti??...tole je bilo moje razmišljanje-pravzaprav mnenje - brez prevoda ..ni potreben upam- v Slovenščini...glede prodornosti ali potrebe po prodornosti, bi se pa lahko sam povprašal -sebe -ali se kdaj?

/ mimogrede -sem Matjaž Bogdan -to je moje IME-ne potrebujem ravno preoblikovanje, čeprav je to seveda vsakomur dopuščeno...tudi tebi -od Boga dan Agape -kot vsak izmed nas-a ne?/

Ja, še bomo širili dobro, vsak na svoj način....

Lepo bodi xvrtcx

Matjaž

Moja spletna stran

Moji knjigi

http://www.s12.si/component/option,com_sey...ectlink/id,873/

bodita v cvetju, pa se še potipkamo...

širimo dobro...

Bog dan Matjaž je dobro prodoren... x;)x

Lili je pa dobra raziskovalka in dober provokator... xDDx

matr si hecn...

nekej bi se šu dobr pa pozitvo pa taka jajca...

pa skos nekej ocenjuješ pa pametuješ?

a si že kdaj pomislu, da takle mamo? x:Dx pa se loh na bok prebrneš x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...