saibaba38 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 KRATEK VIDEO BOM NAREDILA... IN OBVESTILA LJUDI, DA TO NI PRIMEREN KRAJ ZA ČVEKARIJE KOT PIŠE.. BREZVEZE.. grem drugam. druge teme kot so. kratki filmčki, ki pa so oh in sploh pomembni, to je pa lahko objavljeno naredila bom kratek filmček čez pov urce, poslala 5ooo ljudem , vsem novinarjem zdej pa lahko dol zbrišete temo, ker itak ne znate sprejemati kritike. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mario 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 KRATEK VIDEO BOM NAREDILA... IN OBVESTILA LJUDI, DA TO NI PRIMEREN KRAJ ZA ČVEKARIJE KOT PIŠE.. BREZVEZE.. grem drugam. druge teme kot so. kratki filmčki, ki pa so oh in sploh pomembni, to je pa lahko objavljeno naredila bom kratek filmček čez pov urce, poslala 5ooo ljudem , vsem novinarjem zdej pa lahko dol zbrišete temo, ker itak ne znate sprejemati kritike.Imaš dve objavi in v nobeni ni videti, da nekdo ne zna sprejemati kritike. Daj poskusi malo kritizirat, no. Dobro kritiko imamo vsekakor rajši, kot pa slabo. Potem, ko premislimo še enkrat, pa imamo radi tudi lekcije Citiraj Čudezi se ne dogajajo v nasprotju z naravo, temveč v nasprotju s tem, kar nam je poznano o naravi. Komplementarno zdravljenje raka: http://www.bela-omela.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 12. junij 2009 Prijavi Deli 12. junij 2009 nadaljuj in se ne oziraj nazaj.... za mene je Sai Baba velik učitelj sveta, ki uči modrosti... to opravljanje okoli njega pa mi je smešno...zavedajte se pa, da je velik šaljivec in se zna poigrat z vami... s podarjenim je že veliko zgradil dobrega za reveže, da jih bo hranil in oblačil, pa ni v njegovi domeni šolanja, daje nam pa lekcije in pokaže svojo vsemogočnost skozi materializacijo... naslednjega Sai Babo, grem obiskat, ki že ima Ime- Prema Baba-ljubeznivi-ljubezen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 marsa, mitja zakaj brišeš od Sai Babe...? tvojo drugo odprto temo (prvo sem zbrisala, ker ze obstaja, le da se mi ne da vedno jo it poiskat in se ukvarjat oz. nimam casa, sploh ker je tega veliko in nisi edini) sem prikljucila k ze obstojeci temi o sai babi. ne rabimo met posebej ene lepe pa ene grde teme.je kar je. *Resnica*. Sai babina, O sai babi... resnica sledilcev, obozevalcev... resnica domnevno zlorabljenih...Ne more bit loceno oz. za to ni potrebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 Preden se odpre kaka tema, se preveri, če je le - ta že odprta/ če že obstaja:http://www.lunin.net/forum/index.php?act=Search&f=50 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 23. junij 2009 Prijavi Deli 23. junij 2009 http://www.jazsemgong.com/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Agape 2. julij 2009 Prijavi Deli 2. julij 2009 )-)-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 19. julij 2009 Prijavi Deli 19. julij 2009 KRATEK VIDEO BOM NAREDILA... super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.