Lunin net 28. februar 2002 Prijavi Deli 28. februar 2002 Katere vrednote so najpomembnejse (za vas)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2002 Prijavi Deli 28. februar 2002 Zdravje, mir, iskrenost, ljubezen, ustvarjalnost, delo in osebna rast... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. marec 2002 Prijavi Deli 2. marec 2002 Ljubezen, Radovednost, Carobnost, Napredek in Inteligenca. Aries-Libra-Scorpio Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesnik 2. marec 2002 Prijavi Deli 2. marec 2002 OSEBNA RAST!! Citiraj Vas Pesnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mimi 2. marec 2002 Prijavi Deli 2. marec 2002 Inteligenca, duhovitost in srcnost. Mimi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elizabeta 2. marec 2002 Prijavi Deli 2. marec 2002 Preprostost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Moony 3. marec 2002 Prijavi Deli 3. marec 2002 Življenje! moony Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rajka 7. marec 2002 Prijavi Deli 7. marec 2002 iskrenost, volja, ljubezen, samodisciplina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tash 8. marec 2002 Prijavi Deli 8. marec 2002 najpomembnejša vrednota vsakega posameznika je v tem, DA JE TO KAR JE, in da se ne pretvarja...poskuša posnemati druge...živi v njihovem življhenju, a v resnici trpine moremo spremeniti drugih, niti sami se ne moremo spremeniti, če si tega resnično ne želimo, zato sprejmimo vsakega takšnega kot je ali ga pustimo da živi kot si želi-to je zame izziv in največja vrednota življenja BODI KAR SI (in ne pusti drugim da te poskušajo spremeniti) tash Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2002 Prijavi Deli 10. marec 2002 quote:da lahko zaspim inse naspim;pada sem zavesten tudiv sanjah. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. maj 2002 Prijavi Deli 26. maj 2002 kaj je za vas zemeljski užitek? iskrenost posluha in vzorno tveganje. preprosto izražanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 7. avgust 2002 Prijavi Deli 7. avgust 2002 Zdravje, je najpomembejše. Iskrenost, smeh, ljkubezen Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. avgust 2002 Prijavi Deli 12. avgust 2002 1. ljubezen2. iskrenost in odkritosrčnost3. veselje, veliko, veliko smeha4. zdravje- moje, tvoje, naše, vaše, njihovo5. če izpolnujem zgornje 4 točke sreča6. če izpolnujem zgornjih 5 točk osebna rast. Naprej pa ne bi našteval, ker se mi ne da pisat', mi je že tipkovnica pregorela icon_smile_big.gif. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zala 15. avgust 2002 Prijavi Deli 15. avgust 2002 1. notranji mir-skladnost, harmonija, umirjenost, stalna osebna rast2. zdravje, življenje3. družina, ljubezen4. svoboda5. uspeh, volja6. veselje, humor, zabava5. ostati fit-rekreacija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 Če že moram kaj izpostaviti bi izpostavil ISKRENOST in ODGOVORNOST do sebe in sveta. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataša 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 POŠTENOST (in s tem povezana iskrenost) in LJUBEZEN (z vsemi vidiki, ki iz nje izhajajo). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 Poleg zgoraj napisanega, s katerim se bolj kot ne, strinjam in pridno prikimavam icon_smile_wink.gif, bi dodala tisto, kar mi je v tem obdobju, torej tudi in predvsem v danem trenutku pomembno:*** moč, da si dovolim biti v danem trenutku jaz; moč, da si dovolim biti nepopolna; moč, da ne pričakujem, temveč želim; moč, da uresničim sanje; moč, da ne živim, temveč Živim;...*** Vnaprej cenim "trdnost", do katere mi manjka še nekaj korakov. Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 ....... moč, da si dovolim biti v danem trenutku jaz; pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 Suzi, tole moč je pa tudi moja pot in cilj, zares fino. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 Andrej... Saj mogoče bom falila in ustrelila daleč mimo, ampak danes sem ti konstantno za petami in dostikrat se mi sploh zdi nesmiselno kaj napisati, ker si itak to napisal že ti... Res zanimivo! Rada imam darila, ki so prijetna presenečenja in... kaj naj rečem drugega kot: hvala Ti, ker si! Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 16. avgust 2002 Prijavi Deli 16. avgust 2002 Še vedno smo negotovi na svoji poti, zato tako paše če še koga srečaš, ki podobno misli. Suzi nič ne boš udarila mimo, če malo pobožaš moj ego. Hvala ti in kontra! andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Susi13 22. avgust 2002 Prijavi Deli 22. avgust 2002 Andrej: še dobro, da tegale nisem zapazila že prej, ker potem ne bi vedela, kam z današnjim "miselnim utrinkom"... )Sicer bom šla spet off-topic - naj mi bo oproščeno... Premišljevala sem o tem, koliko te/me lahko naučijo ljudje, s katerimi delim pogled in koliko ljudje, s katerimi imaš/imam nasproten pogled. Naj bo to na katerokoli stvar, področje v Življenju. Kakšen čudovito neprecenljiv dar je to! Ljudje, s katerimi ni potrebno govoriti, da vedo, kaj misliš/čutiš na eni strani. Ljudje, s katerimi se pogovarjaš, da premagaš še en zadržek na drugi strani. Človečki dragi... Res vas imam rada in... ...iz srca hvala, ker ste! Suzana *...trenutek, ko sem...* Citiraj *Ne bom se skrila za zaveso teme - povem Ti le, kar govori mi srce.* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 23. avgust 2002 Prijavi Deli 23. avgust 2002 Denar si lahko vstvarite z formulo O5. Praktikanti so experimentirali vspeshno tudi v kazinojih (Wellington, NZ). Eni so 'snowcrashirali' denar v urah, eni v minutah. Ta zadnja demonstracija mi je vspela z sicer ta starimi shvicarcimi:) katere smo zamenjali tudi z O5, torej tudi stari denar pride v poshtev;)>> > Discreation basic formula> > INTEND your goal.> > 1. MERGE with the OBSTACLE:> > 2. Expand with the OBSTACLE as you breath it in.> > 3. Exit and LABEL the OBSTACLE for deletion.> > 4. Disclaim the OBSTACLE as your own now useless creation.> > 5. Allow for the OBSTACLE's SELF-DESTRUCTION.> > reINTEND your goal.> >> > O5 is available through http://groups.google.com and the> > mailing list archives http://www.escribe.com/theory/puck> > > > It is by will alone I set my mind in motion. > > It is by INTENT that my > > thoughts acquire speed,> > > > The dream acquires form,> > The form pervades certainty. > > It is by will alone I set my mind in motion. Claudio Valentin Solis Claudio Valentin Solis Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cat 29. avgust 2002 Prijavi Deli 29. avgust 2002 Dragi moji! Žalostna sem, ko vidim, kako se iskre krešejo na sosednem topicu - seks in spolne fantazije. Dajmo se dvigniti nad to! Poglejmo se drugače, pustimo svoje ege, jezo,....Trenutno najpomembnejša vrednosta mi je strpnost do drugače mislečih. ..sej smo vendar sami dobri ljudje, hehe....Veliko ljubezni vsem: Andreju, Afroditi, Tjazyju, Nataly, misti,...vsem... nobenega ne želim izpustiti!Cat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 31. avgust 2002 Prijavi Deli 31. avgust 2002 ponavadi se vsak, vsaj enkrat, v nekem posebnem trenutku zave, da je življenje minjivo, da je tako dragoceno, da je ironija sploh živeti, ker traja le droben trenutek večnosti. Vsakdo se ustraši tega spoznanja, nekdo se začne boriti za življenje, drugemu se zmeša in je vseskozi živčen, tretji ponori in je deset tort z dvajsetimi žlicami, četrti se boji smrti... Redkokdo pa spozna, da je vse to čist prav in se strezni in začne ukvarjati z samim seboj, kako oddajati in sprejemati ljubezen, kako ohranjati in širiti mir... vesela sm za to spoznanje... in vesela za vse, ki so ga dosegli, in za tiste, ki so na poti, da ga bodo... Rada vas mam!!! Točno takše kot ste!!! Se strinjam s Tash: Bodi kar si Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.